Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa231 wrote:Siedzę właśnie przed gabinetem gina. Ręce mi się trzesa że względu na te wyniki moczu... Ehhh modlę się żeby było ok. Jutro zaczynam 9 tydzień... Ehhh trzymajcie kciuki proszę potrzebne mi teraz wsparcie psychiczne bo zwątpie...
Kciuki ! -
ewa231 wrote:Siedzę właśnie przed gabinetem gina. Ręce mi się trzesa że względu na te wyniki moczu... Ehhh modlę się żeby było ok. Jutro zaczynam 9 tydzień... Ehhh trzymajcie kciuki proszę potrzebne mi teraz wsparcie psychiczne bo zwątpie...3500 g 54 cm
-
ej dziewczyny szykuje mi sie pare wyjazdów tak 170 km za miejsce zamieszkania...na ten weekend, za 2 tyg i na 4 grudnia....
chyba spokojnie moge jeszcze jechać,nie? ja wiem że gwarancji mi nie dacie-rózne cuda się dzieją-ale tak na zdrowy rozum to jeszcze powinno byc ok?..
zreszta jutro bede na usg to sie dopytam mojej ginki jak to z tymi wyjazdami w III trym robić...
wogóle moja biedna teściowa dzwoniła zmartwiona z pytaniem co ja teraz moge jesć..przez ta moją cukrzycę ciażową,ona biedna nie wie co mi ugotować i szykować..
miło z jej strony że sie tak przejmuje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 18:19
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
eveli_na wrote:Allmita spoko chyba mozna jechac ale Ty bedziesz jako kierowca? Bo jesli jako pasazer to jakis postój na rozprostowanie nóg i powinno byc ok
nie...ja-jako pasażer....nie tyle podrózy sie boje-co tego że cos może sie dziać jak będe nie u siebie..no ale któż to przewidzi..
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Czesc dziewczynki!
Wybaczcie ale nie nadrobie Was dzisiaj, okropny dzień..
Rano miałam trudną kłótnię z mężem, nie wiem czy to hormony ale pare ostrych słów poleciało.. Z resztą od niego też.. U mnie oczywiście nie obeszło się bez płaczu..
Ale z drugiej z strony dobrze,że do tego doszło.. Powiedziałam to,co od dawna mi na sercu leżało i widać było na koniec,że w końcu do niego coś dotarło.. I mnie sie lżej zrobiło..
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula przytulam... takie sytuacje zdarzają się niestety u wielu z nas
wiem jakie to przykre kochana ale może teraz będzie lepiej
allmita jedź i nie myśl o głupotach!
ewcia trzymam kciuki, daj znać po wizycie :*
Nats ja bym juz chciała być na zero z wagąEvelin, Allmita lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:sandrula przytulam... takie sytuacje zdarzają się niestety u wielu z nas
wiem jakie to przykre kochana ale może teraz będzie lepiej
allmita jedź i nie myśl o głupotach!
ewcia trzymam kciuki, daj znać po wizycie :*
Nats ja bym juz chciała być na zero z wagą
Dzięki kochana :*
Cieszy mnie w tym wszystkim to,że nigdy to się nie kończy na jakichś,,cichych dniach" tylko zawsze staramy sie wyjaśnić sprawę od poczatku do końca.. Dziś też chyba sam zauważył że przegial, bo po tym jak wyszłam z pokoju przyszedł i poprosił żebyśmy wyjaśnili sobie wszystko na spokojnie..
Sorki że Wam tu truje dupe ale musiałam się wygadać..
-
Sandrula po to jest ta grupa zebysmy mogly sie tez wyzalic:-*
Eveli_na mnie chyba skusilas bo chcialam cos takiego kupic zeby miec na dole u rodzicow
Pogadam z T.i jutro dam znac:-)sandrula, Evelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Dusia bardzo bedzie mi miło jesli sie skusisz
We wczesniejszym albumie masz materiały w kompletach z czego bedzie szyte mozesz wybrac.
Ewentualnie mysle ze jest szansa na spod w te kolorowe zwierzaki i cos w srodek bardziej chłopakowego.Duśka;), Evelin lubią tę wiadomość
-
Sylwia spokojnie. Miesiąc 2 i wszystko zrzucisz. Przecież dopiero 4 tygodnie minęły
Allmita wydaje mi się, ze chyba możesz jechać. Tylko tak jak Ewelina mówi dobrze zrobić sobie jakiś postój przynajmniej jeden
Sandrula dobrze, ze wszystko sobie wyjasniliscie. To na pewno trochę sytuacje oczyści. A hormony ciążowe potrafią czasem dac do wiwatu, ale ja się osobiscie boję czasu zaraz po porodzie. Czasem ten baby blues potrafi dokopać.
sandrula, Sylwia91, Allmita lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats popieram obawe o baby blusa. Przeciągnął mnie grubo po 3 porodzie. Pierwsze dwa nie dały takiego efektu. Pocieszam sie, ze po 3cim mojego meza nie było w domu bo byl ciagle w robocie ze wszystkim byłam sama. A teraz jest bardzo duzo w domu mam od niego mase wsparcia a na dokładke przyjezdzja rodzice którzy na pewno beda wsparciem.
-
Ja wcześniej jakoś nie wierzyłam w ta cała,,burze hormonów " w ciąży..ale teraz to czasem sama siebie nie poznaje..
Wiec wole nie myslec o tym co będzie po porodzie
Do mnie też na szczęście wtedy mają przyjechać rodzice więc dla mnie to jest bardzo ważne, gdyż świetnie sie z Nimi dogaduje...
-
czarnulka24 wrote:WaldhauzerM, eveli_na, Evelin
dzięki dziewczyny ;* jesteście prze kochane ;* dziękuję za pocieszenie i wsparcie ;*
Do usługEvelin, czarnulka24 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Duśka;) wrote:Czarnulka lepiej być wyczulonym niz reagować za późno :* Tym razem wszystko będzie dobrze :*
A my przytyliśmy tylko niecałe 5kg, z czego mały waży ponad 3 O.O Lekarka na IP wczoraj nie mogła sie nadziwić gdzie Młody się mieściBoje sie tylko o pokarm bo ostatnio mnie ciotki straszyły ze jestem za chuda i laktacji nie dostane ;/
Kochana.. Jakby laktacja miała od tego zależeć byłaby katastrofa.. W dużej mierze zależy to od naszych chęci psychicznie.. Jak podejdziesz do tego w ten sposób że tak chcę karmić i będę karmić i wiem że uda mi się to będzie łatwiej.. Czasem wiadomo że będzie trzeba sobie pomóc bo początki bywają ciężkie co Sylwia nam tu uzmysłowiła ale przyjdzie moment że z dzidzia złapiesz wspólny rytm dnia i będzie super.Evelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db3a3269660b.jpg
Komu komu? duzy rozmiar po zewnatrz zwiazany 70cm szeroki na 45cm. 100zł gratis malutka poduszeczka do srodka.
Śliczny
Ja mowie, że po nowym roku bede szukac takich rzeczów dla dziecia
A to jest bezpieczne ??