Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:cherry Gratuluję :* rosnijcie zdrowo.
Smietanko nie dziękujędobrze, ze chociaż masz fotkę jajeczek
my też mam piekne zdjęcie muszelki
Ja tyje w oczach normalnieostatnio było 12 kg, ale w czwartek wizyta u Gina i aż się boję na wagę stawać
Tez tak mialam...polecam przejsc na diete cukrzucowa,hehe...momo ze jej nie masz to same dobte i zdrowe rzeczy trzeba jesc..moze to glupio zabrzmi ale sie troche ciesze ze mi ja wykryto...przestalam tyc jak nawiedzona i lepiej sie odzywiam..bita_smietana, Nats lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Jade wogole na szkole rodzenia..dzis temat: pielegnacja dzieci i ogolna instrukcja obslugi....
przyda mi się, bom kompletnie w tym temacie zielona...ogolnie jestem zadowolona z tej szkoły- cwiczenia tez sa fajne...zobaczymy do czego mi sie to wszystko w praktyce przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 16:17
bita_smietana, Evelin lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Nats jak tylko w oczach to nie jest zle:-P
Gratulacje udanych wizyt:-*
Cherry
Sylwus a moze ona poprostu przez sen sie wierci:-)Nats lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Narazie jest ok, narazie nic maluchowi nie przeszkadza! Ale trzeba kontrolować. Ciocie dziękujemy za kciuki za modlitwy i za to że z nami jesteście. A młody ma 249 gramów
:*
Duśka;), 19Biedroneczka91, LILITH.P, bita_smietana, Evelin, Tuliska, Kim87, Nats, szuflada, Sylwia91, misiaq, ines., Allmita lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Allmita wrote:Jade wogole na szkole rodzenia..dzis temat: pielegnacja dzieci i ogolna instrukcja obslugi....
przyda mi się, bom kompletnie w tym temacie zielona...ogolnie jestem zadowolona z tej szkoły- cwiczenia tez sa fajne...zobaczymy do czego mi sie to wszystko w praktyce przyda
Nie martw się, urodzi sie dzidzio i instynkt sam Ci powie co robicEvelin lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
worldbyme wrote:Narazie jest ok, narazie nic maluchowi nie przeszkadza! Ale trzeba kontrolować. Ciocie dziękujemy za kciuki za modlitwy i za to że z nami jesteście. A młody ma 249 gramów
Cudnieworldbyme lubi tę wiadomość
mama:
-
worldbyme wrote:Narazie jest ok, narazie nic maluchowi nie przeszkadza! Ale trzeba kontrolować. Ciocie dziękujemy za kciuki za modlitwy i za to że z nami jesteście. A młody ma 249 gramów
pięknie, pięknie!!!
:* :*Evelin, worldbyme lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
My dalej w szpitalubrzuszek juz sie tak nie stawia, rano jak wstaję to napnie się ze trzy razy i tyle . cały dzień nic
pan doktor mówi ze całkowicie twardnienia nie znikną, byle by nie było ich duzo
No ale wyszlo gbs dodatnie i podaja antybiotyk dozylnie z racji ze grozi mi ten przedwczesny porod:/
Wisienko kochana gratuluje!!:*
Worldbyme super,ze wszystko ok :*
I buziaki dla kazdej z Was :*worldbyme, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Hej dziewczynki!
My dalej w szpitalubrzuszek juz sie tak nie stawia, rano jak wstaję to napnie się ze trzy razy i tyle . cały dzień nic
No ale wyszlo gbs dodatnie i podaja antybiotyk dozylnie z racji ze grozi mi ten przedwczesny porod:/
I buziaki dla kazdej z Was :*
Trzymaj sie Skarb! :*sandrula lubi tę wiadomość
-
Wisienka, powtorz bete po 48h
I z wynikami wtedy do gina.
Mnie tak doradzila kolezanka,
W Grudniu tamtego roku poronila, udalo jej sie w tym samym czasie co mnie, nawet termin mamy ten sam
Ale chodzi o to, że odrazu przepisaljej luteine..
Buziaki ! :*worldbyme lubi tę wiadomość
-
worldbyme Super, ze usg wyszło w porzadku!
Ja już tez po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porzadku - nie ma się czego przyczepićMała już waży ponad 1700 g. Niestety nie mamy zdjęcia 3d, bo Zuza jest wtulona buzia w moje lozysko i nie byłoby nic widać. No trudno. Jakby nie było za 2 miesiące ja już zobaczymy na żywo
najważniejsze, ze wszystko jest ok.
Dr się tylko zdziwił, ze mój brzuch wygląda bardziej na połowę ciazy, niż 3 trymestrbita_smietana, worldbyme, Duśka;), ines., Allmita lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:worldbyme Super, ze usg wyszło w porzadku!
Ja już tez po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porzadku - nie ma się czego przyczepićMała już waży ponad 1700 g. Niestety nie mamy zdjęcia 3d, bo Zuza jest wtulona buzia w moje lozysko i nie byłoby nic widać. No trudno. Jakby nie było za 2 miesiące ja już zobaczymy na żywo
Dr się tylko zdziwił, ze mój brzuch wygląda bardziej na połowę ciazy, niż 3 trymestr
To fajnie , że wizyta dobrze
Ciesze sie
My jeszcze troszke i zaczniemy trzeci trymestr -
sandrula wrote:Hej dziewczynki!
I buziaki dla kazdej z Was :*
Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie
mama:
-
Nats wrote:worldbyme Super, ze usg wyszło w porzadku!
Dr się tylko zdziwił, ze mój brzuch wygląda bardziej na połowę ciazy, niż 3 trymestr
Nats lubi tę wiadomość
mama: