Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Bry..
Jak to Anna na innym wątku co??
Tissaia bywaj u nas częściej..
U mnie.. Nuda nuda łóżko nuda.
A no i Tosiowe śpiewy i krzyki.. Wczoraj kupiłam mu nowy numer Rybki MiniMini i tam płyta była.. Ło matko.. Teraz spokoju nie ma.. -
Nats wrote:19 kwietnia. Ale nie mam pojęcia kiedy owu mogła być, ale raczej późno ok 26 dc. Taki ze mnie dziwny przypadek
To od jutra 7 tydzień koleżanka zaczyna pełny.Nats lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:19 kwietnia. Ale nie mam pojęcia kiedy owu mogła być, ale raczej późno ok 26 dc. Taki ze mnie dziwny przypadek
Nats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ja od dzisiaj na antybiotyku wrrrr. Zapalenie górnych dróg oddechowych więc lekarz dał mi amocykline. I jak będę miała gorączkę to uwaga w ciąży dawka 3 g paracetamolu. Co kraj to obyczajMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej dziewczyny
U mnie tylko lekkie zachmurzenie - burzy brak.
Cały noc mnie jakoś dziwnie gardło bolało. Tak jakby mnie suszylo przed chorobą - mam nadzieję że mi to przejdzie.
W ogóle od wczoraj taka zła chodze. Byle co z równowagi mnie wyprowadza i w ogóle strasznie się nieswojo czuję. Jakby nie w swoim ciele.Nie wiem jak to opisać. Wy też tak macie czy już swiruje do końca?3500 g 54 cm -
Witam. Od 4.00 nie śpię.. Miałam koszmara.. Masakra..
Moja mama cały czas przyłazi i się o coś czepia.. A ja kur.. leżeć muszę a nie spełniać jej życzenia.. Co ona se myśli.. Wystarczy że o wikt sama się muszę troszczyć zrobić naszykować bo nikt nie ma czasu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja ostatnio mialam taka akcje ze chyba ze 26 stopni w pokoju przy otwartym oknie a nad ranem mialam jakis koszmar i budze meza zeby mnie przytulil a on na to " zimno ci ????" wtedy az tak na to nie zareagowalam ale jak sie rano obudzilam to sie tak z tego smiac zaczelam.