Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats właśnie sie zastanawiałam, jak akcja u Ciebie
Małej dobrze
Myślę, że fotka będzie. Pani Dr ma super usgponoć filmik na płycie daje, ale to zobaczymy, Gadi ma dzisiaj u niej genetyczne 1 trymestru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 10:40
Sylwia91, Nats, Evelin lubią tę wiadomość
-
ja za 2 tygodnie połowkowe i juz przebieram z niecierpliwościa nogami bo też ma płyta i focie być
brzuch rośnie, mały kopie, a moja chęć do pracy skrupulatnie maleje, kombinuje cały dzien jakby o uciec wczęsniej jednak na to l4Nats, Evelin, bita_smietana lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:ja za 2 tygodnie połowkowe i juz przebieram z niecierpliwościa nogami bo też ma płyta i focie być
brzuch rośnie, mały kopie, a moja chęć do pracy skrupulatnie maleje, kombinuje cały dzien jakby o uciec wczęsniej jednak na to l4
mała przerwa nie zaszkodzi
mnie dzisiaj kopano do 1 w nocymiałam jakiś koszmar przed 6, wystraszyłam się i Mały też się odezwał. Aż mi się Go żal zrobiło
-
LILITH.P wrote:mała przerwa nie zaszkodzi
mnie dzisiaj kopano do 1 w nocymiałam jakiś koszmar przed 6, wystraszyłam się i Mały też się odezwał. Aż mi się Go żal zrobiło
też tak mamw weekend mielismy imprezkę, byliśmy u znajomych wiadomo huk etc, mały kopał do późna a mi ąz smutno było, że biedny się denerwuje
małż się ze mnie śmieje, że zeświruje jak sie urodzia miałam być taka wyluzowana
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:też tak mam
w weekend mielismy imprezkę, byliśmy u znajomych wiadomo huk etc, mały kopał do późna a mi ąz smutno było, że biedny się denerwuje
małż się ze mnie śmieje, że zeświruje jak sie urodzia miałam być taka wyluzowana
Ines, to my już mamy takich energicznych smykównie ma co
już ja widzę, jak pani doktor będzie mi jeździc głowicą od usg za Małym -
LILITH.P wrote:Ines, to my już mamy takich energicznych smyków
nie ma co
już ja widzę, jak pani doktor będzie mi jeździc głowicą od usg za Małym
o dziwo w piątek spał sobie grzecznie i nie fikał to może i na połówkowym się uda
na którą godzinę masz?Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
ines. wrote:o dziwo w piątek spał sobie grzecznie i nie fikał to może i na połówkowym się uda
na którą godzinę masz?
na 13:40
czyli raczej na spanko, ale Pani Dr już mówiła, żeby wziąc coś słodkiego i będziemy budzićmusi wszystko dobrze pomierzyć i sprawdzić
-
A my się witamy w 28 tygodniu i 3 trymestrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:00
ewa231, Sylwia91, Nats, LILITH.P, Evelin, Duśka;), bita_smietana lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Witam..
Evelina jestem na grupie z chustami ale to taka typowa nie sprzedażowa.. Ale wczoraj znalazłam grupę sprzedażowa.. Tylko teraz nie wiem na jaką się zdecydować.. Która lepsza.. Mówisz pasiak?? Cokolwiek to znaczy.. Słyszałam nawet że szyta haftem skosno krzyżowym.. Powiedz mi którą lepiej kupić??
Wczoraj w nocy jeździliśmy autem żeby Leon zasnął..
Mało tego byłam dziś u pediatry na kontroli.. W sumie miała być a nie przypominała jej.. Pani doktor miała zajęty gabinet więc ani nie zbadała Leona ani nic.. Zapytała tylko czy lepiej? Mówię że nie.. Ona na to że powinno być lepiej.. Mało tego pyta jak z jedzeniem.. No różnie.. Raz zje ładnie raz nie.. A ile mleka zostało?? No mąż wczoraj kupował bo brakło.. Takie oczy na mnie.. To dużo je.. Bardzo dużo.. Tylko szkoda że daje mu się mleko co 3 godziny i czasem się zrobi a on tak płacze że po prostu nie zje i mleko do wylania.. Ale ona widocznie tego nie rozumie.. I do mnie.. Hemoglobina wyszła bardzo nisko.. Ile ma tygodni?? Jak powiedziałam to stwierdziła.. A to jeszcze tak może być.. No cóż.. Nic więcej zrobić nie mogę bo nie mam co.. Trzeba to przeczekać.. Super.. Jak tak to kazała przyjść z nim jeżeli się nie poprawi.. Przyszłam a ta olała temat.. Masakra..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
LILITH.P wrote:na 13:40
czyli raczej na spanko, ale Pani Dr już mówiła, żeby wziąc coś słodkiego i będziemy budzićmusi wszystko dobrze pomierzyć i sprawdzić
czekam na relacje i fotoCórcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
Waldi Nie chce Cię martwić, ale kiedyś mi się o uszy obilo, ze kolki po prostu trzeba przeczekać... można pomagać, ale najczęściej to działa tylko doraźnie. Dużo siły i cierpliwości Wam życzę
Lilith melduj się jak tam po wizycie!
