Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
ines Gratuluję dobrego wyniku usgfajny brzuszek
też kiedyś taki miałam. Teraz już mam bebzol :
Duska No ta Twoja Kluska już bym mogła się wypakowacmoże coś się ruszy po wtorkowej wizycie.
Cherry krecha jest jak nic! Gratuluję, bo ewidentnie jesteś w ciazy
A testami się nie przejmuj. 10 wcale nie a takie super. U mnie 10 z rana tez wyszła słabsza niż dzień wcześniej popołudniu 25.
A ja jutro mam usg prentalnemoże Mała się fajnie ułoży i uda nam się zrobić fajna fotkę 3d
bita_smietana, Cherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Cherry_Blossom wrote:Mąż poleciał po ten test 10, który wczoraj i przedwczoraj pokazał biel wizira no i:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/364eaa0109bd.jpgmi tez dziesiatka nic nie pokazala a dwa dni pozniej na 25 byl bladzioch:) a teraz bladzioch ma ponad 5cm:)
Cherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Cherry_Blossom wrote:Mąż poleciał po ten test 10, który wczoraj i przedwczoraj pokazał biel wizira no i:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/364eaa0109bd.jpg
Moj pierwszy był własnie mniej więcej takitego samego dnia beta była 119. trzymam mocno kciukasy zeby Twoja beta pięknie rosła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 17:51
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Cherry ja mój test oglądałam pod światło a beta była 127.1! Także u Ciebie krecha bardzo wyraźna :* kochana mam nadzieję że wskoczysz na naszą listę na nudne i szczęśliwe 40 tygodni :*
Daje jej delicol bo takie kupiłam.. Dzisiaj trochę lepiej.. Kurde mąż dał jej 120ml jak byłam w kościele, wszystko zjadla i płakała za cycem.. Ona jest przejedzona tylko czemu tak dużo chce jeśći jak jej wytłumaczyć że powinna trochę mniej i nie na siłę...
-
Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila
Trzymam mocno kciuki!worldbyme lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
worldbyme wrote:Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila
worldbyme lubi tę wiadomość
Sylwia91 wrote:
Daje jej delicol bo takie kupiłam.. Dzisiaj trochę lepiej.. Kurde mąż dał jej 120ml jak byłam w kościele, wszystko zjadla i płakała za cycem.. Ona jest przejedzona tylko czemu tak dużo chce jeśći jak jej wytłumaczyć że powinna trochę mniej i nie na siłę...
A po czym wnioskujesz ze jest przejedzona? Dzieciom na piersi nie liczy sie ml bo mleko matki jest lepiej i szybcirj trawione i lrpiej przyswajane dodatkowo ma rozna kalorycznosc. Stad karmienie na żądanie. -
3500 g 54 cm -
będzie dobrze :*
-
eveli_na wrote:A po czym wnioskujesz ze jest przejedzona? Dzieciom na piersi nie liczy sie ml bo mleko matki jest lepiej i szybcirj trawione i lrpiej przyswajane dodatkowo ma rozna kalorycznosc. Stad karmienie na żądanie.
Poza tym widzę po wadze ile przytyła, w 2tyg 740g to bardzo dużo. Wczoraj czytałam, że przejedzenie jest właśnie jedną z przyczyn kolek. Dzisiaj je trochę mniej, pomijając poranek, ale widzę poprawę! Właśnie zasnęła i obyło się bez krzyku i bez kolki
mamusia wypoczęta, córeczka wykąpana śpi przed 23... Ciekawe jak długo
-
Wszystkie jesteście tak bardzo kochane :*
Najlepsze ciocie świata :** ściskam i dziękuję za wsparcie
Sylwia91 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hej kochane
Mialam ostatnio problem z logowaniem.. nie mam sily nadrabiac, przepraszam.. tak z lekka przejrzalam..
Ciesze sie ze bedzie Nas tu wiecej, kazda na to zasluguje
Wisienka jeszcze raz bardzo sie ciesze wynikiem testu, bede trzymac kciuki za jutro
Ines super wiadomosci! :* :*
World.. z calego serca wierze, ze wszystko bedzie dobrze!
Nats daj znać jak po wizycie
Też licze na fajna fotke
Hej BiedronkaLili
Dusia
Anula
Evela
Almita
Sandrula
Klaudia
WaldiSylwia Basia
No I Nasz Leoś
Milo Cie widziec Szuflada :*
Hej Flamingu :*
Chyba nikogo nie ominelam :*
Co u Czarnulki ? :*
Co u Was ? :*
Buziaki!bita_smietana, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Ja zaczęłam już 2 trymestr i dobrze mi z tym:)ale zmęczenie i mdłości wciąż ze mną:* posluchalam dzis serduszka i jestem szczęśliwa:)
Evelin, Sylwia91, Duśka;), bita_smietana, Kim87, LILITH.P, Allmita, ines. lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ja zaczęłam już 2 trymestr i dobrze mi z tym:)ale zmęczenie i mdłości wciąż ze mną:* posluchalam dzis serduszka i jestem szczęśliwa:)
To cudownie kochanie
Same takie dobre wiesci poprosze :*19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Hej :*
U nas bez zmian
Ale mam nową książkę do czytania wiec czas szybciej minie
Worldbyme trzymam kciuki za wizytę :* Bedzie dobrze napewno
Biedroneczko to jeszcze troche i bedzie z górki ;*Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm