Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:Właśnie!
ja już uskuteczniam spacerki kiedy tylko mnie aż tak nie boli
a
było dziś dwa razy!
już bym chciała mieć małą.
No i co ta duśkawreszcie się doczekała
Kochana, ja to zacznę serduszkować jak mi lekarz w tą środę na to zezwoliWreszcie się dowiem jak tam moja szyjka się ma, czy coś się dzieje, czy dalej nie bardzo
-
Anula1986 wrote:Kochana, ja to zacznę serduszkować jak mi lekarz w tą środę na to zezwoli
Wreszcie się dowiem jak tam moja szyjka się ma, czy coś się dzieje, czy dalej nie bardzo
mam nadzieję ze szyjka coraz krótsza
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
19Biedroneczka91 wrote:Dawaj, razem sobie poradzimy:)
Bilirubina 1+
Osad:
Nablonki płaskie dość liczne Wpw
Leukocyty 1-3wpw
Pasma śluzu liczne wpw
Bakterie 2+07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
szuflada wrote:Ja z kolei mam wizytę w piątek
mam nadzieję ze szyjka coraz krótsza
A widziszJa co do mojej szyjki to mogę nie mieć za dobrych wiadomości, ale jak będzie to się wkrótce okaże. Chciałabym bardzo by wreszcie szyjka się skróciła i pomału robiło się rozwarcie... Jutro rano mam zamiar jechać do laboratorium powtórzyć badania na cholestazę, a i przy okazji mocz oddam by sprawdzić, czy przypadkiem jakieś zatrucie ciążowe się do mnie nie przykleiło. Na koniec ciąży takie rzeczy ponoć lubią wyskakiwać co niestety nie jest bezpieczne
A cosik ostatnio mi stopy puchną, kostek to czasami nie mam
Na szczęście ciśnienie mam OK (gestoza najczęściej ukazuje się przy wysokim, a nawet powiedziałabym bardzo wysokim ciśnieniu i obrzękach nóg, rąk, a nawet całego ciała). Obrzęki również mogą pojawiać się z innego powodu, np. z takiego, że ciało pod koniec ciąży zatrzymuje więcej wody niż dotychczas. Mimo wszystko wolę to sprawdzić i mieć święty spokój niż chodzić i się stresować
Ja tam już wolę dmuchać na zimne
Od momentu wykrycia u mnie cholestazy mam oczy szeroko otwarte.
-
worldbyme wrote:leukocyty 1+
Bilirubina 1+
Osad:
Leukocyty 1-3wpw
Pasma śluzu liczne wpw
Bakterie 2+
Leukocyty 1 + być może oznaczają, że masz jakieś malusie zapalenie. Ja jak miałam leukocyty 2 + to właśnie lekarz mi powiedział, że coś tam się kręci...
-
Bilirubina 1+
Osad:
Leukocyty 1-3wpw
Pasma śluzu liczne wpw
Bakterie 2+
Bilirubina 1+
Osad:
Leukocyty 1-3wpw
Pasma śluzu liczne wpw
Bakterie 2+
Nie wiem czy te bakterie u Ciebje to nie jest problem... ja mam troche inaczej zazwyczaj podane normy w labie swoim.
A kiedy masz wizytę?3500 g 54 cm -
Jeżusiu Dusia jakie emocje..
Czekamy i czekamy..
Matko mamuśki tak paczam.. Klaudys kiedy ta Twoja ciąża poszła tak daleko.. Niedawno test robiłaś.. To samo tyczy się reszty.. Prawie wszystkie już zaawansowane.. Super.. Ile tu porodow się szykuje.. Co rusz emocje..
Ja dzisiaj byłam z Tosiem na sali zabaw na Mikołajkach.. 3 godziny mnie nie było.. Dzwoni mąż.. Matka wracaj Leoś głodny.. Aaaaa na szczęście impreza się skończyła..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Worldbyme ja popieram tutaj Nats. Taka liczba leukocytów w badaniu ogólnym przy braku innych dolegliwości niekoniecznie świadczy o infekcji i jest to w normie. Dla pewności mozesz zawsze zrobić posiew moczu i zobaczysz czy jakieś bakterie są. Ja zawsze mialam 3-5 leukocytów w polu widzenia, a posiew zawsze czysty wychodził i nigdy infekcji nie było także nie przejmuj się, jeżeli gin mówi, że jest ok, to ja bym zaufała
Duśka kurcze czekamy na wieści !! I fotke!
Mój mały diabełek dzisiaj w kościele był bardzo grzeczny, a teraz wykąpana i najedzona właśnie zasnęła.. ale powiem Wam, że aż się boję nocy po tym co się wczoraj działo -
szuflada wrote:Jakbyś nie miała takich cudownych synkow to bym zabiła haha
Oj jejej lubię to
No bo wiem że Ty zaawansowana ale nie wiedziałam do końca kiedy termin.. I tak Cię kocham31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Worldbyme ja popieram tutaj Nats. Taka liczba leukocytów w badaniu ogólnym przy braku innych dolegliwości niekoniecznie świadczy o infekcji i jest to w normie. Dla pewności mozesz zawsze zrobić posiew moczu i zobaczysz czy jakieś bakterie są. Ja zawsze mialam 3-5 leukocytów w polu widzenia, a posiew zawsze czysty wychodził i nigdy infekcji nie było także nie przejmuj się, jeżeli gin mówi, że jest ok, to ja bym zaufała
Duśka kurcze czekamy na wieści !! I fotke!
Mój mały diabełek dzisiaj w kościele był bardzo grzeczny, a teraz wykąpana i najedzona właśnie zasnęła.. ale powiem Wam, że aż się boję nocy po tym co się wczoraj działo
Spoko Ciotka.. Jakby mój królewicz dał mam dziś popalić to napiszę Ci SMS31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.