X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spiworek albo gruby koc miedzy dziecko a osłonke gondoli. Tula ma tez nosidla dla starszych dzieci z waga chyba do 20kg

patti lubi tę wiadomość

• patti Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noszeniem wiekszego dziecka w nosidle mozna sie wykonczyc hehe -ja nie mam az tyle sily ,a maz musi uwazac na kregoslup ,wiec raczej odpada, ale podobaja mi sie nosidla.

chyba zastanowie sie nad spiworkiem, bo nic nie bedzie podwiewac i cieplej niz w kocu -zawsze kocykiem mozna jeszzce okryc.dzieki dziewczyny.

relgj44jue1dlo58.png
    1usajw4z7ftqbyah.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi w sprawie witaminek :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny jak myślicie, czy kupować śpiwór dla nowordoka na zimę, czy wystarczy mi tylko ciepły koc do przykrycia?

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Właśnie dziewczyny jak myślicie, czy kupować śpiwór dla nowordoka na zimę, czy wystarczy mi tylko ciepły koc do przykrycia?
    mam ten sam dylemat a w zasadzie miałam ,ale moja mam uparła się, że szykuje stary patent dla niemowląt z minionej epoki - becik, no i będę go chyba do wózka wykorzystywać w ziemie. Nie dała sobie przetłumaczyć, że teraz jak się wychodzi z dzieckiem ze szpitala to nie w becikach, bo przecież dziecko zapiąć trzeba w foteliku, a jak to zrobić w beciku o.O?!
    no dobra jak się uparła to co zrobię ;) zaczynają się rady - w stylu ja wiem lepiej a ty się nie znasz ;)

Rucia lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam śpiworek po siostrze , beta jeszcze nie mam ale chyba kupie jak bede kupowac łóżeczko na początku grudnia

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja becika nie uzywalam przy kubie i teraz też nie bede .

kupiłam już kombinezonik na zime i kocyk do tego i wystarczy

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    mam ten sam dylemat a w zasadzie miałam ,ale moja mam uparła się, że szykuje stary patent dla niemowląt z minionej epoki - becik, no i będę go chyba do wózka wykorzystywać w ziemie. Nie dała sobie przetłumaczyć, że teraz jak się wychodzi z dzieckiem ze szpitala to nie w becikach, bo przecież dziecko zapiąć trzeba w foteliku, a jak to zrobić w beciku o.O?!
    no dobra jak się uparła to co zrobię ;) zaczynają się rady - w stylu ja wiem lepiej a ty się nie znasz ;)

Moja córka jest z marca i przykrywałam ją kocem, nie miałam wówczas śpiworu i było OK. Chyba na chwilę obecną się wstrzymam, najwyżej dokupię gdy stwierdze, że jest potrzebny.

Suzy Lee lubi tę wiadomość

• marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny zabieram się za poszukiwania łóżeczek jednak wybraliśmy kolor biały choć sypialnie mamy w kolorze jasnego drzewa no ale te białe bardzo nam się podobają.

Pościel i ochraniacze do łóżeczka kupiłam w sklepie internetowym więc teraz czekam na przesyłkę masakra ile jeszcze rzeczy mamy do kupienia to szok no ale w listopadzie mam zamiar resztę dokupić a tylko laktator zostawić na sam koniec.

Lalita2710, pasia27 lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielko nie martw się ,że nie masz mebli pod kolor.

Teraz łączy się różne faktury mebli biel i drewno. I nie wygląda to źle.

Po zatym zawsze możecie to traktować jako kącik córeczki. Odbiegając od tego co jest w pokoju:)

marzycielka29, pasia27 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też sobie o tym pomyślałam w ten sam sposób bo póki co mała będzie z nami w pokoju ale później przeniesiemy mebelki do niej więc będą pasowały idealnie.

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi zostało do kupienia kilka rzeczy, ale za to najistotniejszych i najdroższych: wózek, fotelik, łóżeczko, laktator ale to zgodnie z zaleceniami położnej i własnym rozsądkiem kupię po porodzie, do szpitala wezmę pożyczony no i sterylizator ... i to chyba byłoby na tyle :).

pasia27 lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to u nas zostaky te najdrozsze wozek fotelik i wanienka i kosmetyki do pielegnacji,a le tu w rqzie czego mamy pelno próbek wiec jak cos bedziemy je najpierw uzywac. NO i jeszcze bistonosz do akrmienia potrzebny

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś kupiliśmy wózek ;);) jestem mega zadowolona. Ciuszki i śpiworki mam laktator wanienka też jest.Teraz muszę zacząć kupować dla siebie koszulę biustonosz i art higieniczne dla synka

relg3e5ejwatx9hx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi został wózek i nosidełko Tula... ach i tapicerka do krzesełka Chicco Poly, ktory ma byc moim "leżaczkiem"
    Staniki dla mnie i moze jakas bluzka na wyjscie w gosci, zeby łatwo i dyskretnie sie karmiło. I koniec listy! :)

Widziaalm w Smyku ładny wozek wizualnie Bebetto, taki z szara tapicerką z czarnymi nitkami przeblyskujacymi... dobre są te wozki?

m_f lubi tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CHodzi Ci o szary melanż? http://www.mulan.pl/bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-3w1.html My właśnie wybraliśmy ten wózek, właśnie ciemno szary melanż (w sklepie babka mówiła, że to "len") W każdym razie mówiła też, ze mają na nie największy popyt póki co więc są popularne, ale jak się sprawdzą to okaże się w praktyce.

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już zależy od rodzica ,mi wizualnie też się podobał jako materiał itd ,dla mnie bebeto był za ciężki.
    A potem Pani w Smyku konkret babka ,ogólnie taka swojska...
    Mówi jak chcę Pani nasz odwiedzać częściej to jasne ,proszę sobie kupić.

Ale wiecie jak to jest ile ludzi tyle opinii.

Gdyby nie był ciężki dla mnie osobiście to bym się na niego skusiła bo mężowi się też podobał.

dqprepoku4out2uw.png

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie wiem jak z tym ciężarem, ale ja poprowadziłam go trochę, popodnosiłam (z gondolą) i był dla mnie lekki - wiadomo piórko to nie jest:P Tylko porównałam z innymi, które stały obok i nie znalazłam lżejszego. Miał amortyzatory też to dodawało mu lekkości. Rama waży 9,1kg a gondola 4,2kg a spacerówka 3,4kg.

Lalita, a ja dobrze pamiętam, ze Ty masz ten wózek? http://x-lander.pl/produkty/54/xmove/
    Bo jak patrze na parametry to tak samo praktycznie jak Luca:P Nawet Luca lżejszy:P Chyba, ze wózki pomyliłam. ale tak mi się cos zdjae, że masz ten.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 17:12

zsxuot7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy, też mam krzesełko Chicco, ale Snack. Fajne jest :)

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ana ja mam x-lander xQ właśnie też na to patrzałam. Ale miałam je dwa obok siebie jak oglądałam to tamten był cięższy serio serio.
    Może któraś z firm źle zważyła.

Ja miałam takie odczucie. Ja przymierzałam się do lżejszych więc może ,też inaczej czuję te kg :D Ana :))

dqprepoku4out2uw.png

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