Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szatynka wrote:WaldhauzerM wrote:A ja w czwartek mam usg i jak okaże się że jest ok to kupię se bluzkę z zajebistym motywem ciążowym i będę świecić.. /QUOTE]
zobaczysz wszystko z groszkiem będzie dobrze, łał ty już tóż tóż i w II trymestr wchodzisz super.
Noo.. Jeszcze chwila. Pojutrze będę miała już w domu 5 latka.. Jeżusiu jak ten czas zasuwa.. Tosiu nie może się doczekać ani środy ani piątku.. W środę do przedszkola cukierki a w piątek koleżanki i koledzy bawią się na jego urodzinach w sali zabaw..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:ojojojoj to tak jak moja najukochańsza siostrzenica a jak ma na imię?
Cyprian
mąż takie wybrał. Jak byłam w ciąży to ustaliliśmy że dla chłopca wybiera on a ja dla dziewczynki. Ja miałam wybrane Olga. A wyszedł Cypisek
Teraz mąż mówi że czuje Olgę. Ja już średnio za tym imieniem jestem. Podobać bardzo mi się podoba ale w między czasie moja bliska kuzynka urodziła córę i tak dała jej na imię, no i mój kolega też ma 5 letnią Olgę.
Powiedziałam mężowi że jak córa to Iga ale on powiedział żebyśmy przy Oldze zostali, hmmm zobaczymy. Pytam go a jakie imię dla chłopca a on na to no przecież powiedziałem Olga jest w 100% pewien że dziewczynka będzie -
anna123 wrote:Ja na pierwszym usg bardzo sie balam czy to nie ciaza pozamaciczna bo juz jedna mam za soba wiec i ryzyko wieksze ale jak uslyszalam ze nie to sie uspokoilam.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
WaldhauzerM wrote:Noo.. Jeszcze chwila. Pojutrze będę miała już w domu 5 latka.. Jeżusiu jak ten czas zasuwa.. Tosiu nie może się doczekać ani środy ani piątku.. W środę do przedszkola cukierki a w piątek koleżanki i koledzy bawią się na jego urodzinach w sali zabaw..
mój też już od kilku dni odlicza dziś mówi że jeszcze 3 dni
Oj zasuwa zasuwa, dopiero co jego pod serduszkiem nosiłam a tu proszę prawie 6 lat Cypek też w czwartek z cukierami do przedszkola idzie.
Fajnie że Tosiu ma imprezę w sali zabaw, będą mieć super zabawę i wyszaleją się. My na sobotę planujemy grilla rodzinnego z okazji urodzinekWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:nie boli przez cały czas tylko od czasu do czasu ... na szczęście
A my 2 lipca mamy wesele, zadeklarowaliśmy że idziemy we trójkę. Trochę mi się teraz nie uśmiecha. No ale skoro już potwierdziliśmy a to mój bliski kuzyn więc pójdziemy, będę się oszczędzać.
My mamy 2 wesela.. Jedno 24 września drugie 2 tygodnie później.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:dziewczyny, melduję że gołąbki wyszły mi pierwsza klasa
uwielbiam gołąbki.
Ja dziś krupnik zrobiłam ale jakoś odrzuca mnie od niego, za to kabanosy wcinam a w lodówce mam pierogi z mięsem a drugie z kaszą gryczaną i pieczarkami -
szatynka wrote:mój też już od kilku dni odlicza dziś mówi że jeszcze 3 dni
Oj zasuwa zasuwa, dopiero co jego pod serduszkiem nosiłam a tu proszę prawie 6 lat Cypek też w czwartek z cukierami do przedszkola idzie.
Fajnie że Tosiu ma imprezę w sali zabaw, będą mieć super zabawę i wyszaleją się. My na sobotę planujemy grilla rodzinnego z okazji urodzinek
No ja też na sobotę mam grilla rodzinnego w planach z okazji urodzin Tosia.
