Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej daje znac, ze po kontakcie z polozna zostalam jednak w domku i czekalam czy cos wiecej sie wydarzy... Niestety cala noc byly tylko nieregularne skurcze i bol przy ruchach malego ;-(
Dzis czuje sie jakby mnie normalnie w nocy pobili:-P ale widac taki juz urok:-)
Sylwia wozeczek pierwsza klasa:-*Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Hej daje znac, ze po kontakcie z polozna zostalam jednak w domku i czekalam czy cos wiecej sie wydarzy... Niestety cala noc byly tylko nieregularne skurcze i bol przy ruchach malego ;-(
Dzis czuje sie jakby mnie normalnie w nocy pobili:-P ale widac taki juz urok:-)
Sylwia wozeczek pierwsza klasa:-*
No to czekamy wszystkie z Tobą spokojnie :* Odpoczywaj :* -
heeeeeeeej!!!
wyspałam się!! ostatnio budziłam się w przedziale 2-4 i nie mogłam zasnąć, a dzisiaj o 5po czym ok. 6 zasnęłam i juz do 8:20 śpiulkałam
ale czadowo jest się wyspać
w niedzielę mamy super pełnię, więc będą problemy ze snem
miłego dnia dziewczynki!!Evelin, WaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
ja jestem strasznie zła, wczoraj na wizycie lekarz zaproponował, żebym się położyła na 2 dni do szpitala, zrobią mi wszystkie badania hurtem i sobie pójdę do domu. mogłam jebnąć l4 i mieć prace gdzieś, a dziś już pójść. ale ja chciałam być fair. powiedziałam, że przyjdę w środę a dziś grzecznie jestem w pracy bo chciałam wszystko uzgodnić. i co i oczywiście problem, bo jak zwykle jestem niezastąpiona i musze jutro być w pracy. świetnie. mają w dupie mój stan. robota najważniejsza. i jeszcze z łaską, że mi urlop dadzą w przyszłym tygodniu i sobie pójde do tego szpitala. naprawde nikt mi łaski nie robi moge rzucić l4 i będą mieć gówno do gadania. a poza tym robie wszyastko a nowej umowy nie moge się od pół roku doprosić. mam ochotę rzucić im jutro l4 i nigdy więcej tu nie wrócić.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
LILITH.P wrote:heeeeeeeej!!!
wyspałam się!! ostatnio budziłam się w przedziale 2-4 i nie mogłam zasnąć, a dzisiaj o 5po czym ok. 6 zasnęłam i juz do 8:20 śpiulkałam
miłego dnia dziewczynki!!
Bo wieczór w dobrym towarzystwie zawsze lepiej wpływa na senhehe.. No Ja też coś o tej pełni czytałam
Buziol :*LILITH.P lubi tę wiadomość
-
ines. wrote:cześć dziewczyny,
ja jestem strasznie zła, wczoraj na wizycie lekarz zaproponował, żebym się położyła na 2 dni do szpitala, zrobią mi wszystkie badania hurtem i sobie pójdę do domu. mogłam jebnąć l4 i mieć prace gdzieś, a dziś już pójść. ale ja chciałam być fair. powiedziałam, że przyjdę w środę a dziś grzecznie jestem w pracy bo chciałam wszystko uzgodnić. i co i oczywiście problem, bo jak zwykle jestem niezastąpiona i musze jutro być w pracy. świetnie. mają w dupie mój stan. robota najważniejsza. i jeszcze z łaską, że mi urlop dadzą w przyszłym tygodniu i sobie pójde do tego szpitala. naprawde nikt mi łaski nie robi moge rzucić l4 i będą mieć gówno do gadania. a poza tym robie wszyastko a nowej umowy nie moge się od pół roku doprosić. mam ochotę rzucić im jutro l4 i nigdy więcej tu nie wrócić.
Kochanie, nie denerwuj się bo to źle wpływa.. Zresztą doskonale Cię rozumiem i napewno tez bym chu***dostała.. Niestety dla pracodawcy jesteśmy tylko pracownikami.. Którzy nie mogą chorować, mieć planów czy zakładać rodzin... Już sie wkur.. jak o tym pomyśle bo mi mój zakład się przypomina! -
ines. wrote:cześć dziewczyny,
ja jestem strasznie zła, wczoraj na wizycie lekarz zaproponował, żebym się położyła na 2 dni do szpitala, zrobią mi wszystkie badania hurtem i sobie pójdę do domu. mogłam jebnąć l4 i mieć prace gdzieś, a dziś już pójść. ale ja chciałam być fair. powiedziałam, że przyjdę w środę a dziś grzecznie jestem w pracy bo chciałam wszystko uzgodnić. i co i oczywiście problem, bo jak zwykle jestem niezastąpiona i musze jutro być w pracy. świetnie. mają w dupie mój stan. robota najważniejsza. i jeszcze z łaską, że mi urlop dadzą w przyszłym tygodniu i sobie pójde do tego szpitala. naprawde nikt mi łaski nie robi moge rzucić l4 i będą mieć gówno do gadania. a poza tym robie wszyastko a nowej umowy nie moge się od pół roku doprosić. mam ochotę rzucić im jutro l4 i nigdy więcej tu nie wrócić.
z pracodawcą nie da się czasami po dobroci... -
LILITH.P wrote:heeeeeeeej!!!
miłego dnia dziewczynki!!
Bry.. Ojj ja się tak błogo wyspałam z soboty na niedzielę.. I jeszcze jak się obudziłam to zdziwiona byłam że budzik nie nastawiony bo mąż lubi zapomnieć i w niedzielę rano tarabani... Ale cóż.. To jedna przespana noc na kilka...
