Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania też byłam dzisiaj na badaniach, nawet pierwszy raz od prawie dwóch miesięcy sama prowadziłam auto!!
Wróciłam i rozłożyło mnie do spania, a jak się przebudzilam to mój mnie nastraszyl że już 15 haha
Allmitka kochana mówiłaś wcześniej że tak mówicie póki co, nie wiedziałam czy to już postanowione :* już wpisuje!
Kim, miałaś jakieś wątpliwości?:*
Allmita, Kim87, eveli_na lubią tę wiadomość
-
Jak wrocilam z badan i sie przebieralam to dopiero przed lustrem zauwazylam jaki juz mam brzuch i z pretensjami do meza czemu mi nie powiedzial a on na to :"przeciez ci ostatnio mowilem",no fajnie a tu jeszcze 2 miesiace,przeciez jak on mi jeszcze urosnie to sie bede przewracac do przodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 13:23
-
anna123 wrote:Jak wrocilam z badan i sie przebieralam to dopiero przed lustrem zauwazylam jaki juz mam brzuch i z pretensjami do meza czemu mi nie powiedzial a on na to :"przeciez ci ostatnio mowilem",no fajnie a tu jeszcze 2 miesiace,przeciez jak on mi jeszcze urosnie to sie bede przewracac do przodu.
ja tez juz mam gigantyczny brzuch..i tez sie zastanawiam jak to bedzie-bo przeciez 3 msc jeszcze...zobaczy się...wczoraj sobie upolowałam w ciucholandzie kurtke zimową-taka aby mi się brzuszek większy jeszcze zmieścił..dobrze bo właściwie wszelkie kurtki które teraz posiadam nie moge juz dopiąć...no jedna sie dopina-ale dlatego że ona jest po prostu rozmiarowo większa i wczesniej właściwie w niej nie chodziłam..
Duśka;) lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Mi się wydaje że mam ogromny brzuch a wszyscy mi mówią że jak na końcówkę ciąży to jest mały. Tylko że dla mnie i tak za wielki i nie umiem z nim funkcjonować
w wannie jak kucam to się parę razy przewróciłam już na tyłek bo równowagi nie trzymam
ubrać się to męka! Mąż albo mama mi pomagają bo nie chce tak zgniatac malej...
Allmita, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Ja tez swoj odbieram jako ogromniasty, ale inni twierdza ze wygladam na mniej zaawansowana:-) No coz samemu widzi sie inaczej... Ale narazie sie ciesze ze jeszcze daje rade sama z butami:-D
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Dobry
A u mnie brzusio jeszcze malutki ale czuje juz ten ciężar.
Odcinek lędźwiowy zaczyna boleć.
Pozycje do spania ciężko znaleźć.
Dziś w pytaniu na śniadanie było o przesadach ,najbardziej zaciekawiło mnie o tym ze przy chłopcu się pieknieje a dziewczynce brzydnie.
Wedlug mojej rodziny wyladnialam cera mi się poprawiła i bardziej 0promienna jestem. Jutro się okaże czy mikołaj nie zmienił się na dziewczynkę -
Hej mamusie !
Jeśli chodzi o brzuszek to u Nas coraz większy. . Jak wysłałam mamie zdjęcie brzuchola to powiedziała, ze tata myślał ze się tak specjalnie wypielamsama zauważam, że jest coraz większy:)
Wizyta dopiero za tydzień w środę. . A za 3 tygodnie USG zeby obejrzeć te miedniczki jak się mają. . Mam nadzieję ze bedzie ok:)
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Jestem już po wizycie. Serduszko bije za wolno. Może albo przyspieszyć albo się zatrzymać... Kolejna wizyta za 9dni. Żeby sprawdzić czy coś się zmienia... To będzie długie 9 dni... Mogłam się umówić już za tydzień ale chcę malenstwu dac czas urosnąć i nabrać sił serduszku... Z wielkości zarodka wynika ze ciąża jest młodsza o tydzień. Trzymajcie kciuki i módlcie się proszę za moje małe serduszko...
