Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:Waldi, też mam na liście Szumisia
chciałabym już kompletować wyprawkę, ale czekam spokojnie, aż zacznie się 2 trymestr i tak ok. 14-15 tygodnia ruszam w plener
Kochana odszukaj mnie na fb i napisz do mnie to pokażę Ci którego kupiłam w tej cenie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Duśka;) wrote:Hej dziewczynki ... a ja panikuje właśnie bo zauważyłam, że mam na wkładce krew... i nie wiem czy jechać na IP już teraz czy zaczekać aż coś więcej się wydarzy bo może to tylko naczynko mi pękło ;/
Pewnie że jedź.
Ja bym sie nie zastanawiała.
Po znajomych widzę że od 36/7 tygodnia to już wszystko może sie zdarzyć :* dawaj znać :* -
Heloł dziewczyny,
Zgłaszam się i ja po dzisiejszej wizycie kontrolnej. Liluś waży 2 kg i 200 gramów. Przepływy są bardzo dobre, rozwój dziecka także, wyniki badań mam OK. Szyjka w dalszym ciągu zamknięta, wysoka, twarda itp. Lekarz dał mi pozwolenie na urodzenie Lili 6 grudniaHa ha, oczywiście ja nie mam na to wpływu kiedy mała wyjdzie, ale mam nadzieję, że nie przenoszę ciąży. Od początku piszę, że nie chciałabym tego... Mam nadzieję, że najdalej w 38 tc zacznie się samoczynnie robić rozwarcie. Super by było, gdyby Lili na Święta już z Nami była.
Biedroneczka - Kochana, mam nadzieję, że wszystko jest z Wami OK!!! Trzymam kciuki!!! :*
Duśka - No no, ale masz duziego bobasa w brzusiuGdzie Ty go mieścisz?
Evelin, bita_smietana, Sylwia91, misiaq, Allmita lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Evelin.. Pozazdrościć takiej ciotki.. Poważnie..
Wyobraźcie sobie że 1 listopada byłam na obiedzie u rodziny.. Najbliższej.. I moja chrzestna coś gada że jej koleżanka została babcią i ostatnio kupiła dziecku szumisia że to moda taka i w ogóle ale o co chodzi to nie wie.. Więc mówię o co chodzi na jakiej zasadzie to działa i że też choruję na niego tylko cena zwala z nóg.. 199 zł.. A ciocia mówi że nie że ona przez internet kupiła za 140 zł.. Mówię to muszę poszukać..
Po kilku dniach wieczorem przychodzi do mnie mama.. Mąż siedzi obok a mama do mnie że może ciocia zapytać z jakiej strony kupiła i jak chcę to w ramach prezentu dla dziecka ciocia dorzuci mi 50 zł do szumisia.. Mąż spojrzał w necie że rzeczywiście taka cena więc mówię no dobra.. A ten że nie.. Jedno dziecko wychowane bez to drugie też.. Skończyłam temat.. Miałam nawet iść do mamy później żeby powiedziała cioci że ok.. Ale tak wczoraj sobie myślę.. W duszy.. Nie będę się z kimś licytowac o 5 dych.. Po za tym głupio się tak prosić.. Potem ciotka chodzi i gada.. Wieczorem kupiłam na stronie Smyka za 121 zł a kurier gratis.. Co ja się będę o 50 zł prosić.. To bez sensu..
Ja o rodzinie sie nie wypowiadam
Czasem myślę że koleżanki bardziej sie cieszą moją ciąża niz bliska rodzinai już przestalo mnie to obchodzic
W tym tyg już dwie paczki mają przyjść dla Kuby
Z Wrocka i Giżycka
same są brzuchatki a gdy kupowały dla swoich to I o mnie i Kubie myślały
Walhauzerze, na fb będziecie mieć wiadomość -
Anula Lili tez do drobiazgow nie nalezy
Moj to przy niej okruszek ledwie 1700g
tydzien temu. Natomiast kopie jakby mial juz z conajmniej 3kg
caly brzuch skacze na wszystkie strony az mnie boli to jego rozciaganie. Dobrze ze oszczedza moje zebra i tylko boki brzucha mam skopane.
Evelin lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Dusia spory ten Twój kluseki dobrze, niech będzie duży i silny chłopak
Biedroneczko jesteśmy z Wami
a wózeczek taki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/195428e627e5.jpg
zdjęcie takie sobie, ale teraz już ciemno, a królewna śpi to nie będę jej palić światłaZrobię ładną fotkę na spacerku
WaldhauzerM, Caro, Evelin, misiaq, bita_smietana, Allmita lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ja o rodzinie sie nie wypowiadam
Czasem myślę że koleżanki bardziej sie cieszą moją ciąża niz bliska rodzinai już przestalo mnie to obchodzic
W tym tyg już dwie paczki mają przyjść dla Kuby
Z Wrocka i Giżycka
same są brzuchatki a gdy kupowały dla swoich to I o mnie i Kubie myślały
Walhauzerze, na fb będziecie mieć wiadomość
Ups.. Wiadomość?? To czuwam i paczam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ale dzisiaj udanych wizyt
Duśka ale duży chłopak z Olgierda. Gdzie on w takim małym brzuszku Maminy się chowa co?Mam nadzieję, że pojechałaś na IP i u Was wszystko dobrze. KONIECZNIE CZEKAMY NA WIEŚCI
Sylwia wózek, bajuniaAle Ci zazdroszczę tej okazji!!
Anula Lilka ma wyjść 6? To Ci za miesiącAle będzie szturm bobasków!
Waldi faceci, faceci, faceci.. Ich nie zrozumiesz nawet jak byś bardzo chciała. Noo chociaż ja na mojego Małża nie mogę narzekać, raczej jest z tego "dziwnego" sortu co Mąż DuśkiA na punkcie brzuszka zwariował kompletnie. Najchętniej to by założył kamery i obserwował czy przypadkiem w domu nie robie czegoś czego wg niego mi nie wolno hehe.
Natsik mi też podobają się takie klasyczne wzory. W ogóle mam caaały pokój do remontu dla Naszego Górala, więc i klimat w nim będzie stonowany i górski co by zarazić Malucha pasją od najmłodszych lat
Worldbyme jeżeli chodzi o te "krostki" to też jest mam i potwierdzam słowa NatsWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 21:58
Evelin, WaldhauzerM, Sylwia91, bita_smietana lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Evelin wrote:Jednak nie
Dowiesz sie później
Ehh.. No dobra.. Uzbroje się w cierpliwość..
Duśka.. Tosiu urodził się w 37 tc miał 56 cm i 3640 gram.. Ale wyglądałam jak słoń..
Do nas dziś zawitał kombinezon dla Leosia.. Jest boski i gruby.. Jutro pod lapka się podłącze i pokażę.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ehh.. No dobra.. Uzbroje się w cierpliwość..
Duśka.. Tosiu urodził się w 37 tc miał 56 cm i 3640 gram.. Ale wyglądałam jak słoń..
Do nas dziś zawitał kombinezon dla Leosia.. Jest boski i gruby.. Jutro pod lapka się podłącze i pokażę.
Nie przeczytałam do końca bo juz chciałam pisać o zdjęcie
A jak samopoczucie? :* -
Evelin wrote:Nie przeczytałam do końca bo juz chciałam pisać o zdjęcie
A jak samopoczucie? :*
A dzięki.. Ujdzie w tłumie.. Siedzę właśnie na łóżku i myślę co tu ze sobą zrobić.. Czy jeszcze coś zjeść czy iść lulu.. Taki dylemat..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.