Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Allmita wrote:Sandrula wszystkiego najlepszego...
A tak przy okazji Ty zamierzasz rodzic w Krakowie czy tam u siebie? Gdzie teraz lezalas?
Dziękuję!
Rodze u siebie bo tu bliżej a w moim przypadku to różnie może być:p
Jejku dzisiaj tu tłumy normalnie.. w tamtym tygodniu nie było lekarza i dziś się wszystkie baby wściekły:/
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
A ja wlasnie wrocilam ze zdjecia szwow:-) pekniecia juz sie ladnie zagoily
Olek pierwszy raz zostal sam z babcia na az 2h, wypil zostawiony przez mame zapas mleczka ale oczywiscie jak tylko wrocilam musial sie dopchac:-Psandrula, Evelin, Nats, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
I ja jestem po wizycie:) ogólnie jak to gin powiedział, ,nie jest zle". Szyjka dalej krótka, mały pcha się główka ale szyjka twarda, zamknieta i jeszcze trzyma:) więc jeszcze mam tryb leżący conajmniej do 3 stycznia:) a potem może się już dziać co chce:D
Evelin, Allmita, Nats, Duśka;), Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:I ja jestem po wizycie:) ogólnie jak to gin powiedział, ,nie jest zle". Szyjka dalej krótka, mały pcha się główka ale szyjka twarda, zamknieta i jeszcze trzyma:) więc jeszcze mam tryb leżący conajmniej do 3 stycznia:) a potem może się już dziać co chce:D
To dobrze :* odpoczywajcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 19:40
sandrula lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:I ja jestem po wizycie:) ogólnie jak to gin powiedział, ,nie jest zle". Szyjka dalej krótka, mały pcha się główka ale szyjka twarda, zamknieta i jeszcze trzyma:) więc jeszcze mam tryb leżący conajmniej do 3 stycznia:) a potem może się już dziać co chce:D
ja coś czuję, ze przenoszę, ale zobaczymy
Sandrula pokazuj brzuchol,bo chce porównać3500 g 54 cm -
Nats wrote:No ciekawe która z nas pierwsza urodzi
ja coś czuję, ze przenoszę, ale zobaczymy
Sandrula pokazuj brzuchol,bo chce porównać
No ja już sama nie wiem Kiedy urodze:D mam nadzieję, że po nowym roku:p chodz wiele jest przypadków że ciąża była zagrożona porodem przedwczesnym a jeszcze była przenoszona więc jestem dobrej myśli:p
Jutro będzie fota bo dziś ciemno już:p
-
sandrula wrote:No ja już sama nie wiem Kiedy urodze:D mam nadzieję, że po nowym roku:p chodz wiele jest przypadków że ciąża była zagrożona porodem przedwczesnym a jeszcze była przenoszona więc jestem dobrej myśli:p
Jutro będzie fota bo dziś ciemno już:p
Ojjj dużo jest takich przypadków.
A jak u Ciebie z przygotowaniami? Popralas już ciuszki?
3500 g 54 cm -
ewa231 wrote:Hej dziewczyny
powiedzcie mi kiedy która najwcześniej poczuła jakiekolwiek ruchy dzidzi w brzuchu? Ciekawa jestem jak to u Was było. ☺️
potem się zorientowałam, ze to ruchy
3500 g 54 cm -
no co Wy dziewczyny...to ja chce urodzic po nowym roku....
sandrula nie wpychaj sie w kolejke..
choc patrzac kiedy waldi urodzila i np duska to faktycznie roznie moze być...ale ja tez wolalabym urodzic juz w styczniu choc niby w pon moja ciaza bedzie juz donoszona..
Jakos zawsze bylo mi szkoda tych osob urodzonych w okresie wigilijno-sylwestrowym..kolezanka urodzila sie w wigilie i zawszw miala problem zeby zrobic impreze na swoje urodziny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 21:36
Nats lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:no co Wy dziewczyny...to ja chce urodzic po nowym roku....
sandrula nie wpychaj sie w kolejke..
choc patrzac kiedy waldi urodzila i np duska to faktycznie roznie moze być...ale ja tez wolalabym urodzic juz w styczniu choc niby w pon moja ciaza bedzie juz donoszona..
Jakos zawsze bylo mi szkoda tych osob urodzonych w okresie wigilijno-sylwestrowym..kolezanka urodzila sie w wigilie i zawszw miala problem zeby zrobic impreze na swoje urodziny..od stycznia będę chodzić do szkoły rodzenia, więc same wiecie... nie będzie czasu
hahaha. Zobaczymy jak to życie zweryfikuje
Ale generalnie mi się nigdzie nie spieszy. Lepiej żeby Młoda posiedziala tyle ile potrzebuje niż przed wcześnie się pchala do wyjścia
3500 g 54 cm -
Cześć dwupaki kochane
Potrzebujemy informacji na of.
Pytanie brzmi :
Czy nadczynność tarczycy przeszkadza w zajsciu w ciążę i czy leczona jest farmakologicznie?
Ja się na nadczynnosci kompletnie nie znam niestety.
Ktoś coś wie? Może odpowie na różowym wątku?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Cześć dwupaki kochane
Potrzebujemy informacji na of.
Pytanie brzmi :
Czy nadczynność tarczycy przeszkadza w zajsciu w ciążę i czy leczona jest farmakologicznie?
Ja się na nadczynnosci kompletnie nie znam niestety.
Ktoś coś wie? Może odpowie na różowym wątku?
Hej ,nie znam sie niestety..
Ale dziewczyny napewno cos podpowiedza :* a jak juz jestes to wiedz ze masz prywatna :p