X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
Odpowiedz

Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ehh.. Kolejna bezsenna noc..

worldbyme lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Duśka;) Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej daje znac, ze po kontakcie z polozna zostalam jednak w domku i czekalam czy cos wiecej sie wydarzy... Niestety cala noc byly tylko nieregularne skurcze i bol przy ruchach malego ;-(
    Dzis czuje sie jakby mnie normalnie w nocy pobili:-P ale widac taki juz urok:-)

Sylwia wozeczek pierwsza klasa:-*

Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g <3
    24.01.2017r - 5500g i 60 cm <3
    07.02.2017r.- 5800g i 62cm XD
    04.03.2017r. - 6300g i 67cm :P
    21.03.17 6600g i 70cm XD
    07.04.17 7kg i 71cm <3 09.05.17- 8kg i 73cm :D
    relgg7rfs0712hy9.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka;) wrote:
    Hej daje znac, ze po kontakcie z polozna zostalam jednak w domku i czekalam czy cos wiecej sie wydarzy... Niestety cala noc byly tylko nieregularne skurcze i bol przy ruchach malego ;-(
    Dzis czuje sie jakby mnie normalnie w nocy pobili:-P ale widac taki juz urok:-)

Sylwia wozeczek pierwsza klasa:-*

No to czekamy wszystkie z Tobą spokojnie :* Odpoczywaj :*

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duśka to czekamy..

Evelin.. Szybko się wyspałaś.. Ja nie miałam tego luksu..zasnęłam ale godzinę później obudziłam się..

• Evelin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Duśka to czekamy..

Evelin.. Szybko się wyspałaś.. Ja nie miałam tego luksu..zasnęłam ale godzinę później obudziłam się..

No właśnie widzę..
    Mnie obudził głód, ale nie mam siły wstać :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeeeeeeej!!!

wyspałam się!! ostatnio budziłam się w przedziale 2-4 i nie mogłam zasnąć, a dzisiaj o 5 :D po czym ok. 6 zasnęłam i juz do 8:20 śpiulkałam :D

ale czadowo jest się wyspać :D :D

w niedzielę mamy super pełnię, więc będą problemy ze snem ;)

miłego dnia dziewczynki!!

Evelin, WaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • ines. Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,

ja jestem strasznie zła, wczoraj na wizycie lekarz zaproponował, żebym się położyła na 2 dni do szpitala, zrobią mi wszystkie badania hurtem i sobie pójdę do domu. mogłam jebnąć l4 i mieć prace gdzieś, a dziś już pójść. ale ja chciałam być fair. powiedziałam, że przyjdę w środę a dziś grzecznie jestem w pracy bo chciałam wszystko uzgodnić. i co i oczywiście problem, bo jak zwykle jestem niezastąpiona i musze jutro być w pracy. świetnie. mają w dupie mój stan. robota najważniejsza. i jeszcze z łaską, że mi urlop dadzą w przyszłym tygodniu i sobie pójde do tego szpitala. naprawde nikt mi łaski nie robi moge rzucić l4 i będą mieć gówno do gadania. a poza tym robie wszyastko a nowej umowy nie moge się od pół roku doprosić. mam ochotę rzucić im jutro l4 i nigdy więcej tu nie wrócić.

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    heeeeeeeej!!!

wyspałam się!! ostatnio budziłam się w przedziale 2-4 i nie mogłam zasnąć, a dzisiaj o 5 :D po czym ok. 6 zasnęłam i juz do 8:20 śpiulkałam :D

Bo wieczór w dobrym towarzystwie zawsze lepiej wpływa na sen :P hehe.. No Ja też coś o tej pełni czytałam ;)

