Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja 2022, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wyliczone wszystko na dzień i na tydzień koszty utrzymania staram się trzymać tego co mam ustalone i widzę pod koniec tygodnia czy mogę sobie pozwolić na coś dodatkowego.
    Np według pensji po opłaceniu rachunków zostaje ci określoną kwota na życie podziel to na 4 tygodnie wychodzi ci np po 600 zł tygodniowo odłóż 200 zł z tygodniowego na konto oszczędnościowe i w ciągu tygodnia staraj się wydać tylko 400 zł
    Poza tym warto jest otworzyć konto oszczędnościwoe, niezłe ma Santander
    Promocje bankowe są rozpisane obecnie na tej stronie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2022, 11:48

• ola1 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2022, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupować używane albo szukać po rodzinie kto miał dzieci to ubranka często zostają w dobrym stanie

ubranka dla niemowląt
  • Silver Znajoma

Wysłany: 8 września 2022, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Mam do sprzedania:
    -kombinezon ocieplany szary jasny (wersja zima) w komplecie buciki z materiału i rękawiczki. Bez śladów użytkowania.
    - wózek Bebetto bresso premium granatowy i złoty stelaż ( głęboki i spacerówka)
    - fotelik samochodowy Maxi Cosi waga około 5,5 kg z adapterami pasującymi do bebetto
    -kojec dla dziecka( szary, około 1m. X 1m.)
    - bujak elektroniczny z różną mocą bujania melodyjkami)
    - krzesełko do karmienia szare z miękkim siedzeniem, regulowana wysokość.
    - karuzela nad łóżeczko pomarańczowa
    - laktator elektryczny Canpol używany.
    W razie pytań proszę o priv, podeślę zdjęcia.

• sanda Przyjaciółka

Wysłany: 27 sierpnia 2024, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych brodawek - można sobie z tym poradzić samodzielnie?
    A jak widzicie zabieg Onda w Wawie?
    https://beauty4ever.pl/warszawa/onda/
    To działa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2024, 08:16

• Kermetka Znajoma

Wysłany: 29 sierpnia 2024, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    polećcie jakąś fajną, rozwojową zabawkę dla dziecka 2-3 miesięcznego :)
    Dzięki

‹‹ 135 136 137 138 139
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