Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny

ines Gratuluję dobrego wyniku usg
fajny brzuszek
też kiedyś taki miałam. Teraz już mam bebzol :
Duska No ta Twoja Kluska już bym mogła się wypakowac
może coś się ruszy po wtorkowej wizycie.
Cherry krecha jest jak nic! Gratuluję, bo ewidentnie jesteś w ciazy
A testami się nie przejmuj. 10 wcale nie a takie super. U mnie 10 z rana tez wyszła słabsza niż dzień wcześniej popołudniu 25.
A ja jutro mam usg prentalne
może Mała się fajnie ułoży i uda nam się zrobić fajna fotkę 3d 
bita_smietana, Cherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
Gratuluje:)Cherry_Blossom wrote:Mąż poleciał po ten test 10, który wczoraj i przedwczoraj pokazał biel wizira no i:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/364eaa0109bd.jpg
mi tez dziesiatka nic nie pokazala a dwa dni pozniej na 25 byl bladzioch:) a teraz bladzioch ma ponad 5cm:)
Cherry_Blossom, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

Cherry_Blossom wrote:Mąż poleciał po ten test 10, który wczoraj i przedwczoraj pokazał biel wizira no i:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/364eaa0109bd.jpg
Moj pierwszy był własnie mniej więcej taki
tego samego dnia beta była 119. trzymam mocno kciukasy zeby Twoja beta pięknie rosła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 17:51
Córcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]

Synek
10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]

-
Cherry ja mój test oglądałam pod światło a beta była 127.1! Także u Ciebie krecha bardzo wyraźna :* kochana mam nadzieję że wskoczysz na naszą listę na nudne i szczęśliwe 40 tygodni :*
Daje jej delicol bo takie kupiłam.. Dzisiaj trochę lepiej.. Kurde mąż dał jej 120ml jak byłam w kościele, wszystko zjadla i płakała za cycem.. Ona jest przejedzona tylko czemu tak dużo chce jeść
i jak jej wytłumaczyć że powinna trochę mniej i nie na siłę...
-
Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
worldbyme wrote:Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila

Trzymam mocno kciuki!
worldbyme lubi tę wiadomość

mama:

7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Na pewno jest już dobrze:* Jestesmy z Tobą:*worldbyme wrote:Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila

Sylwia91 wrote:
Daje jej delicol bo takie kupiłam.. Dzisiaj trochę lepiej.. Kurde mąż dał jej 120ml jak byłam w kościele, wszystko zjadla i płakała za cycem.. Ona jest przejedzona tylko czemu tak dużo chce jeść
i jak jej wytłumaczyć że powinna trochę mniej i nie na siłę...
A po czym wnioskujesz ze jest przejedzona? Dzieciom na piersi nie liczy sie ml bo mleko matki jest lepiej i szybcirj trawione i lrpiej przyswajane dodatkowo ma rozna kalorycznosc. Stad karmienie na żądanie. -
Trzymam kciuki. Musi być dobrze i nie ma innej opcji!worldbyme wrote:Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila

3500 g 54 cm
-
Kochana modliłam się dzisiaj o wszystkie dzidziusie w brzuszkach a szczególnie za Twojego maluszka i Czarnulki...worldbyme wrote:Cherry kochana tak się cieszę już się nie mogę doczekać wyniku Twojej bety! :* My jutro pedzimy w 3 na wizytę boję się cholernie mam nadzieję że ta taśma się z powrotem przykleila

będzie dobrze :*
-
Kochana, bo Basia je na siłę... Chce ssać nawet jak jest najedzona, a kończy się to ulewaniem co chwila. Jak zjada mniej to nie ulewaeveli_na wrote:A po czym wnioskujesz ze jest przejedzona? Dzieciom na piersi nie liczy sie ml bo mleko matki jest lepiej i szybcirj trawione i lrpiej przyswajane dodatkowo ma rozna kalorycznosc. Stad karmienie na żądanie.
Poza tym widzę po wadze ile przytyła, w 2tyg 740g to bardzo dużo. Wczoraj czytałam, że przejedzenie jest właśnie jedną z przyczyn kolek. Dzisiaj je trochę mniej, pomijając poranek, ale widzę poprawę! Właśnie zasnęła i obyło się bez krzyku i bez kolki
mamusia wypoczęta, córeczka wykąpana śpi przed 23... Ciekawe jak długo
-
Wszystkie jesteście tak bardzo kochane :*
Najlepsze ciocie świata :** ściskam i dziękuję za wsparcie
Sylwia91 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hej kochane

Mialam ostatnio problem z logowaniem.. nie mam sily nadrabiac, przepraszam.. tak z lekka przejrzalam..
Ciesze sie ze bedzie Nas tu wiecej, kazda na to zasluguje
Wisienka jeszcze raz bardzo sie ciesze wynikiem testu, bede trzymac kciuki za jutro
Ines super wiadomosci! :* :*
World.. z calego serca wierze, ze wszystko bedzie dobrze!
Nats daj znać jak po wizycie
Też licze na fajna fotke
Hej Biedronka
Lili
Dusia
Anula
Evela
Almita
Sandrula
Klaudia 
Waldi
Sylwia Basia 
No I Nasz Leoś

Milo Cie widziec Szuflada :*
Hej Flamingu :*
Chyba nikogo nie ominelam :*
Co u Czarnulki ? :*
Co u Was ? :*
Buziaki!
bita_smietana, Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

-
Ja zaczęłam już 2 trymestr i dobrze mi z tym:)ale zmęczenie i mdłości wciąż ze mną:* posluchalam dzis serduszka i jestem szczęśliwa:)
Evelin, Sylwia91, Duśka;), bita_smietana, Kim87, LILITH.P, Allmita, ines. lubią tę wiadomość

19Biedroneczka91 wrote:Ja zaczęłam już 2 trymestr i dobrze mi z tym:)ale zmęczenie i mdłości wciąż ze mną:* posluchalam dzis serduszka i jestem szczęśliwa:)

To cudownie kochanie
Same takie dobre wiesci poprosze :*
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość

-
Hej :*
U nas bez zmian
Ale mam nową książkę do czytania wiec czas szybciej minie
Worldbyme trzymam kciuki za wizytę :* Bedzie dobrze napewno
Biedroneczko to jeszcze troche i bedzie z górki ;*
Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm