Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
wvmvw wrote:Hej kobitki. My wczoraj zaliczyliśmy wieczorem lekarza bo Franek coś był za leniwy i byłam juz w strachu. Na szczęście wszystko ok tętno prawidłowe, przepływy też, łożysko itd na miejscu . Po prostu chyba miał wyjątkowo leniwy dzień, mi też sie czasem to zdarza . Dziś już na szczęście puka w brzuszek od rana i chyba daje znać "mamo bez nerwów".
Ważymy już 1100 gramów, pan doktor powiedział, że duży chłopiec .
Miłego, bezstresowego dnia dla Was wszysykich!
Również miłego dnia!:*wvmvw lubi tę wiadomość
-
Lekarz powiedział mi, że lepiej przyjechac 5 razy za dużo niż raz za mało . I, że jemu przyłożenie sondy do brzucha i sprawdzenie wszystkich parametrów zajmie kilka minut a moj spokój jest bezcenny . Mam tylko nadzieję, że nie będzie już takiej potrzeby.
Dziewczynki na stronie projektbody.pl odpowiada się na 3 pytanka i można otrzymać darmowe bodziaki dla maluszka . Leccie tam póki jeszcze są .Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Hejo:) my nadal w dwupaku, wczoraj na ktg żadnych skurczy ani nic
Spokojnie jeszcze macie czasCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
wvmvw wrote:
Czarulka mam nadzieję, że grzecznie lezysz i paczkujesz ze swoimi chrabaszczami?
Buziaczki dziewczynki miłego dnia
tak odpoczywam leżę od środy po południu i juz mnie trafia gorzej się czuje leżąc niz siedząc albo chodząc. Wszystko mnie boli nawet już głowa od poduszki. Wstaje tylko zjeść , czasem zrobić sobie herbate i do łazienki wykąpać itd no i na wizyty do lekarza
[]ines. wrote:Czarnulko dobrze, że juz wszystko dobrze imiona dla chłopców już wybrane?
ines nie imion jeszcze nie mam cos tam patrzyłam ale jeszcze nie wybraliśmy. Z wyprawki prawie nic nie mam tylko ciuszki. Jakos przez to wszystko ostatnio nie miałam głowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 17:04
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mysia mnie też czasem tak kopią czasem czuje aż w pachwinach. Czasem jak po szyjce kopia to wydaje mi się ze nóżka w pochwie jest. Też niejednokrotnie pytalam o to na innym wątku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 17:12
mysia09 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
mysia09 wrote:Cześć dziewczyny;) Mam pytanko, a mianowicie od wczoraj mam wrażenie ze mala kopie dos nisko.. Czy to możliwe ze jakos tak dziwnie sie obróciła? Czy to normalne ? Bo troszkę sie obawiam...
Mnie jak mały kopał nisko i tak jakby w środku tzn nie było widać ruchów na brzuchu ale ja je czułam to był ułożony miednicowo chociaż do dziś czuje go czasem gdzieś nisko na wysokości pachwin ale lekarz mówił, że ma tam rączki więc może po prostu nimi macha (obecnie ułożenie glowkowe).Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2017, 17:41
-
Wyczytałam jeszcze ze zeby dzieciątko sie obróciło to warto leżeć z poduszką pod pupą albo uklękań na "pieska" oprzeć sie na łokciach i poruszać troche biodrami:) My właśnie leżymy z poduszka pod pupa :p
wvmvw lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Wyczytałam jeszcze ze zeby dzieciątko sie obróciło to warto leżeć z poduszką pod pupą albo uklękań na "pieska" oprzeć sie na łokciach i poruszać troche biodrami:) My właśnie leżymy z poduszka pod pupa :p
Też "chodziłam" na czterech po łóżku jak chciałam żeby się mały przekręcil z ułożenia miednicowego i się udało (nie wiem czy akurat to zadziałało ale się przekręcil ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 06:01
-
Moje tak się kręcą że na każdym kolejnym usg a mam co koło 2 tyg że względu na moja ciążę są inaczej obrucone Hehe
Zobaczymy w piątek jak będą obrucone w zeszły poniedziałek były obydwa glowkowo27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Moje tak się kręcą że na każdym kolejnym usg a mam co koło 2 tyg że względu na moja ciążę są inaczej obrucone Hehe
Zobaczymy w piątek jak będą obrucone w zeszły poniedziałek były obydwa glowkowomysia09, Sylwia91, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
wvmvw wrote:Szaleją chłopaki póki mają miejsce
Sylwia91 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:No jeden ma dość sporo plynu owodniowego i fika non stop .. drugi ma mniej i pewnie już zostanie glowkowo obrucony czasami tak razem w brzuszku szaleją że szok:) hihi .. ale wolę jak rozrabiaja niż jak mają dzień leniuchowania wtedy chwilami martwie zwłaszcza gdy jeden rusza a drugi sobie odpoczywa :,)
czarnulka24 lubi tę wiadomość