Zakręcone ciężarówki ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNamida wrote:Ana ciekawie. Dominik super. Nie będę pisać, że Aleksander to jedno z najpiękniejszych imion świata, bo to oczywiste (ja mam Aleksandra, rozumiecie zatem )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:A masz dwuczłonowe bo panieńskie i po mężu? Czy tylko po mężu?
To idźcie na kompromis, jak np bedzie laseczka to niemieckie, a jak przystojniak to polskie, albo na odwrót -
nick nieaktualnyciri22 wrote:widzisz ja to samo z chipsami zrobilam
No, ja to wyglądam, jak w co najmniej w 20tc, masakra, taki bebzun mam po tych ciastach (no ja normalnie mam bebzun, jak w ciąży, ale teraz to już przesada ) Swoją drogą gdybym miała płaski brzuch to może malutkie wybrzuszenie byłoby widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:A masz dwuczłonowe bo panieńskie i po mężu? Czy tylko po mężu?
To idźcie na kompromis, jak np bedzie laseczka to niemieckie, a jak przystojniak to polskie, albo na odwrót -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Ale to jak zacznie byc widac roznice a mysle ze to jeszcze troche minie ;D1
E tam, nam się możesz chwalić dzień w dzień to jak już będzie cokolwiek widać, pewnie tak coś koło 14tc (a może wcześniej, w moim śnie miałaś piękny okrągły brzuszek ) to nam pokażWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:23