Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nats wrote:Szatynka najpierw zbadaj bete, bo przy wartości później 1500 i tak nic nie będzie widać na USG
w poniedziałek idę do laboratorium
Kim87 wrote:to mnie ściagsz kochana Ciąza młodsza o tydzień, półtora ode mnie
Nats wrote:A jak się czujecie dziewczyny?
A mnie mdli. Już po 5ej obudziłam się bo miałam wrażenie że zaraz pawia puszczę. Napiłam się szklankę wody i jakoś puściło ale nie na długo.
Początki tej ciąży przechodzę inaczej od poprzedniej.
Aaaa i na śniadanie zjadłam kanapkę z sałatą ogórkiem, po chwili kiełbasę którą popiłam truskawkowym kefirem Mąż się na mnie popatrzył i powiedział "oj sraka będzie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 11:37
Kim87, Nats lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj mialam juz 3 przypadek bolu jakby po prawej stronie przy kosci ogonowej i to promieniuje. Zauwazylam ze jak sprzatam i sie zginam to na bank do wieczora ten bol przyjdzie. W nocy znow myslalam ze na popiesku pojde do wc taki bol. Wychodzi na to ze z porzadkow w domu to sobie tylko moge kurze poscierac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 11:41
-
szatynka wrote:A mnie mdli. Już po 5ej obudziłam się bo miałam wrażenie że zaraz pawia puszczę. Napiłam się szklankę wody i jakoś puściło ale nie na długo.
Aaaa i na śniadanie zjadłam kanapkę z sałatą ogórkiem, po chwili kiełbasę którą popiłam truskawkowym kefirem Mąż się na mnie popatrzył i powiedział "oj sraka będzie" -
anna123 wrote:Ja wczoraj mialam juz 3 przypadek bolu jakby po prawej stronie przy kosci ogonowej i to promieniuje. Zauwazylam ze jak sprzatam i sie zginam to na bank do wieczora ten bol przyjdzie. W nocy znow myslalam ze na popiesku pojde do wc taki bol. Wychodzi na to ze z porzadkow w domu to sobie tylko moge kurze poscieracMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szatynka wrote:A mnie mdli. Już po 5ej obudziłam się bo miałam wrażenie że zaraz pawia puszczę. Napiłam się szklankę wody i jakoś puściło ale nie na długo.
Aaaa i na śniadanie zjadłam kanapkę z sałatą ogórkiem, po chwili kiełbasę którą popiłam truskawkowym kefirem Mąż się na mnie popatrzył i powiedział "oj sraka będzie"Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:kochana oszczędzaj się bo te bóle są niepokojące. nie chcę cie straszyć ale jak tak sie dzieje to czasem może źle sie skończyć. Poinformuj swoejgo lekarza o tych bólach
-
anna123 wrote:Wlasnie jak pojde na wizyte 17.06 to zapytam bo tylko przy dluzszym zgieciu tak mam np jak odkurzam albo schody wycieram a mam w domu osobe ktora jak byla w ciazy to tez tak miala.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
a to nie jest cos jakby rwa itp..?
jest też cos takiego że chyba od któregos msc lepiej nie spać na jednym boku bo mozna uciskać jakaś zyłe czy nerw...zabijcie mnie nie pamiętam i nie pamiętam tez o który bok chodzi....
słyszałam tylko jak mama to siostrze mówiła
ja za to dzis zauwazyłam 3 małe białe punkciki na paznokciach-juz 100 lat takich nie miałam...widac jednak ze Robaczek ciągnie witaminy....na poczatku jadłam mało nabiału-teraz troche wiecej-wiec mam nadzieje że to jeszcze z tamtego okresu...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:a to nie jest cos jakby rwa itp..?
jest też cos takiego że chyba od któregos msc lepiej nie spać na jednym boku bo mozna uciskać jakaś zyłe czy nerw...zabijcie mnie nie pamiętam i nie pamiętam tez o który bok chodzi....
ja za to dzis zauwazyłam 3 małe białe punkciki na paznokciach-juz 100 lat takich nie miałam...widac jednak ze Robaczek ciągnie witaminy....na poczatku jadłam mało nabiału-teraz troche wiecej-wiec mam nadzieje że to jeszcze z tamtego okresu...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Allmita wrote:a to nie jest cos jakby rwa itp..?
ja za to dzis zauwazyłam 3 małe białe punkciki na paznokciach-juz 100 lat takich nie miałam...widac jednak ze Robaczek ciągnie witaminy....na poczatku jadłam mało nabiału-teraz troche wiecej-wiec mam nadzieje że to jeszcze z tamtego okresu...
nie mam pojecia co to moze byc. A spie raz na jednym boku raz na drugim. -
Kim87 wrote:jak kochana się suplementujesz to nie powinno być problemu
biore tylko kw foliowy i magnez z wit B6 tak naprawde...nic innego mi ginka nie zaleciła narazie...musze jej pokazac te paznokcie....ale wiem że to co juz wyrosło to jest "stare"-ale jak bedą sie pojawiac nowe to zanzcy że cos mi brakuje jednakhttps://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Aaaa i na śniadanie zjadłam kanapkę z sałatą ogórkiem, po chwili kiełbasę którą popiłam truskawkowym kefirem Mąż się na mnie popatrzył i powiedział "oj sraka będzie"
Kim - cieszę się, ze plamienie ustalo3500 g 54 cm -
Almitta ja cię nie namawiam na suplementacje ja jak zaczełam plamić to zaczełam prenatalne brać codziennie, tak to brałam raz folic plus mag raz suple.
Też się cieszę że spokój jest.
Nats monte z ogórkiem ciekawe połączenieNats lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bardzo mi smakowało polecam
Aha i gin dał mi receptę na dupka wcziraj powiedział,ze jakbym zaczęła plamic czy coś to mam zacząć brać. Póki co nic się nie dzieje na szczęście, pomimo niskiego Progesteronu. Aha i powiedział, ze proga trzeba by było nadać co 3h żeby wskazać jaki jest jego wlasciwy poziom
Kim87 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Bardzo mi smakowało polecam
Aha i gin dał mi receptę na dupka wcziraj powiedział,ze jakbym zaczęła plamic czy coś to mam zacząć brać. Póki co nic się nie dzieje na szczęście, pomimo niskiego Progesteronu. Aha i powiedział, ze proga trzeba by było nadać co 3h żeby wskazać jaki jest jego wlasciwy poziomMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
cześć dziewczynki
któraś (chyba Allmita) zapytała mnie czy nie lepiej mi chodzić do pracy. Otóż w mojej pracy najbardziej uciążliwym było że czasem musiałam wstawać już przed piątą. Jeśli o mnie chodzi nie chciałam jeszcze rezygnować, ale mąż powiedział, że jak mam się męczyć to żebym lepiej posiedziała w domu.
anna, co do tego dziwnego bólu mi lekarka powiedziała, że to rwa kulszowa i że musze z tym iść do zwykłego lekarza to da mi jakąś maść. nie wiem ile w tym prawdy ale jeśli się czegoś dowiesz to daj znacPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
anna123 wrote:Czesc dziewczyny wy macie w ostatnich dniach problemy z cisnieniem ?