Buziol :*

LILITH.P lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ines. wrote:
    cześć dziewczyny,

ja jestem strasznie zła, wczoraj na wizycie lekarz zaproponował, żebym się położyła na 2 dni do szpitala, zrobią mi wszystkie badania hurtem i sobie pójdę do domu. mogłam jebnąć l4 i mieć prace gdzieś, a dziś już pójść. ale ja chciałam być fair. powiedziałam, że przyjdę w środę a dziś grzecznie jestem w pracy bo chciałam wszystko uzgodnić. i co i oczywiście problem, bo jak zwykle jestem niezastąpiona i musze jutro być w pracy. świetnie. mają w dupie mój stan. robota najważniejsza. i jeszcze z łaską, że mi urlop dadzą w przyszłym tygodniu i sobie pójde do tego szpitala. naprawde nikt mi łaski nie robi moge rzucić l4 i będą mieć gówno do gadania. a poza tym robie wszyastko a nowej umowy nie moge się od pół roku doprosić. mam ochotę rzucić im jutro l4 i nigdy więcej tu nie wrócić.

Kochanie, nie denerwuj się bo to źle wpływa.. Zresztą doskonale Cię rozumiem i napewno tez bym chu***dostała.. Niestety dla pracodawcy jesteśmy tylko pracownikami.. Którzy nie mogą chorować, mieć planów czy zakładać rodzin... Już sie wkur.. jak o tym pomyśle bo mi mój zakład się przypomina! :)

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ines. wrote:
    cześć dziewczyny,

z pracodawcą nie da się czasami po dobroci...

0b52cec6da.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    heeeeeeeej!!!

Bry.. Ojj ja się tak błogo wyspałam z soboty na niedzielę.. I jeszcze jak się obudziłam to zdziwiona byłam że budzik nie nastawiony bo mąż lubi zapomnieć i w niedzielę rano tarabani... Ale cóż.. To jedna przespana noc na kilka...

Lilith.. Jak widzę z rana Twój jakże zacny avatar normalnie aż chce się żyć..

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Bry.. Ojj ja się tak błogo wyspałam z soboty na niedzielę.. I jeszcze jak się obudziłam to zdziwiona byłam że budzik nie nastawiony bo mąż lubi zapomnieć i w niedzielę rano tarabani... Ale cóż.. To jedna przespana noc na kilka...

Lilith.. Jak widzę z rana Twój jakże zacny avatar normalnie aż chce się żyć..

Polecam się na przyszłość :D :D :D

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

0b52cec6da.png
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helol wszystkim :)

Dusia lez odpoczywaj zbierqj sily na godzine zero:)
    U mnie tez ze snem kiepsko, mlody bardzo sie w nocy rzuca, nie powiem zeby to bylo przyjemne. Ma ogrom sily, do tego siku co chwile, bol bioder i calego brzucha. Zaczynam sie martwic czy aby napewno dotrwam do terminu. :/

Ach supet pelnia, Dusia przygotuj sie bo dzieciaki uwielbija sie rodzic wlasnie jak jeat pelnia :)

Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • sandrula Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :*

Dusia lez i korzystaj z odpoczynku ile się da ! Czekamy na rozwój sytuacji:D :*

Ja codziennie budze się po 3 na siku :p a dziś jak wróciłam do łóżka to mały się tak rozbrykal ze nie wiedziałam już jak mam leżeć:D czasami to czuję tak jakby sie rzucał na wszystkie strony :D
    Ale najlepsze uczucie to wtedy jak trzymam rękę na brzuchu a on się wierci i normalnie widać te ruchy na brzuszku i czuje jakby mi tej ręki dotykal... Cudo <3

Aaa no i vanish w większości zdziałał cuda :D na niektórych białych zostały takie bledziutkie plamki ale większość się doprala :D teraz musze kupić proszek dla dzieci i wszystko ładnie wyprać:D

