Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:Nie, nie Ja już nawet nad innymi portkami kombinowałam, bo mnie uwierają w macicy Potem mnie cały brzuch boli.
A jak tam samopoczucie?
a u Ciebie jak??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 14:37
Kim87 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:u mnie ok. znalazłam złoty środek na mdłości. jem mało i często i nie pozwalam sobie na zaleganie w łóżku- im więcej leżę i słucham swojego organizmu tym gorzej się czuję. jak tylko moge staram sie wyjść, albo chociaz po domu pochodzić i od razu mi lepiej
a u Ciebie jak??
-
Cześć dziewczyny, jak tam u Was ?
Tu gorąco mam tak okropnie że jak wybrałam się na krótki spacer bo tak jedynie mogę...do parku pod blok to wróciłam tak zmęczona i zdyszana jak bym w maratonie brała udział.
O ja też mam tak że mam sam odruch wymiotny raz na jakiś czas ale do wymiotów nie dochodzi...okropne to jest..najgorzej jak złapie na ulicy i ludzie się dziwnie gapią
A Ty uważaj na choróbska teraz zebyś się nie zaraziła biedaczkuEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
ewelelel wrote:Cześć dziewczyny, jak tam u Was ?
Tu gorąco mam tak okropnie że jak wybrałam się na krótki spacer bo tak jedynie mogę...do parku pod blok to wróciłam tak zmęczona i zdyszana jak bym w maratonie brała udział.
O ja też mam tak że mam sam odruch wymiotny raz na jakiś czas ale do wymiotów nie dochodzi...okropne to jest..najgorzej jak złapie na ulicy i ludzie się dziwnie gapią
A Ty uważaj na choróbska teraz zebyś się nie zaraziła biedaczkuMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ewelelel wrote:Cześć dziewczyny, jak tam u Was ?
A Ty uważaj na choróbska teraz zebyś się nie zaraziła biedaczku
Heloł, heloł!
U mnie to przeróżnie, dzisiaj do południa czułam lekkie mdłości, póki co przeszły, i nabrałam apetytu. Zjadłam małą miseczkę truskawek z dodatkiem bitej śmietany Na kolacje zrobiłam już sobie jajka faszerowane ze szczypiorkiem Póki mam ochotę to jem, bo nie wiem kiedy zaś mnie zacznie naciągać, albo mdlić i znowu wszystko będę pchać na siłę by tylko jeść.
Już niebawem mam wizytę u mojego gina, nie mogę się jej doczekać
Mam już wszystkie wyniki badań, więc fajnie, że nie będę musiała mu ich dowozić.
Jak byłam oddać krew to pielęgniarka rzekła mi tekst "Mamuśka, a ten doktorek to chce Cię wykończyć jeszcze przed urodzeniem dziecka?" Ja tak na nią patrzę i pytam "A dlaczego?". Ona odpowiada... "bo nie od dzisiaj jestem pielęgniarką, ale pierwszy raz widzę żeby lekarz zalecił kobiecie w ciąży za jednym szlagiem tyle badań" powiem Wam, ze ledwo stamtąd wyszłam Do teraz mam siniaka po pobraniu krwi, ponoć ok. szklanki krwi mi pobrała.Allmita, anna123 lubią tę wiadomość
-
ja sie tak zwalniac nie mogę, no chyba ze bym sie naprawde źle czuła...bo jestem sama na stanowisku i interes beze mnie padnie.. zreszta szefowa narazie nie wie-musze jej powiedziec-ale chce osobiscie a nie przez tel
czuje sie ok, mdłości sa czasem-ale nie jest to strasznie uciążliwe-raczej upierdliwe nieco....piersi bolą dość-szczególnie w nocy bez stanika...w dzień mam dobry biustonosz i daje rade..
troche sie martwie że włosy mi lecą a niby w ciąży nie wypadają...ale juz przejrzalam neta że czasem w I trym lecą, a niektórym niestety lecą całą ciąże...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Czesc dziewczyny
Allmita dziękuję za zaproszenie.
Dzisiaj odebrałam wyniki bety - 2215, więc chyba się udało
Wyszedł mi trochę niski progesteron (10,21), ale lekarz powiedział żeby póki nic się nie dzieje to sie tym nie przejmować.
przejmować.
Z objawów ciazowych poki co to strasznie bola mnie piersi (szczególnie jak schodze po schodach) i ciągle mi z pic chce. Pije ok 3 l wody dziennie. Ciągle mnie suszy
No i częściej przez to chodzę do toalety.
Mdłości czasem mam lekkie, a tak ogólnie to nic po za tym
Kim87, foxylady, Sylwia91, Allmita, szuflada lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Bry..
Jak to Anna na innym wątku co??
Tissaia bywaj u nas częściej..
U mnie.. Nuda nuda łóżko nuda.
A no i Tosiowe śpiewy i krzyki.. Wczoraj kupiłam mu nowy numer Rybki MiniMini i tam płyta była.. Ło matko.. Teraz spokoju nie ma..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Allmita wrote:ja sie tak zwalniac nie mogę, no chyba ze bym sie naprawde źle czuła...bo jestem sama na stanowisku i interes beze mnie padnie.. zreszta szefowa narazie nie wie-musze jej powiedziec-ale chce osobiscie a nie przez tel
czuje sie ok, mdłości sa czasem-ale nie jest to strasznie uciążliwe-raczej upierdliwe nieco....piersi bolą dość-szczególnie w nocy bez stanika...w dzień mam dobry biustonosz i daje rade..
troche sie martwie że włosy mi lecą a niby w ciąży nie wypadają...ale juz przejrzalam neta że czasem w I trym lecą, a niektórym niestety lecą całą ciąże...
Rozumiem cie ale jak będzie źle to nie patrz na szefową czy biznes. Twoje zgłoszenie zdrowie i dzidzi jest najważniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:29
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Nats wrote:Czesc dziewczyny
Allmita dziękuję za zaproszenie.
Dzisiaj odebrałam wyniki bety - 2215, więc chyba się udało
Wyszedł mi trochę niski progesteron (10,21), ale lekarz powiedział żeby póki nic się nie dzieje to sie tym nie przejmować.
przejmować.
Z objawów ciazowych poki co to strasznie bola mnie piersi (szczególnie jak schodze po schodach) i ciągle mi z pic chce. Pije ok 3 l wody dziennie. Ciągle mnie suszy
No i częściej przez to chodzę do toalety.
Mdłości czasem mam lekkie, a tak ogólnie to nic po za tymNats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Suwaczek będzie w środę jak zobaczę czy beta właściwie przyrasta
Lekarz powiedział, ze w poniedziałek mogę już przyjść na usg. Ciekawe czy coś będzie widać w ogóle zapytał po co ten progesteron robiłam. W sumie ma trochę rację, bo teraz się zastanawiam czy aby nie jest za niski i się martwię.
Co do Pryszczy to u mnie właśnie odwrotnie - mam wrażenie, ze mi się polepszyla cera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:50
3500 g 54 cm