Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki
Sylwuś priv ;*
Gaduaaa gratulacjeTak się cieszę, teraz siedź tu z nami nudne 9 miesięcy :*
A my jutro kontrolne KTG i w poniedziałek nas przyjmyją na oddziałMłody chce na siłe dostawać o jeden prezent w roku mniej
Gaduaaa, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Hej Dziewczynki
Sylwuś priv ;*
A my jutro kontrolne KTG i w poniedziałek nas przyjmyją na oddziałMłody chce na siłe dostawać o jeden prezent w roku mniej
dziękuję :*Duśka;) lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
dziękuję dziewczyny za wsparcie i miłe słowa ;* jesteście kochane27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:Przezierność... Heh.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Duśka;) wrote:Hej Dziewczynki
Sylwuś priv ;*
Duśka.. Za to może będzie dostawał bardziej wypasiony prezent..Duśka;) lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Czarnula po to tu jesteśmy
Byłam właśnie z Leonem w przedszkolu po Tosia.. Wszyscy z domu wyszli a ktoś musiał go odebrać.. Załatwiłam to w miarę szybko.. Leoś ma pierwszy spacer za sobą.. Autem bo autem ale zawsze to spacer.Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Kochane... Mamy zdrowe bobo!! Pięknie było widać na USG buzię... Bicie serduszka, ponad 70 mm Szczęścia!! I chyba będzie synek!!!
Duśka;), 19Biedroneczka91, Cherry_Blossom, Gaduaaa, WaldhauzerM, Nats, Sylwia91, ines., Allmita, bita_smietana, szuflada, misiaq lubią tę wiadomość
-
Lili super wieści !
A my zostaliśmy zaproszeni przez przyszłego Tatuśka do kinaChyba zauważył jaką mam już załamkę i postanowił interweniować
19Biedroneczka91, WaldhauzerM, LILITH.P, Sylwia91, ines., Allmita lubią tę wiadomość
21.03.17 6600g i 70cm
-
Duśka;) wrote:Lili super wieści !
A my zostaliśmy zaproszeni przez przyszłego Tatuśka do kinaChyba zauważył jaką mam już załamkę i postanowił interweniować
Haha
Może by sie załapał na darmowe bilety
WaldhauzerM, bita_smietana lubią tę wiadomość
21.03.17 6600g i 70cm
-
Duska baw sie dobrze
Sylwia piersi to nie magazyn to fabryka, mleko wydziela sie caly czas nie da sie oproznic calkiem piersi. No i dzieci jednak wydajniej sciagaja.
Waldi coz uroki macierzynstwaale to wszytko wynagrodzi juz niedlugo usmiech maluszka.
Lilith ciesze sie razem z wami! Super ze wszystko ok
Czarnulka swietne wiesci a rozbieznosci sa mozliwe ponoc na ronych aparatach usg roznie wychodzi.
gadua jak samopoczucie ?
U nas jakos leci. Dzien jak codzien, ciagle cos mam do zrobienia, zalatwienia. Nawet jakbym chciala to nie mam czasu rodzic
Co ciekawe w UK ostatnich kilka dni pomrozilo i wczoraj w trampkach doslownie przemarzly mi paluchy wiec na pocieszenie na koncowce maz zakupil mi dzis buty. Najbardziej antykobiece ale za to wygodne i cieple
Znalazlam tez odpowiednik szumisia w naszym toysrus za 15£ z czterema odglosami, owieczka z rzepem ma bicie serca, bialy szum, szum oceanu i kolysanke. Musze meza wyslac to akurat bede miala prezent pod choinke dla malegoDuśka;), WaldhauzerM, LILITH.P, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Kochane... Mamy zdrowe bobo!! Pięknie było widać na USG buzię... Bicie serduszka, ponad 70 mm Szczęścia!! I chyba będzie synek!!!
nasze maluszki to blizniaki kreskowe wiec czekalam z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie:)
czyli kolejny chlopczyk na naszym forum. Moze moje Male tez sie juz ujawni w przyszlym tygodniu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 18:12
LILITH.P lubi tę wiadomość
LILITH.P wrote:Kochane... Mamy zdrowe bobo!! Pięknie było widać na USG buzię... Bicie serduszka, ponad 70 mm Szczęścia!! I chyba będzie synek!!!
No to piękne wieści. Dziękujemy kochana za poprawę humoru bo ja matka niewyspana to wiesz.. Teraz życzę nudnej ciąży kochana.LILITH.P lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Duska baw sie dobrze
Sylwia piersi to nie magazyn to fabryka, mleko wydziela sie caly czas nie da sie oproznic calkiem piersi. No i dzieci jednak wydajniej sciagaja.
Waldi coz uroki macierzynstwaale to wszytko wynagrodzi juz niedlugo usmiech maluszka.
Czarnulka swietne wiesci a rozbieznosci sa mozliwe ponoc na ronych aparatach usg roznie wychodzi.
gadua jak samopoczucie ?
U nas jakos leci. Dzien jak codzien, ciagle cos mam do zrobienia, zalatwienia. Nawet jakbym chciala to nie mam czasu rodzic
Co ciekawe w UK ostatnich kilka dni pomrozilo i wczoraj w trampkach doslownie przemarzly mi paluchy wiec na pocieszenie na koncowce maz zakupil mi dzis buty. Najbardziej antykobiece ale za to wygodne i cieple
Znalazlam tez odpowiednik szumisia w naszym toysrus za 15£ z czterema odglosami, owieczka z rzepem ma bicie serca, bialy szum, szum oceanu i kolysanke. Musze meza wyslac to akurat bede miala prezent pod choinke dla malego
Wiem kochana.. Ja tam mimo wszystko cieszę się że tak jest. Mogło być gorzej a tak jak jest to jest super.
My mamy szumisia i mimo że nie miałam go w szpitalu od urodzenia to mam wrażenie że rzeczywiście działa.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziękuję bardzo za wsparcie i kciuki!!
wg usg jesteśmy w 13 tyg. 4 dniutermin rozwiązania na 5 czerwca
CRL 76 mm
Mamy dwie nóżki, dwie rączki, przepływy ok, główka ok, nosek, przezierność karkowa super
a za 2 tyg. będą i wyniki z krwi, ale jestem mocno spokojniejszaDuśka;), WaldhauzerM, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Duska baw sie dobrze
gadua jak samopoczucie ?
Znalazlam tez odpowiednik szumisia w naszym toysrus za 15£ z czterema odglosami, owieczka z rzepem ma bicie serca, bialy szum, szum oceanu i kolysanke. Musze meza wyslac to akurat bede miala prezent pod choinke dla malego, to chwilę trwa, a ja czuję, że po jej ssaniu mam bardziej miekkie piersi niż po laktatorze, więc domyślam się, że to co już się nagromadziło zostało w piersi bo laktator nie ściągnął