Miłego dnia kochane :*

Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość

il5hxzdv1dlz2zbx.png

02.02.2017 - Błażejek <3 3080 g i 54 cm do kochania <3
  • Allmita Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się rozpisałyście..;)
    tyle co zapamiętałam:
    -trzymam kciuki za Biedroneczke-czy ktoś cos wie?
    -Duska-to pewnie był czop sluzowy-wczoraj byłam na pierwszym spotkaniu na szkole rodzenia..(masakra 3 godz tam spedziłam)...więc czuje się lekko wyedukowana..;)
    -Sylwia-wózek piękny...mnie też się podobaja te adamexy ale w mojej okolicy jeszcze nie widziałam do sprzedaży w tak dobrej cenie....tym bardziej że ja se umyśliłam 2 w 1,bo nosidełko chce nowe...
    -co do pościeli-to ja narazie stwierdziłam że nie kupuje..kupie teraz prześcieradła, osłonki na materac, bo chce małego trzymać i tak narazie w rożku i bez ochraniaczy na łóżeczku,bez poduszki itp...więc się wstrzymam jak już będzie na świecie-i stwierdze jakie kolory mi do niego pasują..
    -mamy wreszcie auto!! bardzo mnie to cieszy-2 msc bylismy bez auta-i wykończyło mnie to strasznie..;) człowiek się przyzwyczaja jednak do takich wygód-a teraz auto się bardzo przyda, więc jego brak troche mnie stresował
    -co do szumisia....to miałam mieć kupionego od siostry..ale sie zastanawiam-bo siostra mówi że wg niej nie jest jednak taki niezbędny...i żebym sie nie zastanowiła czy np nie chce cos innego zamiast tego szumisia...no i sie zastanawiam czy nie poprosic o bujaczek, albo mate taka napodłoge bo też chce mieć...sama nie wiem..
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 10:45

Duśka;), Evelin, misiaq lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72886.png
    https://www.maluchy.pl/ci-73456.png
  • ines. Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja dziewczyny bo Wam się już godzina zero zbliża :)

jak sie czujecie? Duśka, Ewelina?

ja sie przyglądam zahipnotyzowana na wczorajsze usg, już swobodnie mozna odróznić główke i widać rączki i nóżki. niesamowite jak fasolka w 2 tyg sie zmienila <3

Evelin lubi tę wiadomość

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Helol wszystkim :)

Dusia lez odpoczywaj zbierqj sily na godzine zero:)
    U mnie tez ze snem kiepsko, mlody bardzo sie w nocy rzuca, nie powiem zeby to bylo przyjemne. Ma ogrom sily, do tego siku co chwile, bol bioder i calego brzucha. Zaczynam sie martwic czy aby napewno dotrwam do terminu. :/

Ach supet pelnia, Dusia przygotuj sie bo dzieciaki uwielbija sie rodzic wlasnie jak jeat pelnia :)

Wiesz że o tym samym pomyślałam z tą pełnią :D

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • Evelin Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrula wrote:
    Witam się i ja :*

Dusia lez i korzystaj z odpoczynku ile się da ! Czekamy na rozwój sytuacji:D :*

Ja codziennie budze się po 3 na siku :p a dziś jak wróciłam do łóżka to mały się tak rozbrykal ze nie wiedziałam już jak mam leżeć:D czasami to czuję tak jakby sie rzucał na wszystkie strony :D
    Ale najlepsze uczucie to wtedy jak trzymam rękę na brzuchu a on się wierci i normalnie widać te ruchy na brzuszku i czuje jakby mi tej ręki dotykal... Cudo <3

Aaa no i vanish w większości zdziałał cuda :D na niektórych białych zostały takie bledziutkie plamki ale większość się doprala :D teraz musze kupić proszek dla dzieci i wszystko ładnie wyprać:D

Miłego dnia kochane :*

<3

sandrula lubi tę wiadomość

mhsvi09ksakq2zvz.png
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na razie to najbardziej na wylocie Duska :D

Ok to ja mam pytanie czy któras z was nie bylaby zainteresowana kupnem kokonu niemowlecego? Nówki sztuki spod igly :)

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • worldbyme Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zostałam w domu bo cała noc nie spałam zdycham z bólu mój kręgosłup biedny :(

07.04.2017 Alex 3240 g
    249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
    8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
    22 sierpnia - 2 kreseczki
    Aniołek 14.10.2015
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