Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się z tobą. Mnie bardziej mój teść wkurza. Był u mas na święta i uwierzcie masakra. Palacz a.my nie palmy więc co 15 minut wychodziły na balkon. Okna mam nie nowe, trochę sfatygowane więc robią hałas. Nie dotarło gdy prosilismy by otwierał ciszej. Poza tym wstaje o 5 rano a WC i łazienkę mamy koło naszej sypialni więc hmmm. Będzie ciekawie . Teściowa zła nie jest ale mnie będzie pomoc w domu potrzebna wokół mnie dziecka i męża. A nie przy dziecku. Zresztą ona mojego męża jak była mały karmila budyniem przez butelkę. Tia zdrowoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
dzieki Bogu ja mam bardzo taktownych rodziców i teściową...naprawdę nie moge narazie narzekać na nic...
a z tym forum to ja lubie tez odpuścić-zazwyczaj nie wchodze w niedzuiele, czasem tez w sobotty, a teraz szykuje sie 4 dni odpoczynku od wszystkiego-neta tez..
Kim87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Dziewczyny, żyjemy oboje !
Serduszko słyszałam, dzieciątko widziałam
mam dalej wypoczywać ale jest wszystko dobrze a te plamienia to przez to że krwiak mi zanikaKim87, szuflada, Allmita lubią tę wiadomość
Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
ewelelel wrote:Dziewczyny, żyjemy oboje !
Serduszko słyszałam, dzieciątko widziałam
mam dalej wypoczywać ale jest wszystko dobrze a te plamienia to przez to że krwiak mi zanika
Piję meliskeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:To cudownie to już spokojnie. Za to ja panikami dzisiaj nadrabiam
Piję meliske
oj a co to się dzieje ?
ja chyba też kupię melisę na te 30 tygodni jeszcze paniki i jak mam żyć dalej z moim narzeczonym który mnie potrafi do szału doprowadzić w sekundęEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
ewelelel wrote:oj a co to się dzieje ?
ja chyba też kupię melisę na te 30 tygodni jeszcze paniki i jak mam żyć dalej z moim narzeczonym który mnie potrafi do szału doprowadzić w sekundęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Hej hej co tam dziewuszki u was?
własnie, nie wiem czy to możliwe ale mi juz chyba brzuch wychodzi! aż lekarza zapytałam, powiedział ze jak najbardziej, ze macica juz jest duza i moze sie zaokrąglać. szok!Kim87 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:wszystko oki rośniemy
własnie, nie wiem czy to możliwe ale mi juz chyba brzuch wychodzi! aż lekarza zapytałam, powiedział ze jak najbardziej, ze macica juz jest duza i moze sie zaokrąglać. szok!
Tak tak kochana Zgadza się Prawdą jest co lekarz powiedział
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:czyli to nie mów wymysł nawet od razu rano po przebudzeniu mam juz wystający brzuszek (czyli to raczej nie od jedzenia )
A jak tam samopoczucie?
-
Tak kochana ja też powoli zauważam to tu to tam mnie wysadza
Tissaia siedź ile chcesz i pisz ile chcesz staraczki też tu mile widziane są.
U mnie generalnie ok. Brzuch odpuścił sobie i czekam na usg za 2 tyg. Serducho ma być bo jak nie to się zdenerwujeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat