Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:moja pierwsza 696.8
Piekniusia
Moja to.chyba bedzie przez pol.mniejsza :p
Ale urośnie i do goni twoj pierwszy wyniczek:)
Kochane.jak sie dzis czujecie ja zaliczyłam drzemke godzina zmulilo mnie strasznie tylko.sie położyłam i juz mnie nie ma moj jak przyjdzie to.powie ze nic nie zrobilam dzis :p -
szuflada wrote:ja robiłam miesiąc po ostatniej małpie więc nie tak wczesnie jak Ty u Ciebie może być na razie sporo mniejsza Klaudyś, ale od razu z góry Ci mówię nie przejmuj się chyba ze bedzie wyższa, wtedy super!
Kochana ja sie nie przejmuje bo ja wiem.ze bedzie nie za wielka jutro termin @ ciekawe czy beda plamienia -
Ja mam nieregularne cykle i nie wiem kiedy ta owu tak naprawdę była ja to w ogóle jestem dziwny przypadek.
Wartość bety nie jest aż tak ważna. Ważniejszy jest przyrost
Ja na szczęście póki co nie maialam żadnych plamien. Tylko duże ilość białego sluzu takiego kremowego.3500 g 54 cm -
No tak, stwierdziłam ze na razie nie ma się czym przejmować.
Wychodzi 6 tydzień OM ale z bety to bardziej piąty.. Pójdę jutro żeby mnie uspokoił chociaż z ta beta no i sprawdził wszystko się dobrze zagnieździło..
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Nats wrote:Ja mam nieregularne cykle i nie wiem kiedy ta owu tak naprawdę była ja to w ogóle jestem dziwny przypadek.
Wartość bety nie jest aż tak ważna. Ważniejszy jest przyrost
Ja na szczęście póki co nie maialam żadnych plamien. Tylko duże ilość białego sluzu takiego kremowego.
Mam dokladnie to samo! Nie wiem nawet kiedy byla owu wiec nawet nie wiem który to tydzień od owulacji,kiedy bylo zagnieżdżenie itd. Dlatego położna jak usłyszała ze @ byla 26 kwietnia to od razu stwierdziła ze beta za mala.. Nawet nie spytała czy regularne cykle, chciałam jej juz powiedziec ile miałam w pt ale wtedy wywaliła z tym jej ze nie wie czy cos z tego będzie to ja juz lzy w oczach, podziekowalam i wyszłam..
-
sandrula wrote:No tak, stwierdziłam ze na razie nie ma się czym przejmować.
Wychodzi 6 tydzień OM ale z bety to bardziej piąty.. Pójdę jutro żeby mnie uspokoił chociaż z ta beta no i sprawdził wszystko się dobrze zagnieździło..
na tą pielęgniarkę nie mam słów. rozumiem gdyby Twoja beta wynosiła 10 czy coś. Ale przecież biochemiczną możesz na sto a nawet na dwieście procent wykluczyć, więc co niby jest nie tak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 13:13
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
sandrula wrote:Mam dokladnie to samo! Nie wiem nawet kiedy byla owu wiec nawet nie wiem który to tydzień od owulacji,kiedy bylo zagnieżdżenie itd. Dlatego położna jak usłyszała ze @ byla 26 kwietnia to od razu stwierdziła ze beta za mala.. Nawet nie spytała czy regularne cykle, chciałam jej juz powiedziec ile miałam w pt ale wtedy wywaliła z tym jej ze nie wie czy cos z tego będzie to ja juz lzy w oczach, podziekowalam i wyszłam..
Tak jak Ci pisałam nie nastwiaj się jakoś bardzo mocno czy będzie coś na USG widać, bo jeszcze jest za wcześnie. Zależy od sprzętu. Oczywiście życzę Ci, żeby lekarz wypatrzyl piękny pecherzyk,ale różnie bywa
Ja cały dzień w pracy jestem, ale w sumie dobrze bo czas mi leci. Coraz bliżej do kolejnego USG.3500 g 54 cm -
ja miałam cos ze 150 chyba....dzien przed @ ,albo w dzień- bo u mnie to róznie....
po 48h było chyba ok 450....dalej juz nie badałam...
czy cos zobaczą na usg to duzo zależy od sprzetu...bardzo szybko byłam u gina na nfz-jakos tydzien po pierwszej becie-to zobaczył tylko ze jest pech ciążowy i tyle-w sumie to wiecej sie nie spodziewałam...powiedzial że oni widzą ciąże przy becie ok 1600...tyle że on miał kiepski sprzęt
tydzien póżniej poszłam do mojej ginki prywatnie i biło juz serduszko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 16:26
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Nie nastawiam sie ale z czystej ciekawości chce iść i zobaczyć idę na nfz wiec nic mnie to nie kosztuje a nóż widelec może cos będzie widac
Wiem ze może być za wcześnie, wiem ze przyrost dobry itd. I dziękuję wam za słowa otuchy i wsparcie ale chce tez mu pokazac te wyniki i zobaczyć co on mi na ten temat powieNats lubi tę wiadomość
-
sandrula wrote:Nie nastawiam sie ale z czystej ciekawości chce iść i zobaczyć idę na nfz wiec nic mnie to nie kosztuje a nóż widelec może cos będzie widac
Wiem ze może być za wcześnie, wiem ze przyrost dobry itd. I dziękuję wam za słowa otuchy i wsparcie ale chce tez mu pokazac te wyniki i zobaczyć co on mi na ten temat powie
bedzie ok...o której masz wizytę?https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png