-
Bella_Bella wrote:Jestem już po wizycie. Serduszko bije za wolno. Może albo przyspieszyć albo się zatrzymać... Kolejna wizyta za 9dni. Żeby sprawdzić czy coś się zmienia... To będzie długie 9 dni... Mogłam się umówić już za tydzień ale chcę malenstwu dac czas urosnąć i nabrać sił serduszku... Z wielkości zarodka wynika ze ciąża jest młodsza o tydzień. Trzymajcie kciuki i módlcie się proszę za moje małe serduszko...
Kochana na pewno serduszko przyspieszy, musi! Trzymam kciukaski za Twoje maleństwo i za jego serdusioBądźcie dzielni! :*
Bella_Bella, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
Bella, mojemu maluszkowi tez serduszko wolno biło ale przyspieszyło i prawidłowo się rozwija,odpręż się bo to daje energię kruszynce :*
Dziewczyny dziś idę na usg stresuje się strasznie aż od 4 nie śpię
Dziś załatwiamy sobie jeszcze polozna a o 15 ta wizyta.
Wczoraj mój mężus miał pechowy dzień kolo odpadło mu razem z oska i skrzynia biegów, dobrze że jechał wolniutko bo tylko 10km/h i nie wjechał w jakieś drzewo, jak mi to powiedział to pierwsze się zdenerwowalam a potem zaczęłam mu na ramieniu płakaćBella_Bella, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Klaudys! Powodzenia na wizycie! Zapodaj nam
jakies zdjecie!
Bella ja tez wierze w to, ze skoro dzidzius mlodszy to nie bedzie mu od razu serce jak dzwon walilo - musi sie rozkrecic! I rozkreci!!!!!jeszcze 8 dni, postaraj sie nie stresowac, mysl pozytywnie, dla swojej dzidzi
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ powodzenia na usg! Dobrze że mężowi nic się nie stało! Też miałam wczoraj akcje za kierownicą. Gościu chciał mnie wyprzedzać, gdzie ja już jechałam prawie 100km/h, z naprzeciwka samochód też dość szybko, a ten tnie równo lewym pasem na mojej wysokości bo nie może mnie wyprzedzić. Zrobiło mi się gorąco, na szczęście zrezygnował bo było blisko, pokazałam mu środkowy palec w lusterku ale miałam ochotę barana zatrzymać i zbluzgać. To ja się martwię o moje dziecko w brzuszku a tu pierwszy lepszy debil je naraża
-
Hej Dziewczyny ;*
Bella nie martw się na zapasMi dopiero na wizycie w 12 tygodniu podali tętno, wczesniej tylko była informacja ze serduszko bije, napewno u Cb się rozkręci szybciutko
Prawda, że nie wszyscy powinni mieć prawo jazdy;/ Mi odtatnio też zajechał jakiś pacan drogę jak z zakupów wracałam ...
A my dziś idziemy na wyczekane USG... Już za godzinkę bede wiedziała co z tą moją szyjkąbita_smietana lubi tę wiadomość
21.03.17 6600g i 70cm
-
No to my juz po wizycie
Szyjka owszem skróciła się ale nie ma rozwarcia więc moge sobie pozwolić na spacery
Mały klocek waży już PRAWIE 1900GAllmita, bita_smietana, Kim87 lubią tę wiadomość
21.03.17 6600g i 70cm
-
dziewczyny jestem na etapie myslenia o wózku...
podzielcie sie jakie Wy modele wybrałyscie bo mam lekki mętlik w głowie...wogole chcemy kupic uzywany-tak max po jednym dziecku...
a i przy okazji foteliki samochodowe-jakie kupujecie itp...
dzis byłam na krzywej cukrowej...nie jest to nic strasznego-banajmniej dla mnie-ponoc róznie to sie znosi..mi nie było kompletnie nic...:)tylko to czekanie......https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
My kupilismy Anex Sport z fotelikiem Maxi Cosi CabrioFix:-)
Allmita lubi tę wiadomość
21.03.17 6600g i 70cm