A nie wiem czy czytałaś wcześniej ale Tosiu chciał kolegów i koleżanki zaprosić na urodziny.. Dlatego zdecydowałam się na sale zabaw. Dzieci będzie 8 a za sztukę 22 zł i jedzenie i picie w programie malowanie buzi itd.. Matka ma spokój a dziecko szczęśliwe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:45
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Jak będziesz się dobrze czuć to idź. Ja miałam lecieć na wesele ale natura mnie zatrzymała na 10 g przed lotem
Pójdę bo to bardzo bliska rodzina, syn brata mojego taty (który zmarł 2 lata temu). Kuzyn na moim weselu był wraz z całą swoją rodziną więc wypada i do niego iść. -
Ja chyba trochę wyluzuje jak serduszko zobaczę na USG
My mamy wesele 25 czerwca. Trochę się boje, bo jak kupowałam sukienkę to ledwo ją zapięłam, a teraz już mi cycki trochę urosły. Mam nadzieje, że zmieszczę się bez problemu
Narazie cieszy mnie perspektywa pysznego weselnego jedzenia
3500 g 54 cm -
WaldhauzerM wrote:No ja też na sobotę mam grilla rodzinnego w planach z okazji urodzin Tosia.
A nie wiem czy czytałaś wcześniej ale Tosiu chciał kolegów i koleżanki zaprosić na urodziny.. Dlatego zdecydowałam się na sale zabaw. Dzieci będzie 8 a za sztukę 22 zł i jedzenie i picie w programie malowanie buzi itd.. Matka ma spokój a dziecko szczęśliwe..
czytałam, pisałaś o tym na ovufriend no i super jednego dnia będzie świętować z kolegami i koleżankami a innego dnia z rodziną. Urodziny będzie przez dwa dni obchodził sama radośćWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Nats wrote:Ja chyba trochę wyluzuje jak serduszko zobaczę na USG
My mamy wesele 25 czerwca. Trochę się boje, bo jak kupowałam sukienkę to ledwo ją zapięłam, a teraz już mi cycki trochę urosły. Mam nadzieje, że zmieszczę się bez problemu
Narazie cieszy mnie perspektywa pysznego weselnego jedzenia
a wiesz że ja też nie wiem czy wlezę w moje weselne kiecki, bo cyce też mi urosły a i zauważyłam że niektóre jeansy cisną w pas a kiecki mam dopasowane w pasie, oj chyba będę musiała po przymierzać
A jeśli chodzi o jedzonko to faktycznie już mi ślinka cieknieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:54
Nats lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:czytałam, pisałaś o tym na ovufriend no i super jednego dnia będzie świętować z kolegami i koleżankami a innego dnia z rodziną. Urodziny będzie przez dwa dni obchodził sama radośćPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
z tą imprezą w sali zabaw to naprawdę super pomysł. Płacisz i masz wszystko z głowy.
dobra ja muszę mykać bo od siedzenia coś mnie kręgosłup boli, a junior domaga się komputera bo pograć chce. Mykam trzymajcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 17:56
-
szatynka wrote:a wiesz że ja też nie wiem czy wlezę w moje weselne kiecki, bo cyce też mi urosły a i zauważyłam że niektóre jeansy cisną w pas a kiecki mam dopasowane w pasie, oj chyba będę musiała po przymierzać
A jeśli chodzi o jedzonko to faktycznie już mi ślinka cieknie
No ja będę musiała kupić nową.. Ale chyba kupię taką z szyciem pod biustem i rozkloszowana.. Tak żeby za 2 tygodnie się zmieścić znów..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:W ogóle super są te sale zabaw. 22 zł za osobe-kto wie czy za imprezę w domu nie wyszloby nawet więcej. Nie mówiąc nawet o halasie i sprzątaniu po.
No właśnie.. A tam naszykują posprzątają.. Luzik.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Co do imion.. Mój mąż od dawna mówi cos o Abrahamie jak będzie chłopak.. Niby sie z tego smieje ale boje się ze cos mu strzeli do głowy i sie uprze:D fakt faktem byla umowa jak chlopczyk-to on wymysla a dziewczynkę to ja juz mam od bierzmowania wymyslona ale umowa byla że imiona mają się podobać i mnie i jemu
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania