Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro wrote:
Natsikco tam u Ciebie? Tak sobie patrzę i patrze i między nami jest 20tygodni różnicy hahahahah
A dziękuję, ze pytasz kochanajakoś leci. Już mam 11 kg do przodu i czuję się coraz bardziej ociazala. Nie mieszczą się już w swoje normalne ciuchy
W dodatku Mała jest tak ułożona, ze ciągle kopie mnie pod zebramiAle nie jest źle
A jak u Ciebie? Nie nudzisz się na L4?
Jakieś objawy? mdłości, zawroty głowy, ciągle spanie? :
Kiedy masz wizytę następna?
Ciesz się ciaza, bo czas ucieka jak szalony
3500 g 54 cm -
eveli_na wrote:Waldziu to pewnie masz na mailu
sluchaj ale Ty sie nie sugeruj moze faktycznie on ma w sobie to cos czego ja nie widze ?
Sylwia 4 tygodnie, szok! Kiedy to tak zlecialo ?
A nie no spoko nie o sugestię chodzi.. Tylko zastanawiałam się czy w podobnej cenie dostanę z tym Cry Sensor ale patrzę że nie bardzo.. Więc niech zostanie sobie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:A dziękuję, ze pytasz kochana
jakoś leci. Już mam 11 kg do przodu i czuję się coraz bardziej ociazala. Nie mieszczą się już w swoje normalne ciuchy
W dodatku Mała jest tak ułożona, ze ciągle kopie mnie pod zebramiAle nie jest źle
A jak u Ciebie? Nie nudzisz się na L4?
Jakieś objawy? mdłości, zawroty głowy, ciągle spanie? :
Kiedy masz wizytę następna?
Ciesz się ciaza, bo czas ucieka jak szalony
Bosz.. To ja się przyznam bez bicia że boję się wejść na wagę.. Wolę nie widzieć i nie psuć sobie nastroju..Nats lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Bosz.. To ja się przyznam bez bicia że boję się wejść na wagę.. Wolę nie widzieć i nie psuć sobie nastroju..
Ale u lekarza muszę na wagę wlazic
Ogólnie coś czuję, ze do 20 kg spokojnie dobije3500 g 54 cm -
Hej dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z was miała z badania moczu krwinki białe do 30 wpw? Wiem że to nie dobrze i już się stresuję... Dziś mam wizytę ale już teraz siedzę i panikuje wiem że to jakieś bakterie wirusy lub grzyby lub może zapalenie układu moczowego lub nerek... Ale co dalej? Pytam drugi raz bo nie dostałam odpowiedzi
-
ewa nie ma krwinkomoczu- tak się nazywa mocz przy podwyzszonym stanie erytrocytów...
Ewa ma podwyższone białe ciałka krwi-czyli własnie leukocyty...
powiem Ci tak-zastanów sie czy dobrze pobrałaś mocz...ja ostatnio mialam wynik moczu 20-30 leukocytów w polu widzenia i byłam przerażona...ale....miałam tez grzybice..jakos nad ranem byłam zaspana i -nie podmyłam się przed badaniem, oraz pobrałam z pierwszego strumienia....jeśli zrobiłaś tak jak ja to powtórz mocz..bo może być zafałszowany jeśli źle pobrałaś, a masz np grzybicę czy inny stan zapalny pochwy....ja powtórzyłam badanie-i super wszystko ok wyszło..
tylko: podmyj sie dokładnie przed siknięciem
pierwszy mocz-wypuść, złap dopiero ze środkowego strumienia....jeśli dalej bedziesz mieć podwyższone leukocyty to znaczy że cos jest na rzeczy...
najprawdopodobniej jakie zapalenie ukł moczowego-nie sikasz więcej, nie masz innych objawów? pieczenie itp? daj wogóle cały opis bad moczu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 10:48
Evelin, eveli_na lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Jezusie jak ja czytam! Ona o bialych ja o czerwonych. Wiadome ze leukocyty. Almita dzieki za spostrzegawczosc. Tak czy siak jak jest bialko to znaczy ze nerki przepuszczaja co daje podobny obraz czyli jakis stan zapalny jest( jesli nie zanieczyscilas probki)ni, rozklad bakterii tez przyczynia sir do zwiekszenia bialych. Krwinek. Z tym ze tu zazwyczaj przy leukocytach jesli probka jest pobrana prawidlowo to pojawia sie jakies bakterie, nablonki czy inne cholery.
