Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:jak tam samopoczucie?
u mnie ustapiła krew z nosa i ból pleców za to dziwne rewolucje żołądkowe się zaczęły. daruję Wam szczegółów powiem tylko tyle: sama już nie wiem, czy to gazy, zaparcia czy biegunka!
no cóż taka moja uroda cieszę się na razie że te plecy przestały boleć, może to była taka dolegliwość z pierwszego trymestru?
a u Was jak?? co boli? co leci? Sylwuś wszystko już okej???
Kobietki mi mdłości przeszły jakoś w 13 tyg. Także trzymajcie się już niedługo :* -
Witam.. Nadrobiłam..
Duśka jakie to były targi?? Ja czekam na targi Smykolandu..
Się pochwalę.. W sobotę kupiłam se spodnie ciążowe i sukienkę ciążową.. Chciałam inny kolor ale była tylko czarna.. Jak będzie ładna pogoda pokażę łowy bo za spodnie dałam 50 zł zamiast 129 a za sukienkę 10 zł zamiast 60.. Miszcz okazji he he..
Caro Tulam mocno.. Napiszę do Ciebie na priv..
Ale laski mam dla Was w razie czego na przyszłość radę.. Jak się bierze bromergon nie można go odstawić inaczej jak stopniowo i nie wcześniej niż w 11 tygodniu ciąży.. Pamiętajcie.. Jestem prawie pewna że to że Caro odstawiła mogło się przyczynić do tego co się stało.. Przeczytajcie opinie.. Laski które brały zanim zaszły i te które przestały brać przed 10 tc to traciły ciążę.. To niestety okrutne ale prawdziwe..Zołza:) lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej więc dzisiaj też ją mam smutny dzień. Dowiedziałam się że moje bobo umarło tydzień temu. Jest mi strasznie smutno... Siedzę teraz w domu na poronienie dostałam jakiś tabletki. Widać tak musiało być i te plamienia były tylko objawem że coś jest nie tak. Wracam na ovu a was kochane całuję i trzymam mocno kciuki za WasMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
szuflada wrote:Kim :'( kuźwa jakie to niesprawiedliwie jest czemu ta natura takie sobie figle z nas płataMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
WaldhauzerM wrote:Kim.. No nie wierzę.. Ale byłaś w środę i było ok..
Kurka kochana trzymaj się i wróć do nas szybko..
Ja pier.. Normalnie ryczeć mi się chce.. Caro.. Kim.. Jestem z Wami..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
az mężowi opowiedziałam..od razu skojarzył, o która chodzi bo często mu opowiadam o moich laskach z forum. posmucił się trochę ze mną i kazał Cie wyściskać. widzisz, nawet u niego masz wsparcie
WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:az mężowi opowiedziałam..od razu skojarzył, o która chodzi bo często mu opowiadam o moich laskach z forum. posmucił się trochę ze mną i kazał Cie wyściskać. widzisz, nawet u niego masz wsparcie
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane dziękuję idę walczyć. Odezwę się jak będę miała siłę. Pozdrowcie swoje grochy i fasolki i niech trzymają się mocno brzuszków. Kocham was :-*
WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat