Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje Dzidzi ujawniło płeć. Rosnie nam Synek:)
Duśka;), Allmita, ines., Nats, Evelin, WaldhauzerM, bita_smietana, Sylwia91, Caro, Kim87, bbee, misiaq lubią tę wiadomość
Nats ja i tak zamierzam rodzić pod koniec stycznia i innej opcji nie biorę pod uwagę
ale dla Almity to nawet dobry termin:p
Biedroneczko gratuluję synusia! ;*
Tak mi się wydaje,że tu na forum to dużo tych facetów:D19Biedroneczka91, Nats, bita_smietana lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Tak Nats bardzoooo licze na ta pelnie...powiem wiecej-juz chyba jakos na poczatku sprawdzilam sobie kiedy jest pelnia w styczniu i spasowal mi ten termin..
tym bardziej ze wlasnie do 12 mam L4...:p
Nats lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
19Biedroneczka91 wrote:Moje Dzidzi ujawniło płeć. Rosnie nam Synek:)
Mam wrazenie ze w czerwcu same chłopakisuper
jak wizyta?
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Chociaż tak mnie naszło przemyślenie, ze my tyle miesięcy starań... mierzenia sprawdzania sikania na testy owu i celowania w owu ze chyba w tym przypadku po prostu chłopcy bardziej prawdopodobni
worldbyme lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:Mam wrazenie ze w czerwcu same chłopaki
super
jak wizyta?
Moj Synek wstydzioch po mamusi, nóżki ciagle razem, lekarz się musiał nagimnastykowac zeby sprawdzic płećWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 22:16
Nats, Duśka;), bita_smietana, ines., Sylwia91 lubią tę wiadomość
Witam..
Cieszę się czytając dobre wieści bo poprawiają mi humor..
Biedroneczka i Worldbyme gratuluję płci męskiej
Allmita kochana Matko to już.. Jak to zleciało.. Zaraz będzie reszta się rozpakowyWac ależ tu będzie maluszków..
Dziewczynki jestem na chwilę.. Rodzice mi trochę a nawet bardzo trochę zjechali psychikę.. Zastanawiam się czy sama sobie z tym poradzę bo jest ciężko.. Z Sylwestra u cioci wróciliśmy i pół nocy płakałam przy butelce wina..
Leoś ma się świetnie po za jednym faktem.. Od soboty tydzień temu przychodzi moment że chyba zasnąć nie może i drze się jak opętany.. Brzuszek go nie boli bo puszcza bąki.. Wosku przelewać nie będę bo dziś ksiądz był na kolędzie i go pobłogosławił.. No masakra już nie wiem jak sobie z tym radzić..
I na koniec mam newsa..
Pamiętacie moją słynną tutaj kuzynkę??
JEST W CIĄŻY
Oby tak zostało dalej..
Mamuśki.. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.. Przyjemnych porodów i grzecznych krasnali19Biedroneczka91, Duśka;), bita_smietana, ines., Allmita, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Witam..
Cieszę się czytając dobre wieści bo poprawiają mi humor..
Biedroneczka i Worldbyme gratuluję płci męskiej
Allmita kochana Matko to już.. Jak to zleciało.. Zaraz będzie reszta się rozpakowyWac ależ tu będzie maluszków..
Dziewczynki jestem na chwilę.. Rodzice mi trochę a nawet bardzo trochę zjechali psychikę.. Zastanawiam się czy sama sobie z tym poradzę bo jest ciężko.. Z Sylwestra u cioci wróciliśmy i pół nocy płakałam przy butelce wina..
Leoś ma się świetnie po za jednym faktem.. Od soboty tydzień temu przychodzi moment że chyba zasnąć nie może i drze się jak opętany.. Brzuszek go nie boli bo puszcza bąki.. Wosku przelewać nie będę bo dziś ksiądz był na kolędzie i go pobłogosławił.. No masakra już nie wiem jak sobie z tym radzić..
I na koniec mam newsa..
Pamiętacie moją słynną tutaj kuzynkę??
JEST W CIĄŻY
Oby tak zostało dalej..
Mamuśki.. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.. Przyjemnych porodów i grzecznych krasnali
Waldi spróbuj espumisanu dla maluszków w kropelkach. Moja małą też tak bolał brzuszek i ten espumisan jej pomógł. Później dawałam jej już profilaktycznie żeby tylko nie bolało. Espumisan działa tylko w jelitkach, później jest wydalany z organizmu także dzidzi napewno nie zaszkodzi.
Jeszcze przykladaj cieplutka, wyprasowana pieluszke do brzuszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 11:27
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
ines. wrote:Chociaż tak mnie naszło przemyślenie, ze my tyle miesięcy starań... mierzenia sprawdzania sikania na testy owu i celowania w owu ze chyba w tym przypadku po prostu chłopcy bardziej prawdopodobni
Przychylam się do twojej interpretacji31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Jak wam mija mroźny dzien? Ja dla zdrowotności wypiłam na drugie sniadanie koktajl z banana, mango i szpinakiem na bazie maślanki i jogurtu naturalnego. Jak to człowiek moze bardziej obsianie zadbać jak jest w domu i ma wiecej czasu. A na obiad mam dewolaje z kurczaka tez ze szpinakiem, czosnkiem, serem i do tego frytki ale bedzie rozpusta
A co Wy dobrego wcinanie? -
emidomi wrote:Waldi spróbuj espumisanu dla maluszków w kropelkach. Moja małą też tak bolał brzuszek i ten espumisan jej pomógł. Później dawałam jej już profilaktycznie żeby tylko nie bolało. Espumisan działa tylko w jelitkach, później jest wydalany z organizmu także dzidzi napewno nie zaszkodzi.
Jeszcze przykladaj cieplutka, wyprasowana pieluszke do brzuszka.
Cały czas to stosuje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej dziewczynki. Długo mnie tu u Was nie było. Całkiem przypadkiem zajrzałam na chwilę
jak już jestem to zapytam ja jestem w 17 tygodniu j nie czuje kompletnie nic poza tym że przytyłam i to wcale nie jest wina ciąży hehe. Już odliczam tygodnie kiedy to w końcu poczuje to przyjemne uczucie że ktoś tam faktycznie siedzi
wizytę mam dopiero za tydzień 13.01 żeby dowiedzieć się czy wszystko dobrze. Od ostatniej wizyty minęło już 5 tygodni a jeszcze tydzień muszę czekać...
-
ewa231 wrote:Hej dziewczynki. Długo mnie tu u Was nie było. Całkiem przypadkiem zajrzałam na chwilę
jak już jestem to zapytam ja jestem w 17 tygodniu j nie czuje kompletnie nic poza tym że przytyłam i to wcale nie jest wina ciąży hehe. Już odliczam tygodnie kiedy to w końcu poczuje to przyjemne uczucie że ktoś tam faktycznie siedzi
wizytę mam dopiero za tydzień 13.01 żeby dowiedzieć się czy wszystko dobrze. Od ostatniej wizyty minęło już 5 tygodni a jeszcze tydzień muszę czekać...
wtedy latwiej uwierzyc:)