Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja co jestem na wizycie to mam niby za wysokie. Lekarka mi powiedziala ze w ciazy nie moze byc wyzsze niz 140/90 i nizsze niz 90/60 troche sie obawiam bo ostatnimi czasy dochodzi mi do tej dolniej granicy i glowa boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 13:13
-
anna123 wrote:Ja co jestem na wizycie to mam niby za wysokie. Lekarka mi powiedziala ze w ciazy nie moze byc wyzsze niz 140/90 i nizsze niz 90/60 troche sie obawiam bo ostatnimi czasy dochodzi mi do tej dolniej granicy i glowa boli.
Wynika z tego, ze masz za niskie ciśnienie, a jeśli tak faktycznie jest to ból głowy idzie w parze z niskim ciśnieniem. Napij się nie za mocnej kawy z mlekiem, powinno przejść.
-
Witajcie
wiecie co może wyda Wam się to śmieszne ale zaczęłam się martwić bo mdłości dziś nie czuje. A mialam je nieprzerwalnie od 4 dni a dziś cisza. Jedynie podbrzusze lekko pobolewa. Leże. Mąż dziś pełną opiekę sprawuje nad synem.
Wizytę u gina mam w czwartek o 15ej więc pomyślałam, że skoro jutro idę na betę to od razu morfologię zrobię, progesteron i badanie moczu. I z wynikami pójdę na wizyte. -
szatynka wrote:Witajcie
wiecie co może wyda Wam się to śmieszne ale zaczęłam się martwić bo mdłości dziś nie czuje. A mialam je nieprzerwalnie od 4 dni a dziś cisza. Jedynie podbrzusze lekko pobolewa. Leże. Mąż dziś pełną opiekę sprawuje nad synem.
Wizytę u gina mam w czwartek o 15ej więc pomyślałam, że skoro jutro idę na betę to od razu morfologię zrobię, progesteron i badanie moczu. I z wynikami pójdę na wizyte.
Z tymi mdłościami to jest bardzo różnie. To, że ich dzisiaj nie masz nie świadczy o tym, że już do Ciebie nie wrócą Równocześnie mogą powrócić za kilka dni, a nawet za tydzień etc. Wszystko zależy od organizmu. Są kobiety, które wcale ich nie mają i ciąża rozwija się prawidłowo, a są i takie, które mają 24 h, bądź w kratkę. Nie martw się na zapas i weź też pod uwagę to, że organizm z czasem się przyzwyczaja do tego, ze ma nowego lokatora
-
Ja się za bardzo pochwaliłam chyba bo plamienie wróciło ;( jak się podcieram jest różowo. Ja do tej środy to chyba niedotrwam psychicznie...
Hej Sylwus cieszę się że u ciebie ok. Fajnie półmetek to teraz już bliżej niż dalej. Powodzenia z dentystą.
Anna kontroluj ciśnienie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
I w końcu też mogę sobie dzisiaj odpocząć.
Wyprasuje tylko jeszcze Mojemu koszule i kładę się do łóżka.
Sylwia - to musi być cudowne uczucie czuć ruchy maluszka
Kim - ten Twój Groszek to mega łobuz rośnie. Wiem, ze łatwo się mówi ale spróbuj się nie denerwować. A kiedy masz następne badanie?3500 g 54 cm -
Kim kochana.. Wiem że to marne pocieszenie ale Waldi nasza też plamila dużo i w szpitalu leżała nie raz, a dzidzi zdrowe, nie martw się kochana :*
Nats, ooooj to prawda, jak nie czuje dłużej maluszka to się martwię. Ogólnie czasem kopie chyba w szyjke bo boli nawet,ale kocham to uczucie, każdy kopniakNats lubi tę wiadomość
-
Hej mam wizytę w środę. Puściły mi nerwy wczoraj. Wyryczałam się i jest mi lepiej. Pewnie zestresiwalam grocha ale juz nie dawałam rady. Zobaczymy jak dzisiaj będzie. Jest mniej tego plamienia więc może już końcówka. Oby. Życzę miłego pon kochaneMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam.
Tak apropo usg.. Mnie lekarz mówił że jak jest beta to powyżej 800 dopiero widać cokolwiek..
No tak plamiłam i mam wrażenie że plamie czasami dalej.. Ale nie panikuje bo to nie taka żywa krew.. Więc wiem że to naczynka krwionośne pękają słabe...
Kim byle do środy..
Mnie od 2 dni macica bardzo boli.. Nawet teraz.. Wcześniej tak nie było.. Nawet j l po woli siadam to czuję cały dół..
No dziś 12 pełny tydzień zaczęłam więc się cieszę że idę dalej. W czwartek wieczorem wizyta.
Od dzisiaj chyba zacznę robić raz na tydzień selfiaczka brzuszka.. Będę widziała różnicę..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Witam.
Tak apropo usg.. Mnie lekarz mówił że jak jest beta to powyżej 800 dopiero widać cokolwiek..
No tak plamiłam i mam wrażenie że plamie czasami dalej.. Ale nie panikuje bo to nie taka żywa krew.. Więc wiem że to naczynka krwionośne pękają słabe...
Kim byle do środy..
Mnie od 2 dni macica bardzo boli.. Nawet teraz.. Wcześniej tak nie było.. Nawet j l po woli siadam to czuję cały dół..
No dziś 12 pełny tydzień zaczęłam więc się cieszę że idę dalej. W czwartek wieczorem wizyta.
Od dzisiaj chyba zacznę robić raz na tydzień selfiaczka brzuszka.. Będę widziała różnicę..
Co do macicy ja miałam wrażenie że mam ją jak kamień. Teraz jest lepiej. Czuję że ścięgna mnie ciągną.
Gratuluję 12 tyg. Cieszę się z tobą
No i czekam na foto brzuchaWaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja kochanie to zazwyczaj różową krew mam. Jaśniutka. Brązowo też było raz.
Co do macicy ja miałam wrażenie że mam ją jak kamień. Teraz jest lepiej. Czuję że ścięgna mnie ciągną.
Gratuluję 12 tyg. Cieszę się z tobą
No i czekam na foto brzucha
Brązowa to nie jest świeża.. Może też masz to co ja.. Że słabe naczynka pękają i tyle..
Kurka.. Mam trochę rozstępów.. Ale jaram się jak jasna cholera że najcięższy czas już prawie za mną.. Ale też boję trochę bo w czwartek tak na stówę zobaczymy czy wszystko ok..
Kurka.. Tosiu chciał z nami iść do lekarza żeby zobaczyć jak dzidziuś się rusza.. Szkoda mi go.. Wzięłabym ale wizyta jest po 20 a jak się przeciągnie?? Najwyżej poproszę lekarza żeby na płytę nagrał.. Kurczę on na prawdę się cieszy i chce w tym uczestniczyć..
Wczoraj był u nas kumpel.. I mówi do Tosia.. A wytłumacz mi jak to jest. Ty masz swój pokój a rodzice muszą w jednym mieszkać.. Trochę niesprawiedliwe że nie mają swoich pokoi nie? A Tosiu do niego.. No wiesz wujek.. Ja też nie mam swojego pokoju bo będę miał rodzeństwo więc będzie po równo.. Moje kochane mądre dziecko.. Wujkowi brakło pytań..foxylady, sandrula lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
cześć dziewczyny... ale fajnie-gęściutko sie nam tu robi...
rozmawiamy tu o wszsytkim- bolących cyckach, mdłościach, erotycznych snach, naszych obawach, radościach itp...sandrula, Kim87 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png