Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh faceci.. Ja swojego też obudziłam.. Odwrócił się i poszedł spać..
Potem dzwoni y pracy do mnie i mówię mu że jak wróci to pojechałby ze mną na rynek po zakupy.. On nie może od razu bo musi zawieźć pracowników i wtedy może jechać.. Wrócił przebrał się i pojechał olał moje potrzeby.. A ja sama w domu.. Dobrze że znalazłam pomidora a w niedzielę kupiłam śmietanę bo zrobiłam sobie śniadanie.. Ani chleba ani bułki.. Bida normalnie jak kobieta wyłączona z życia..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Eh faceci.. Ja swojego też obudziłam.. Odwrócił się i poszedł spać..
Potem dzwoni y pracy do mnie i mówię mu że jak wróci to pojechałby ze mną na rynek po zakupy.. On nie może od razu bo musi zawieźć pracowników i wtedy może jechać.. Wrócił przebrał się i pojechał olał moje potrzeby.. A ja sama w domu.. Dobrze że znalazłam pomidora a w niedzielę kupiłam śmietanę bo zrobiłam sobie śniadanie.. Ani chleba ani bułki.. Bida normalnie jak kobieta wyłączona z życia..
My jesteśmy dopiero 4 lata po ślubie to jeszcze reaguje na moje potrzeby :D:D
Dobrze,że tego nie czyta... he he -
anna123 wrote:My jesteśmy dopiero 4 lata po ślubie to jeszcze reaguje na moje potrzeby :D:D
Dobrze,że tego nie czyta... he he
No mój jak zaczyna olewać to mu przypominam jaka jest sytuacja i że jestem zdana na siebie.. Wtedy dociera..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
hej dziewczyny...wczoraj przy wieczornej aplikacji luteiny(dopochwowo) wyczułam szyjkę....zdziwiło mnie to bo pierwszy raz ją czułam od czasu "zajścia"...
oczywiście zaczęłam się martwić czy mi sie szyjka nie skraca itp...dzis przy porannej aplikacji szyjki już "nie było"...tyle że wiadomo że szyjka rano jest wyzej...
czy powinnam sie niepokoić czy niepotrzebnie panikuje?..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
a wogóle to znów miałam erotyczny sen, że tak powiem z finałem.. hehe Wy tez tak macie? cóż to za dziwactwa, wiem że macica jest bardziej ukrwiona i te sprawy, ale żeby tak przez sen...
foxylady, WaldhauzerM, Kim87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Ja czasem też się już do takich metod uciekam,ostatnio już go straszyłam,że jak skończą nam z dachem robić to ma się przygotować że trzeba okno umyć i firankę zawiesić. Powiedział,że mama go wyręczy bo on się na tym nie zna. Może i racja bo ja muszę mieć wszystko dokładnie zrobione :D:D:D
-
Allmita wrote:a wogóle to znów miałam erotyczny sen, że tak powiem z finałem.. hehe Wy tez tak macie? cóż to za dziwactwa, wiem że macica jest bardziej ukrwiona i te sprawy, ale żeby tak przez sen...
Allmita mi odkąd jestem w ciąży śnią się same penisyAllmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
Allmita wrote:a wogóle to znów miałam erotyczny sen, że tak powiem z finałem.. hehe Wy tez tak macie? cóż to za dziwactwa, wiem że macica jest bardziej ukrwiona i te sprawy, ale żeby tak przez sen...
WaldhauzerM, Allmita, foxylady lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Kochana.. Ja codziennie takie mam.. Czasem z finałem czasem bez ale mam.. Kosmos nie??Allmita lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:a mi doszedł bardzo upierdliwy objaw. mianowicie niesamowicie plecy mnie bolą na dole i to tylko z lewej strony. więcej pochodzę i już. nawet jak leże to boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 12:15
-
Fajnie dziewczyny macie z tymi snami
My wczoraj mieliśmy . Wszystko fajnie i w ogóle i nagle mi się odwidziało. Tak po prostu.
W ogóle świruje trochę. Niby beta fajna, ale mam stres czy jutro dobrze przyrośnie - czy nie będzie za mała ani za duża. Później w poniedziałek USG i znowu stresy. Przez 9 miesięcy chyba oszaleje. Oprócz tego ciągle macam się po cyckach i sprawdzam czy aby trochę mniej nie bolą i ciągle w majty zaglądam czy plamienia nie ma
Zmieniam się powoli w ciążowego potwora3500 g 54 cm -
Allmita wrote:a wogóle to znów miałam erotyczny sen, że tak powiem z finałem.. hehe Wy tez tak macie? cóż to za dziwactwa, wiem że macica jest bardziej ukrwiona i te sprawy, ale żeby tak przez sen...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Nats wrote:Fajnie dziewczyny macie z tymi snami
My wczoraj mieliśmy . Wszystko fajnie i w ogóle i nagle mi się odwidziało. Tak po prostu.
W ogóle świruje trochę. Niby beta fajna, ale mam stres czy jutro dobrze przyrośnie - czy nie będzie za mała ani za duża. Później w poniedziałek USG i znowu stresy. Przez 9 miesięcy chyba oszaleje. Oprócz tego ciągle macam się po cyckach i sprawdzam czy aby trochę mniej nie bolą i ciągle w majty zaglądam czy plamienia nie ma
Zmieniam się powoli w ciążowego potworaNats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Heh.. Zjadłam trochę leczo.. Miodzio..
Cholera.. Coś jest nie halo.. Wstaję z łóżka a tu ciemno przed oczami i omdlenie.. Zimny pot.. WTF..
Jak się wzmocnić.. Elektrolity chlać??Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 13:50
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.