I jak ja czytalam to ja nie wiem
To chyba przez to ze moje corki maja zawsze 5-10czerwonych w polu widzenia bo taka genetyczna ich uroda!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 10:55
-
Ej a o zyrafie cloud b slyszalyscie? Podoba mi sie bardzo wizualnie
Przyszedl mi dzisiaj otulacz do fotelika -pszczolka. Slodki jest
A w piatek startuje z malzonkiem na zakupy akurat kurtki dziewczynom do szkoly musze kupic wiec pewnie znow cos dla Gabryśka wynajde. Zamierzam poszukac stacjonarnie u nas tych szumiacych cudów bo jesli robi je cloud b, jest evan i wishbear to zapewne w mothercare czy toyrusie tez cos znajdeEvelin lubi tę wiadomość
-
Kurcze ja przed badaniem w ogóle się nie podmylam bo myślałam że nie wolno wieczorem się umylam i tyle. Kurcze głupia ja...
pojde z tymi badaniami ale powiem że faktycznie może to przez to że źle się obmylam... Ale normalnie mydłem się podmylas? Czy jakiegos specjalnego środka używasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 12:00
-
no płynem do hig intymnej....
zawsze lepiej jest sie podmyć, no bo sterylnie tam wiecznie nie masz..no i koniecznie ze środkowego strumienia-to jest chyba nawet bardziej ważne niz podmycie...
ale tak czy siak jak Ci wyszły podwyższone leuko to pewnie cos sie dzieje-ale mozliwe że nie w ukł moczowym ale np w pochwie-spokojnie grzybice np zdarzaja sie w ciaży niestety często...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Nats wrote:Ja już się w domu nie waze
Ale u lekarza muszę na wagę wlazic
Ogólnie coś czuję, ze do 20 kg spokojnie dobije
No ja też wolę tą opcję.. Doktorek zawsze mi to pół kilograma ciachnie i lepiej to wygląda he he..
Byłam właśnie u ogólnego po skierowanie na bilirubinę bo coś mnie wszystko swędzi.. Wiecie.. Cholestazy i te inne dziadostwa.. Jutro idę się kłuć.. Ała..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Ej a o zyrafie cloud b slyszalyscie? Podoba mi sie bardzo wizualnie
Przyszedl mi dzisiaj otulacz do fotelika -pszczolka. Slodki jest
A w piatek startuje z malzonkiem na zakupy akurat kurtki dziewczynom do szkoly musze kupic wiec pewnie znow cos dla Gabryśka wynajde. Zamierzam poszukac stacjonarnie u nas tych szumiacych cudów bo jesli robi je cloud b, jest evan i wishbear to zapewne w mothercare czy toyrusie tez cos znajde
O żyrafce nie słyszałam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:O żyrafce nie słyszałam..
ewa moim zdaniem mocz srednio do oceny jesli sie nie podmylas. wydzielina z pochwy tez zawiera bialko. a oprócz tego cos jest w moczu czego byc nie powinno ? Bo przy bialku w okolicy 30 to juz spokojnie byly bakterie albo nablonki. Takie moje zdanie. -
hej dziewczyny wydaje mi się że coś mało mam objawów ciążowych ;/ czy to normalne ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
eveli_na wrote:http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/162459/s/cloud-b-gentle-giraffe-spiaca-zyrafa-pozytywka/ a takie cudo
ewa moim zdaniem mocz srednio do oceny jesli sie nie podmylas. wydzielina z pochwy tez zawiera bialko. a oprócz tego cos jest w moczu czego byc nie powinno ? Bo przy bialku w okolicy 30 to juz spokojnie byly bakterie albo nablonki. Takie moje zdanie.
Typowa żyrafa.. Fajna.. W promocji akurat jest..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny wydaje mi się że coś mało mam objawów ciążowych ;/ czy to normalne ?
Poczekaj kochana. Daj się groszkowi dobrze rozkręcić.. Już byś wszystko od razu chciała he he. Nie no wcześnie jeszcze. Cierpliwości..czarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.