Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grunt to jeść zdrowo :) organizm też sam podpowiada ile zjeść.

Ja z kolei przed ciążą byłam na diecie, a teraz jem dużo mniej niż nawet wtedy :( Po prostu jakoś mnie odrzuca od jedzenia.
    I niestety, wynajduję rzeczy, które dam radę wszamać, a z łatwo wchodzących to są np. pierogi, kluski, pizza itp... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei dostałam awersji do węglowodanów:( a ja z tych kluskowych jestem:) nienawidzilam warzyw a ter a z tylko warzywa i soki :)

• Liskova Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz rzut na owoce: jagody, borówki, maliny, truskawki, arbuzy, nektarynki, brzoskwinie, czereśnie..

No ale nie samymi owocami człowiek żyje, poza tym nie chcę się dorobić cukrzycy ciążowej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arbuza fakt- jem kilogramami:)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka co u Ciebie wszystko ok ? :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Liskova Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja, jak tam u Ciebie, kiedy wizyta?
    Ja byłam w zeszły piątek na wizycie, wszystko ok, dzieć ważył 95g (!), co odpowiadałoby ciązy starszej o ok. 2 tygodnie :D Nie wiem, czy tak szybko sobie rośnie (nie wiem na czym, ostatnio prawie nic nie jem :( czy duży po rodzicach :D ). W poniedziałek idę znowu, moze płeć poznamy w końcu! <3

Wiewiórka, jak Ty się czujesz? Jakieś objawy dokuczają?

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję się w miarę dobrze choć w pierwszej ciąży lepiej się czułam...mam straszne gazy i nie mogę sobie poradzić z nimi.a tak poza tym to ok.tez w poniedziałek wybieram się na wizytę do lekarza :)

Liskova lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nastepna środę idę do lekarza:) zobaczymy co mi powie:)

‹‹ 24 25 26 27 28
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