Lilith.. Jak widzę z rana Twój jakże zacny avatar normalnie aż chce się żyć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Bry.. Ojj ja się tak błogo wyspałam z soboty na niedzielę.. I jeszcze jak się obudziłam to zdziwiona byłam że budzik nie nastawiony bo mąż lubi zapomnieć i w niedzielę rano tarabani... Ale cóż.. To jedna przespana noc na kilka...
Lilith.. Jak widzę z rana Twój jakże zacny avatar normalnie aż chce się żyć..
Polecam się na przyszłośćWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Helol wszystkim
Dusia lez odpoczywaj zbierqj sily na godzine zero:)
U mnie tez ze snem kiepsko, mlody bardzo sie w nocy rzuca, nie powiem zeby to bylo przyjemne. Ma ogrom sily, do tego siku co chwile, bol bioder i calego brzucha. Zaczynam sie martwic czy aby napewno dotrwam do terminu.
Ach supet pelnia, Dusia przygotuj sie bo dzieciaki uwielbija sie rodzic wlasnie jak jeat pelniaDuśka;), Evelin lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja :*
Dusia lez i korzystaj z odpoczynku ile się da ! Czekamy na rozwój sytuacji:D :*
Ja codziennie budze się po 3 na siku :p a dziś jak wróciłam do łóżka to mały się tak rozbrykal ze nie wiedziałam już jak mam leżećczasami to czuję tak jakby sie rzucał na wszystkie strony
Ale najlepsze uczucie to wtedy jak trzymam rękę na brzuchu a on się wierci i normalnie widać te ruchy na brzuszku i czuje jakby mi tej ręki dotykal... Cudo
Aaa no i vanish w większości zdziałał cudana niektórych białych zostały takie bledziutkie plamki ale większość się doprala
teraz musze kupić proszek dla dzieci i wszystko ładnie wyprać
Miłego dnia kochane :*Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
ale się rozpisałyście..
tyle co zapamiętałam:
-trzymam kciuki za Biedroneczke-czy ktoś cos wie?
-Duska-to pewnie był czop sluzowy-wczoraj byłam na pierwszym spotkaniu na szkole rodzenia..(masakra 3 godz tam spedziłam)...więc czuje się lekko wyedukowana..
-Sylwia-wózek piękny...mnie też się podobaja te adamexy ale w mojej okolicy jeszcze nie widziałam do sprzedaży w tak dobrej cenie....tym bardziej że ja se umyśliłam 2 w 1,bo nosidełko chce nowe...
-co do pościeli-to ja narazie stwierdziłam że nie kupuje..kupie teraz prześcieradła, osłonki na materac, bo chce małego trzymać i tak narazie w rożku i bez ochraniaczy na łóżeczku,bez poduszki itp...więc się wstrzymam jak już będzie na świecie-i stwierdze jakie kolory mi do niego pasują..
-mamy wreszcie auto!! bardzo mnie to cieszy-2 msc bylismy bez auta-i wykończyło mnie to strasznie..człowiek się przyzwyczaja jednak do takich wygód-a teraz auto się bardzo przyda, więc jego brak troche mnie stresował
-co do szumisia....to miałam mieć kupionego od siostry..ale sie zastanawiam-bo siostra mówi że wg niej nie jest jednak taki niezbędny...i żebym sie nie zastanowiła czy np nie chce cos innego zamiast tego szumisia...no i sie zastanawiam czy nie poprosic o bujaczek, albo mate taka napodłoge bo też chce mieć...sama nie wiem..
-Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 10:45
Duśka;), Evelin, misiaq lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
o ja dziewczyny bo Wam się już godzina zero zbliża
jak sie czujecie? Duśka, Ewelina?
ja sie przyglądam zahipnotyzowana na wczorajsze usg, już swobodnie mozna odróznić główke i widać rączki i nóżki. niesamowite jak fasolka w 2 tyg sie zmienilaEvelin lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
eveli_na wrote:Helol wszystkim
Dusia lez odpoczywaj zbierqj sily na godzine zero:)
U mnie tez ze snem kiepsko, mlody bardzo sie w nocy rzuca, nie powiem zeby to bylo przyjemne. Ma ogrom sily, do tego siku co chwile, bol bioder i calego brzucha. Zaczynam sie martwic czy aby napewno dotrwam do terminu.
Ach supet pelnia, Dusia przygotuj sie bo dzieciaki uwielbija sie rodzic wlasnie jak jeat pelnia
Wiesz że o tym samym pomyślałam z tą pełnią
-
sandrula wrote:Witam się i ja :*
Dusia lez i korzystaj z odpoczynku ile się da ! Czekamy na rozwój sytuacji:D :*
Ja codziennie budze się po 3 na siku :p a dziś jak wróciłam do łóżka to mały się tak rozbrykal ze nie wiedziałam już jak mam leżećczasami to czuję tak jakby sie rzucał na wszystkie strony
Ale najlepsze uczucie to wtedy jak trzymam rękę na brzuchu a on się wierci i normalnie widać te ruchy na brzuszku i czuje jakby mi tej ręki dotykal... Cudo
Aaa no i vanish w większości zdziałał cudana niektórych białych zostały takie bledziutkie plamki ale większość się doprala
teraz musze kupić proszek dla dzieci i wszystko ładnie wyprać
Miłego dnia kochane :*
sandrula lubi tę wiadomość
-
Ja dziś zostałam w domu bo cała noc nie spałam zdycham z bólu mój kręgosłup biedny07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015