Sandrula trzymam kciuki, żeby Młody jednak sam chciał wcześniej wyjśćcoś te nasze dzieciaki wyjątkowo uparte
A na jakies ktg się wybierasz niedługo?
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Waldi Nie chce Cię martwić, ale kiedyś mi się o uszy obilo, ze kolki po prostu trzeba przeczekać... można pomagać, ale najczęściej to działa tylko doraźnie. Dużo siły i cierpliwości Wam życzę
Lilith melduj się jak tam po wizycie!
Sandrula trzymam kciuki, żeby Młody jednak sam chciał wcześniej wyjśćcoś te nasze dzieciaki wyjątkowo uparte
A na jakies ktg się wybierasz niedługo?
No jak musiałam zaciskac nogi żeby za wcześnie nie wyszedł tak teraz mu się nie spieszy:p Twoja widzę też wygodnisia:D
No właśnie na żadne ktg mnie nie wysłał. .ale termin mam na 3 lutego więc jeszcze czas:p tylko dziwię się czemu kazał mi już w poniedziałek na oddział się wstawić. . Coś wcześniej mówił o tym,ze za długo z rozwarciem nie wolno chodzić więc może dlatego?
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:No jak musiałam zaciskac nogi żeby za wcześnie nie wyszedł tak teraz mu się nie spieszy:p Twoja widzę też wygodnisia:D
No właśnie na żadne ktg mnie nie wysłał. .ale termin mam na 3 lutego więc jeszcze czas:p tylko dziwię się czemu kazał mi już w poniedziałek na oddział się wstawić. . Coś wcześniej mówił o tym,ze za długo z rozwarciem nie wolno chodzić więc może dlatego?
Ja mam termin na 2 lutego, a juz w srode ide do szpitala. Mają mi tam zrobić badania (ktg, usg i sprawdzić szyjke). Tylko u mnie jest tak, ze nie dobrze by było jakbym przenosila ciaze, bo mogę nie dac rady urodzić większego dziecka. Gin kazał już wziąć torbę, ale jakiekolwiek decyzje będziemy po badaniach podejmować
Trochę nie wiem czego się spodziewaćwolałabym żeby akcja się sama zaczęła, ale póki co się na to w ogole nie zapowiada.
A ja czuję się bomba zegarowa - każdy tylko dzwoni i pisze czy dalej jestem w dwupaku. Grrrr!3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja mam termin na 2 lutego, a juz w srode ide do szpitala. Mają mi tam zrobić badania (ktg, usg i sprawdzić szyjke). Tylko u mnie jest tak, ze nie dobrze by było jakbym przenosila ciaze, bo mogę nie dac rady urodzić większego dziecka. Gin kazał już wziąć torbę, ale jakiekolwiek decyzje będziemy po badaniach podejmować
Trochę nie wiem czego się spodziewaćwolałabym żeby akcja się sama zaczęła, ale póki co się na to w ogole nie zapowiada.
A ja czuję się bomba zegarowa - każdy tylko dzwoni i pisze czy dalej jestem w dwupaku. Grrrr!
Mam to samo! Non stop telefony, wszyscy spodziewali się, że urodze wcześniej
To czekanie jest okropne...wiadome, że nie da się tak dokładnie psychicznie do porodu przygotować ale jakby człowiek znał datę to jakoś by lepiej było. .a tak to takie czekanie na cud
-
sandrula wrote:Mam to samo! Non stop telefony, wszyscy spodziewali się, że urodze wcześniej
To czekanie jest okropne...wiadome, że nie da się tak dokładnie psychicznie do porodu przygotować ale jakby człowiek znał datę to jakoś by lepiej było. .a tak to takie czekanie na cud
Ja już jakoś straciłam nadzieję, ze Młoda sama wyjdzieTy przynajmniej masz rozwarcie, a moja szyjka w lesie
A jaki alarm kiedy bron Boże telefonu nie odbiore. Dzisiaj miałam od mamy 6 nieodebranych połączeń w ciągu pół godziny
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Ja już jakoś straciłam nadzieję, ze Młoda sama wyjdzie
Ty przynajmniej masz rozwarcie, a moja szyjka w lesie
A jaki alarm kiedy bron Boże telefonu nie odbiore. Dzisiaj miałam od mamy 6 nieodebranych połączeń w ciągu pół godziny
Hahaha:D ja znowu jak dzwonie do mamy to już pierwsza jej myśl ze rodze:D bo oczywiście mam dac znac o każdej porze dnia i nocy:p jak nie ja to mój mężu:p
Lilith ja od początku mam podwyższone i nic z tym lekarz nie robił. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 20:50