X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakręcone ciężarówki ;)
Odpowiedz

Zakręcone ciężarówki ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ana ciekawie. Dominik super. Nie będę pisać, że Aleksander to jedno z najpiękniejszych imion świata, bo to oczywiste :) (ja mam Aleksandra, rozumiecie zatem :D)
    To zalezy gdzie będziemy żyć:( dzieci będą miały łatwiej z niemieckim imieniem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wybierz moze tak jak Skierka takie zeby po polsku i po niemiecku dobrze brzmialo. marta to tez z niemieckiego. Moja babcia zrobiala mamie awanture ze tak mi dala na imie;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co ja zrobię ze m a z sie uparl na tą ane:) ja daje po dziadkach:) i mąż tez chce po dziadkach. Najwyżej będziemy sie bic...

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mówisz, że masz polskie nazwisko, dzieciom polskie też dacie? bo tak to i tak bedzie wszytko jedno. A wiesz, kiedyś się okaże, że życie rzuci Was w inny kąt świata i co wtedy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nazwisko mam dwuczłonowe. I musze edytować tamten wpis:) bo nie dokończyłam myśli:) zawsze chciałam mię polskie imię dla dziecka bo bylam pewna ze będę miała polaka za męża:) a trafil sie ...zza Odry:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz dwuczłonowe bo panieńskie i po mężu? Czy tylko po mężu?
    To idźcie na kompromis, jak np bedzie laseczka to niemieckie, a jak przystojniak to polskie, albo na odwrót :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawpierdzielałam się sernika i żałuję :D Ale było pycha :D To w sumie nie żałuję :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Nawpierdzielałam się sernika i żałuję :D Ale było pycha :D To w sumie nie żałuję :P
    widzisz ja to samo z chipsami zrobilam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    To idźcie na kompromis, jak np bedzie laseczka to niemieckie, a jak przystojniak to polskie, albo na odwrót :)
    Abo niech nada pierwsze polskie a drugie niemieckie albo na odwrot.

• Liskova Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja, a dziecko będzie miało jakie nazwisko?
    Ja też mam podwójne nazwisko :) Ale dzieci będą mieć po mężu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    widzisz ja to samo z chipsami zrobilam :P

No, ja to wyglądam, jak w co najmniej w 20tc, masakra, taki bebzun mam po tych ciastach (no ja normalnie mam bebzun, jak w ciąży, ale teraz to już przesada :)) Swoją drogą gdybym miała płaski brzuch to może malutkie wybrzuszenie byłoby widać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jestem okrąglutka wszędzie ale brzuch mam plaski od zawsze i kolezanki mi zawsze zazdrościly

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawi mnie to właśnie, czy będzie u Ciebie szybciej widać czy nie, ja to wyglądam bo mam okrągły brzuszek, więc sobie pewnie poczekam :)

Któraś myślała z Was nad robieniem zdjęć tydzień po tygodniu, albo dzień po dniu i zrobienia z tego filmiku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie ;D zaczelam w sobotę i tak będę robić bo mnie zawsze się to podobało :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale akurat teraz do poniedziałku mialam z jelitami problem wiec mam wiekszy brzuszek niz normalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To będziesz się nam musiała pochwalić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Dzidziuś męża:) ja mam swoje i męża:) zobaczymy:) na pewno dam Wam znac:) a teraz juz mowie dobranoc:):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    To będziesz się nam musiała pochwalić :)
    Ale to jak zacznie byc widac roznice ;D a mysle ze to jeszcze troche minie ;D1

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Dzidziuś męża:) ja mam swoje i męża:) zobaczymy:) na pewno dam Wam znac:) a teraz juz mowie dobranoc:):):)

Dobranoc, śpij dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale to jak zacznie byc widac roznice ;D a mysle ze to jeszcze troche minie ;D1

E tam, nam się możesz chwalić dzień w dzień :P to jak już będzie cokolwiek widać, pewnie tak coś koło 14tc (a może wcześniej, w moim śnie miałaś piękny okrągły brzuszek :P) to nam pokaż :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:23

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