Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Hahaha:D ja znowu jak dzwonie do mamy to już pierwsza jej myśl ze rodze:D bo oczywiście mam dac znac o każdej porze dnia i nocy:p jak nie ja to mój mężu:p
Lilith ja od początku mam podwyższone i nic z tym lekarz nie robił. .
Ja mam normę do 10, a jest 13,5... W 1 trymestrze już miałam wyższe. Prawie 12... Może też taki mój urok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 21:06
-
Ehhh końcówka ciazy jest straszna :
Lilith jak Twój lekarz nic nie mówi to jest ok. W ciazy morfologia ma trochę inne normy
A mnie od 2 dni tak glod ssie, że masakrachodze jak mały odkurzacz i wszystko wciagam
już nawet na wagę nie staje, bo po co się denerwować
3500 g 54 cm -
Byliśmy dziś na USG 4d. Ignaś waży 450 gram. Jest cudowny, tak ślicznie ruszal Buziolkiem. Wspanialy jest:)
Nats, sandrula, ines., misiaq, WaldhauzerM, Allmita, Duśka;), Sylwia91 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Byliśmy dziś na USG 4d. Ignaś waży 450 gram. Jest cudowny, tak ślicznie ruszal Buziolkiem. Wspanialy jest:)
ja mam wyraźne zdjęcie 3d tylko z pierwszego trymestru, bo później nasza cora ciągle się zaslaniala i nie udało się złapać fajnego ujęcia.
Lilith może te leukocyty właśnie przez alergie takie wyszły. Ale zapytaj gina dla spokoju3500 g 54 cm -
Lilith, ja mam podwyzszone leukocyty juz z poltora roku i nie wiadomo czemu, natomiast w ciazy jeszcze wyzej skoczyly. Za kazdym razem tez wychodza mi bakterie w moczu, ale to slyszalam ze od luteiny moze byc.
Powiem Wam, ze tak szczerze to mam juz dosc. Przez to żebro nie spie praktycznie, bo nie moge sie polozyc - ukladam na lozku koldry, poduszki, reczniki, wszystko co sie da tak, zeby sie opieralo jeszcze o dosuniety stol i staram sie na polsiedzaco spac, ale to wtedy budzą mnie bóle juz coraz czesciej - Mały zdecydowanie się przekopuje do wyjscia, przynajmniej tak to czuję - zobaczymy co jutro powie ginekolog - pierwszy raz nie zrobilam badan bo nie mialam sily sie na nie dowlec, a watpie by cos sie zmienilo w morfologii czy moczu.. Chcialabym uslyszec jutro ze mamy jechac na porodowke juz
Do tego wszystkiego córka cos mi od kilku godzin wymiotuje i nie wiem, czy cos zjadla w szkole nie takiego, czy to grypa zoladkowa... mam nadzieje ze wstanie zdrowa.
o 11.30 wizyta u gina i oby jazda do porodu -
Nats wrote:No to już kawał chlopa! Pokażesz nam jakas fotkę usg?
ja mam wyraźne zdjęcie 3d tylko z pierwszego trymestru, bo później nasza cora ciągle się zaslaniala i nie udało się złapać fajnego ujęcia.
Lilith może te leukocyty właśnie przez alergie takie wyszły. Ale zapytaj gina dla spokojuines. lubi tę wiadomość
NO i u mnie choróbsko
zatoki, katar... czyli leukocyty świadczą o infekcji. CO prawda zapytam, ale ostatnio robiłam na koniec przeziębienia i były 12,6. Jak ja nie lubię chorować na zatoki...
Aguś77 - dziękuję.
Biedroneczko - cudnie! Wstawiaj fotkę! -
Hej kochane
Byłam wczoraj na wizycie i wszystko jest ok. Bobo ma 2.42cm. Fikało sobie na ekranie. Serce pięknie bije. No i wypruło o 2 dni do przodu. Do 12 tyg jestem na podtrzymaniu potem odstawiamy proga.
