Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ok jak takie ogladalam galerie to juz w 8 czasme bylo widac
To ja swoje sadło zwale na to, a co tam, nie jestem gruba, już mi brzuszek widać :p hihihi, ale męża kanalii nie oszukam Spojrzał na mnie dzisiaj i powiedział: Brzuch masz dalej taki sam, ale cycki Ci urosły" No nie pocieszył mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:29
-
nick nieaktualnyA tam ja jak zaczelam byc ze swoim tak sie odstrowalam ze mimo ze jadlam normalnie i dalej tak samo w ciagu pol roku 12 kg przytylam... Masakra... Ale nikt mi nie daje tyle kilo ule mam a do tego dobrze aie czuje okraglutka. Co prawda mam lekka nadwage ale co tam.. W ciaze zaszlam i jestem szcsesliwa do tego jezdze na rowerze i bediE super
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane jestem,ale nie wyrabiam! Dzieci mi chorują jedno po drugim. Do szkoły jeszcze ten tydzień. Mam kilka wizyt u lekarza z dziećmi w tym tygodniu, masę innych spraw. Nie wyrabiam kochane Nie miałam kiedy nawet umówić się z położną,to okazało się w końcu że jest na urlopie. Teraz muszę kombinować,bo mi w końcu minie czas I usg....ogólnie czuje się dobrze. Wrócę do Was. Jeszcze tylko ten tydzień musze jakoś przeżyć i będę tutaj częściej. Przepraszam za brak odzewu. Po prostu zmęczenie bierze górę,bo to wciąż jedyny mój objaw. Nie gniejwajcie się. Czułam,że ta końcówka roku szkolnego będzie taka Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuje,że wrócęNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
O Boziu Ciri...co się stało? Napisz proszę. Ja kompletnie nie w temacie....
U mnie nie ciekawie. U Nelly mojej zdiagnozowali rumień zakaźny. Podejrzewali to u mnie w poprzedniej ciąży, jak Kaya zachorowała. Dostałam skierowanie na badania z krwi.....nie wiem jak mam sobie z tym poradzićNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]