X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grunt to jeść zdrowo :) organizm też sam podpowiada ile zjeść.

Ja z kolei przed ciążą byłam na diecie, a teraz jem dużo mniej niż nawet wtedy :( Po prostu jakoś mnie odrzuca od jedzenia.
    I niestety, wynajduję rzeczy, które dam radę wszamać, a z łatwo wchodzących to są np. pierogi, kluski, pizza itp... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei dostałam awersji do węglowodanów:( a ja z tych kluskowych jestem:) nienawidzilam warzyw a ter a z tylko warzywa i soki :)

• Liskova Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz rzut na owoce: jagody, borówki, maliny, truskawki, arbuzy, nektarynki, brzoskwinie, czereśnie..

No ale nie samymi owocami człowiek żyje, poza tym nie chcę się dorobić cukrzycy ciążowej..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arbuza fakt- jem kilogramami:)

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka co u Ciebie wszystko ok ? :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Liskova Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja, jak tam u Ciebie, kiedy wizyta?
    Ja byłam w zeszły piątek na wizycie, wszystko ok, dzieć ważył 95g (!), co odpowiadałoby ciązy starszej o ok. 2 tygodnie :D Nie wiem, czy tak szybko sobie rośnie (nie wiem na czym, ostatnio prawie nic nie jem :( czy duży po rodzicach :D ). W poniedziałek idę znowu, moze płeć poznamy w końcu! <3

Wiewiórka, jak Ty się czujesz? Jakieś objawy dokuczają?

wiewiórka17 lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję się w miarę dobrze choć w pierwszej ciąży lepiej się czułam...mam straszne gazy i nie mogę sobie poradzić z nimi.a tak poza tym to ok.tez w poniedziałek wybieram się na wizytę do lekarza :)

Liskova lubi tę wiadomość

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nastepna środę idę do lekarza:) zobaczymy co mi powie:)

‹‹ 24 25 26 27 28
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