Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin --> Ewelina, 25l, PTP 25.03.2017, synek Kubuś
Lokokoko --> Marysia, 21l, PTP 29.04.2017, w brzuszku niespodzianka
worldbyme --> PTP 02.05.2017, synuś Alex
bita_smietana --> PTP 08.05.2017, w brzuszku niespodzianka
i CZERWIEC19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam weekend
Kim szybko zleciało
Sylwia jak dziewczyny radziły - rozmowa dobra na wszystkoA Tatusia z córeczką warto zostawić. Mam takie znajome, które też niby się bały, do tego mocno krytykowały Mężów i nic z tego dobrego nie wyszło. Faceci się odsunęli od dziecka, nie zajmowali się...ale co się dziwić, jak wszystko robili źle? Moja Teściówka powtarza, że do pieluch trzeba faceta gonić od samego początku, a mając 4 dzieci, wie co mówi
Poza tym jako lekarz - po części pediatra - wychodzi z założenia, że takie maleństwa mają tak elastyczne ciałka, że krzywdy nie da się im zrobić, przynajmniej nieświadomie. Zapewne byłaś zła na Męża i po prostu chciałaś się wyżalić, a sytuacja u Was na pewno jest lepsza, niż Ci się wydaje
W emocjach pisze się różne rzeczy.
KlaudyŚ śliczne Maleństwo!!!! Ty CHUDZINO!! :*
World udanej wizytyCherry także
i na pewno wyglądacie pięknie
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 12:11
worldbyme, Kim87, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Lili :* Mi wog zmienili ta pierwsza datę porodu jak w szpitalu byłam
Więc pewnie będę 2 w kolejności07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Witam Mamusie
Przepraszam że nie odniosę się do każdej z osobna ale nie mam siły szczerze mówiąc choć posty przeczytane wszystkie..
Sylwia dobrze że jest lepiej bo pamiętam że było bardzo ciężko.. Jak coś to wiesz gdzie jestem..
Klaudys śliczny synekzdrówka dla Was.. I gratuluję spadku wagi.. Mnie jeszcze kilka zostało..
Caro myślałam o Tobie.. Nawet miałam pisać ale jakoś tak mi zeszło.. Dbaj o Kłębuszka.. Śliczna nazwa
Szuflada Ciebie też chyba ściągnęłam myślamiGadaj co u Was??
Kimi opieki okołoporodowej pozazdrościć a reszty nie bardzo.. Trochę to nie halo no ale jak widać nie tylko w Polsce paranoja się dzieje..
Wisienka zazdroszczę tańca.. Sama zawsze chciałam zawodowo tańczyć.. Szczerze jak bym miała z kim to obleciała bym wszystkie kursy w mieście no ale samemu nic nie zrobię.
Tym które czekają jeszcze na swoje skarby życzę dużo zdrówka i sił
Przepraszam jak kogoś pominęłam..worldbyme, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
widzę że dużo się działo, ja jestem od niespełna tygodnia na L4 - obawiałam się co ja z tym czasem zrobię ale o dziwo ciągle jest coś do załatwienia do zrobienia - obym na własny poród zdążyła
Dziewczyny które mają dzisiaj wizyty - czekam na relacje -
Kochane.. Leosiowi poświęcam osobny post..
Mamy wyniki już od piątku tylko konsultowalismy jeszcze sprawę z neurologiem..
Wyniki wyszły dobrze jednak okazuje się że o niczym nie przesądzają.. Robiliśmy EEG główki bo są podejrzenia epilepsji.. Badania tego nie potwierdziły jednak bo Leoś jest za malutki więc wynik może być zafałszowany.. Czapeczka się zsuwa z główki bo za duża.. Po za tym musiałby mieć akurat atak żeby coś wyszło. I jest jeszcze taka ewentualność że choroba może się ujawnić za jakiś czas dopiero.. Więc w sumie dalej nic nie wiemy..
Podobno lepszy obraz dałoby usg przezciemiączkowe... Ale szczerze to nie mam siły.. I nie wiem co z tym fantem zrobić.. Muszę poszukać czegoś takiego. No i jak najszybciej łapać fizjoterapeutę.. Dzisiaj mąż chyba zadzwoni bo jego kolega jest fizjoterapeutą..
Dzisiaj byłam na badaniach krwi z Leosiem a od jutra przechodzimy na żelazo..
Dzisiaj dał mi trochę pospać więc jakoś funkcjonuję..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Waldi współczuję mam nadzieję nadzieje ze wszystko będzie dobrze07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015