Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Uffff nadrobilam!
I w sumie nie wiem od czego zacząć...
Czarnulko tak strasznie mi przykronie mogę uwierzyć, że znowu Cię to spotkało
wiem że musi Ci być ciężko, ale nie możesz się poddawać. Może tak jak dziewczyny radza warto poszukać przyczyny poronień. Badz silna Kochana :*
Nie wiem czy już gratulowalam nowych bobasow ≤3 świetnie sobie radzicie dziewczyny, niedługo mało kto tu ciężarówką zostanie
Worldbyme gratuluję! Przepięknie wyglądałaś! Boska suknia, po tych zdjęciach w ogóle nie widac, że jesteś w ciąży
Biedroneczko lekarz na NFZ hehe właśnie od koleżanek słyszałam że w większości przypadków tak to wygląda. Ja już zrezygnowałam, zostałam tylko prywatnie i przy najmniej się nie denerwuje
W ogóle to już 15 tydz, nie wiem kiedy to zlecialo,po tej zołądkówce okazało się ze 4 cm mojego brzucha to było jedzenie a nie ciążageneralnie jak mnie tak przeczyscilo to ja prawie nie mam ciążowego brzuszka, ale widzę, ze wy też mało tylyscie a dzieciaczki zdrowe więc już się nie zamartwiam.dobrze ze mam ten detektor tętna to przynajmniej się nie zamartwialam czy przez to zatrucie czy z dzieckiem wszystko ok.... Teraz czekam 2 tyg i następna wizyta może się już okaże kto u mnie mieszka
Chciałam jeszcze cos napisać ale standardowo zapomniałam już co
Aaaa STO LAT STO LAT! wszystkim grudniówkom! Strzelce rządzą, też mialam na weekendzie ale juz taki wiek że nie obchodze, zresztą co to za impreza przy wodzieworldbyme lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ines dziękuję :* To fakt mimo 21 tyg prawie nic nie widać haha07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Ja kupię chyba taki 1 tani stanik do karmienia, żeby żeby razie czego mieć.
Słyszałam, ze na początku też sprawdza się sportowy. A jak uda mi się karmić piersia to kupie sobie jakieś ładne w hmie
Ja od początku przytylam już jakieś 14 kiloostatnio unikam ważenia - po co się denerowac
Duśka;) lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
UWAGA KOMUNIKAT !!
ANULA jedzie do szpitala.. Skurcze co 7 minut..
Trzymamy kciuki kochana..
Ale emocje.. No to sobie pospałam..Duśka;), Allmita, emidomi, ines., bita_smietana, Nats, Sylwia91, szuflada, Evelin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Rzadko wchodzę ale to z powodu takiego sobie samopoczucia:(
Wchodzę patrze a tu jedna zła wiadomość z czego jest mi jeszcze bardziej smutno czarnulka ja wierzę że Bóg ma dla ciebie wyjątkowy plan i wkrotce wrócisz tu do nas z wyjątkowym szkrabem bo silnym.
Anula ty juz pewnie po a więc co mogę ci życzyć dużo odpoczynku żeby rybcia dala czas regeneracji dla mamy i dużo zdrowka dla was :* -
czarnulko bardzo mi przykro
to cholernie niesprawiedliwe...ale prosze nie poddawaj sie i walcz! jeszcze bedzie dobrze!!! poszukaj jakiegos specjalisty, kogos kto ma leb na karku i niech on sie tym zajmie
Sandrula i Natsik - cyce jak doniceczekam na takie!!!!!
no i brzuszki piekne!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 08:45
sandrula, Nats lubią tę wiadomość
-
Witamy się w kolejnym tygodniu
z opryszczką na wardze... heh... stres związany z wizytami w centrum onkologii zrobił niestety swoje i mamy wykwit. Na szczęście z moją Mamą wszystko ok, a opryszczka za 2-3 dni zniknie
Ines - współczuję jelitówki. Musiało Cię mocno wymęczyć