Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
noszeniem wiekszego dziecka w nosidle mozna sie wykonczyc hehe -ja nie mam az tyle sily ,a maz musi uwazac na kregoslup ,wiec raczej odpada, ale podobaja mi sie nosidla.
chyba zastanowie sie nad spiworkiem, bo nic nie bedzie podwiewac i cieplej niz w kocu -zawsze kocykiem mozna jeszzce okryc.dzieki dziewczyny.
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Właśnie dziewczyny jak myślicie, czy kupować śpiwór dla nowordoka na zimę, czy wystarczy mi tylko ciepły koc do przykrycia?
?!
no dobra jak się uparła to co zrobięzaczynają się rady - w stylu ja wiem lepiej a ty się nie znasz
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:mam ten sam dylemat a w zasadzie miałam ,ale moja mam uparła się, że szykuje stary patent dla niemowląt z minionej epoki - becik, no i będę go chyba do wózka wykorzystywać w ziemie. Nie dała sobie przetłumaczyć, że teraz jak się wychodzi z dzieckiem ze szpitala to nie w becikach, bo przecież dziecko zapiąć trzeba w foteliku, a jak to zrobić w beciku
?!
no dobra jak się uparła to co zrobięzaczynają się rady - w stylu ja wiem lepiej a ty się nie znasz
Moja córka jest z marca i przykrywałam ją kocem, nie miałam wówczas śpiworu i było OK. Chyba na chwilę obecną się wstrzymam, najwyżej dokupię gdy stwierdze, że jest potrzebny.Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Ja dziewczyny zabieram się za poszukiwania łóżeczek jednak wybraliśmy kolor biały choć sypialnie mamy w kolorze jasnego drzewa no ale te białe bardzo nam się podobają.
Pościel i ochraniacze do łóżeczka kupiłam w sklepie internetowym więc teraz czekam na przesyłkę masakra ile jeszcze rzeczy mamy do kupienia to szok no ale w listopadzie mam zamiar resztę dokupić a tylko laktator zostawić na sam koniec.Lalita2710, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Marzycielko nie martw się ,że nie masz mebli pod kolor.
Teraz łączy się różne faktury mebli biel i drewno. I nie wygląda to źle.
Po zatym zawsze możecie to traktować jako kącik córeczki. Odbiegając od tego co jest w pokoju:)marzycielka29, pasia27 lubią tę wiadomość
-
mi zostało do kupienia kilka rzeczy, ale za to najistotniejszych i najdroższych: wózek, fotelik, łóżeczko, laktator ale to zgodnie z zaleceniami położnej i własnym rozsądkiem kupię po porodzie, do szpitala wezmę pożyczony no i sterylizator ... i to chyba byłoby na tyle
.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi został wózek i nosidełko Tula... ach i tapicerka do krzesełka Chicco Poly, ktory ma byc moim "leżaczkiem"
Staniki dla mnie i moze jakas bluzka na wyjscie w gosci, zeby łatwo i dyskretnie sie karmiło. I koniec listy!
Widziaalm w Smyku ładny wozek wizualnie Bebetto, taki z szara tapicerką z czarnymi nitkami przeblyskujacymi... dobre są te wozki?m_f lubi tę wiadomość
-
CHodzi Ci o szary melanż? http://www.mulan.pl/bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-3w1.html My właśnie wybraliśmy ten wózek, właśnie ciemno szary melanż (w sklepie babka mówiła, że to "len") W każdym razie mówiła też, ze mają na nie największy popyt póki co więc są popularne, ale jak się sprawdzą to okaże się w praktyce.
kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość
-
To już zależy od rodzica ,mi wizualnie też się podobał jako materiał itd ,dla mnie bebeto był za ciężki.
A potem Pani w Smyku konkret babka ,ogólnie taka swojska...
Mówi jak chcę Pani nasz odwiedzać częściej to jasne ,proszę sobie kupić.
Ale wiecie jak to jest ile ludzi tyle opinii.
Gdyby nie był ciężki dla mnie osobiście to bym się na niego skusiła bo mężowi się też podobał. -
Kurcze nie wiem jak z tym ciężarem, ale ja poprowadziłam go trochę, popodnosiłam (z gondolą) i był dla mnie lekki - wiadomo piórko to nie jest:P Tylko porównałam z innymi, które stały obok i nie znalazłam lżejszego. Miał amortyzatory też to dodawało mu lekkości. Rama waży 9,1kg a gondola 4,2kg a spacerówka 3,4kg.
Lalita, a ja dobrze pamiętam, ze Ty masz ten wózek? http://x-lander.pl/produkty/54/xmove/
Bo jak patrze na parametry to tak samo praktycznie jak Luca:P Nawet Luca lżejszy:P Chyba, ze wózki pomyliłam. ale tak mi się cos zdjae, że masz ten.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 17:12
-
nick nieaktualny
-
No Ana ja mam x-lander xQ właśnie też na to patrzałam. Ale miałam je dwa obok siebie jak oglądałam to tamten był cięższy serio serio.
Może któraś z firm źle zważyła.
Ja miałam takie odczucie. Ja przymierzałam się do lżejszych więc może ,też inaczej czuję te kgAna
)