Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandrula wszystkiego najlepszego :*
I dziękujemy :*sandrula lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Dzięki dziewczynki! ;*
Dusia no przeslodki! Ksieciunio kochany
Evelin sama nie wiem kiedy się zaczyna:D ja patrzyłam tu na kalendarzu belly kiedy wskoczy 3 trymestr:D ale kurcze nie pamiętam kiedy to było:/ a na necie różnie podają. .Evelin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Sandrula i Cherry - Spełnienia wszystkich marzeń, zdrówka, szczęścia, pomyślności :* :*
Jestem po wizycie u gina. Lekarz zrobił mi masaż szyjki. Rozwarcie od poprzedniej wizyty się powiększyło, więc gin stwierdził, że mi pomoże stąd zrobił mi masaż. Powiedział, że spokojnie mogę już rodzić, bo ciąża jest w pełni donoszona. Niestety może okazać się tak, że w trakcie rodzenia SN lekarz z położną zadecydują o zrobieniu mi CC. No zobaczymy jak to będzie... Wg gina dzisiaj wieczorem może mnie zacząć boleć brzuch i teraz tak: Jeżeli odejdą mi wody lub będę miała regularne skurcze, czy też krwawienie mam jechać do Szpitala. Jest też możliwość taka, że dzisiaj nie nastąpi poród, a za kilka dni. Jest to wszystko zależne od mojego organizmu. Nie zostaje mi nic innego jak czekać...
Aaa Witamy się w rozpoczętym 39 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 12:53
sandrula, bita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Sandrula i Cherry - Spełnienia wszystkich marzeń, zdrówka, szczęścia, pomyślności :* :*
Jestem po wizycie u gina. Lekarz zrobił mi masaż szyjki. Rozwarcie od poprzedniej wizyty się powiększyło, więc gin stwierdził, że mi pomoże stąd zrobił mi masaż. Powiedział, że spokojnie mogę już rodzić, bo ciąża jest w pełni donoszona. Niestety może okazać się tak, że w trakcie rodzenia SN lekarz z położną zadecydują o zrobieniu mi CC. No zobaczymy jak to będzie... Wg gina dzisiaj wieczorem może mnie zacząć boleć brzuch i teraz tak: Jeżeli odejdą mi wody lub będę miała regularne skurcze, czy też krwawienie mam jechać do Szpitala. Jest też możliwość taka, że dzisiaj nie nastąpi poród, a za kilka dni. Jest to wszystko zależne od mojego organizmu. Nie zostaje mi nic innego jak czekać...
Aaa Witamy się w rozpoczętym 39 tc
Dzięki kochana:*
Jej takie czekanie to chyba najgorsze. . No ale trzymam za Was kciuki! :*
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Cześć Dziewczynki:)
Evelin, Biedroneczka dopiero wstała:D
Sandrula, a więc dla Ciebie też życzenia urodzinowe:D
Anula, po schodach pochodź) aaa co do masażu szyjki, nie wiem, kto go nazwał masażem...
World piękne zdjęcia, aż się łezka w oku kręci, cudownie:*
Sylwia, Waldi, Dusia Szuflada wspaniałego dnia z Waszymi pociechami życzę
Nats, Wisieńko, Allmito witajcie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 13:01
Duśka;), Sylwia91, worldbyme, sandrula, Nats, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
sandrula wrote:Dzięki dziewczynki! ;*
Dusia no przeslodki! Ksieciunio kochany
Evelin sama nie wiem kiedy się zaczyna:D ja patrzyłam tu na kalendarzu belly kiedy wskoczy 3 trymestr:D ale kurcze nie pamiętam kiedy to było:/ a na necie różnie podają. .
No właśnie skarbie wydaje mi,sie ze od 27tyg.. ale w necie pokazuje wszedzie co innego
Ja na bbf nie zobacze po premium nie mam -
Anula1986 wrote:Sandrula i Cherry - Spełnienia wszystkich marzeń, zdrówka, szczęścia, pomyślności :* :*
Aaa Witamy się w rozpoczętym 39 tc
Elo :* ooo to wielkie kciuki i dawaj znac<3 -
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Dziewczynki:)
Evelin, Biedroneczka dopiero wstała:D
Sandrula, a więc dla Ciebie też życzenia urodzinowe:D
Anula, po schodach pochodź) aaa co do masażu szyjki, nie wiem, kto go nazwał masażem...
World piękne zdjęcia, aż się łezka w oku kręci, cudownie:*
Sylwia, Waldi, Dusia Szuflada wspaniałego dnia z Waszymi pociechami życzę
Nats, Wisieńko, Allmito witajcie:D
Hej :* ale pospalas:)
Ja właśnie też zaraz pomyslalam o tym kto nazwal to masazem :p -
szuflada wrote:właśnie dziś wychodzimy
u nas super tylko dokarmiamy się sztucznym mlekiem bo z cyca jak na razie nic nie leci
-
Allmita wrote:A jak to wlasnie jest..pytam bo sie nie znam wogole..mozna na poczatku tyle spac w nocy? Od 1 do 8 jest 7 godzin..a nam polozne mowily ze na poczatky karmi sie co 2-3h i nie chodzi tu tylko o dziecko bo ono pewnie by sie dopomnialo,ale i o nas...no o te laktacyjne sprawy..moja siostra.np nastawiala sobie budzik specjalnoe w nocy..ze niby jak natlok mleka to potem moga byc problemy...doswiadczone mamuski wypowiedzcie sie
-
Duśka;) wrote:A u mnie niestey maly nir jest w stanie i tak wszystkiego sciagnac wiec musze sie posilkowac laktatorem. Jak sie go obudzi a on nie jest glodny to nawet cyc na sile nic nie da:-P
-
sandrula wrote:Dzięki kochana:*
Jej takie czekanie to chyba najgorsze. . No ale trzymam za Was kciuki! :*
Proszę Cię nawet mi nie mów...Jestem poirytowana tym wszystkim już... A jeszcze jak się dowiedziałam, że może się to wszystko skończyć cc to już w ogóle szoku dostałam. He he, właśnie 15 min poskakałam na piłce