Co do chorób Lili łącze się w bólu. Gil do pasa jadę dzisiaj do lekarza. Co prawda nic woecej poza katarem mi nie dolega ale kicham milion raz na godz. Zresztą w Be sezon grypy w pełni.
Buziam was mamuśki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90db4595be07.jpg
ines., Nats, 19Biedroneczka91, Cherry_Blossom, WaldhauzerM, Allmita, Evelin, bita_smietana, worldbyme, Duśka;), Sylwia91 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lilith ja mam widocznie taki urok z tymi leukocytami:p raz miałam 10-20 a na następnym badaniu same spadły. . Chyba w ciąży mają prawo się podnieść
Biedroneczko super ze u Was wszystko ok! Czekamy na fote!;*
Kimi cudowne maleństwojej,kiedy to moje takie było. ..
a teraz wypina się na wszystkie strony tak że mam uczucie jak by miał mi zaraz skórę rozerwać na brzuchu:D
Kim87, bita_smietana, Duśka;) lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
LILITH.P wrote:Miałyscie w ciąży podwyższone leukocyty???
ja mam, ale lekarz uspokoił, że ciężarówki mają inne normy i moje wyniki są idealne.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Kim87 - suuuuuuperrr!! Piękne Maleństwo
U nas też sezon grypowy, ponoć półpasiec panuje. Trzeba unikać wirusów, tylko jak? Czym się leczysz?? Mnie już Prenalen odrzuca
Sandrula - też tak myślę, poszperałam w necie i norma dla ciąży to nawet 15... Czyli jakiś zapas jeszcze mama że dzisiaj już kichanie i prychanie, to wiem, że może być i tutaj przyczyna
No i widzę, że skończyłaś 40tc... Błażejku, czas się ewakuowaćciotki czekają
-
ines. wrote:ja mam, ale lekarz uspokoił, że ciężarówki mają inne normy i moje wyniki są idealne.
no to super :*
dzięki
na Ciebie można liczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 09:06
ines. lubi tę wiadomość
-
dziewczyny czekam na foty z waszych usg!
Kimi supernormalnie patrze na Twoje foty i jak wczoraj miałam takie,a teraz już kawał człowieka, kopie i smyra od środka
ciesze się, że wszystko dobrze
Kim87 lubi tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
LILITH.P wrote:no to super :*
dzięki
spoko, po południu sprawdzę jakie mam dokładnie te leukocyty i Ci napisze, jeszcze coś mam też podwyższone ale też mam ignorować bo, że nie te normy.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
LILITH.P wrote:Kim87 - suuuuuuperrr!! Piękne Maleństwo
U nas też sezon grypowy, ponoć półpasiec panuje. Trzeba unikać wirusów, tylko jak? Czym się leczysz?? Mnie już Prenalen odrzuca
Sandrula - też tak myślę, poszperałam w necie i norma dla ciąży to nawet 15... Czyli jakiś zapas jeszcze mama że dzisiaj już kichanie i prychanie, to wiem, że może być i tutaj przyczyna
No i widzę, że skończyłaś 40tc... Błażejku, czas się ewakuowaćciotki czekają
Tak sezon grypy w Be jest straszny wile unikać jak się da szczególnie ze pracuje codziennie w innym mijscu i nie chciałabym przypadkiem coś złapaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 09:21
-
Witajcie dziewczyny:)
Kimi śliczny Maluszek, niech rośnie zdrowo:)
No Laseczki okołoterminowe, czekamy na kolejne forumowe Bobosiątko:)
Wszystkim życzę pięknego dnia i dołączam obiecane zdjęcie mojego Syneczka:D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce96af876197.jpgKim87, ines., LILITH.P, Cherry_Blossom, WaldhauzerM, Evelin, Allmita, Nats, bita_smietana, worldbyme, Sylwia91 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Witajcie dziewczyny:)
Kimi śliczny Maluszek, niech rośnie zdrowo:)
No Laseczki okołoterminowe, czekamy na kolejne forumowe Bobosiątko:)
Wszystkim życzę pięknego dnia i dołączam obiecane zdjęcie mojego Syneczka:D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce96af876197.jpg19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość