Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli oplaca sie ten 2w1 bo on i tak kosztuje ok 50 zl hehe
A co do sterylizowania... Wszyscy moi znajomi jednak sterylyzuja butelki... Nawet we wrzatku ale sterylizuja wiec wolala bym chyba odpuscic podgrzewacz bo to bajer a sterylizator kupicMagdaO, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam Canpola. Podgrzewacz jest dla Twojej wygody, żeby w nocy nie stać nie gotować wody a później studzić(jak dziecko płacze bo szybko chce jeść) czy do podgrzewania słoiczków, zdrowsze niż w mikrofalówce. Chyba że masz czajnik z termometrem to wtedy nie ma sensu bo Ci pokazuje temperaturę i wyłączasz wtedy kiedy trzeba, ja nie mam takiego więc kupiłam podgrzewacz. Co do sterylizatorów u mnie właśnie znajomi nie mają, nawet jak mamy pytałam to ona podgrzewacz miała (szczerze to nawet nie wiedziałam, że 30 lat temu były:) a butelki normalnie myła. Więc ja zostaję w opcji bez, bo dodatkowo mi się nie opłaca, a jak ktoś ma szansę kupić 2w1 za taką cenę to w sumie czemu nie. Dodatkowo bym nie kupiła
-
Oo widze ze firma jednak znana ja chce od nich laktator kupic
Wiem Paulinko ze to dla wygody zreszta jak wikszosc rzeczy hehe ja na poczatku mialam kupic i jedno i drugie ale wkurzylam sie bo juz tyle tych gratow mam w domu ze nerw mnie bierze
Dlatego teraz stawiam na urzadzenia kilka- w jednym i kupie ten sterylozator z podgrzwaczem
A to tak jak ze wszystkim... Ile ludzi tyle opini
A to u was sie ńie gotowalo butelek??? Ooo ja od kad ja pamietam wszyscy od ciotek, przez kuzynki po kolezanki teraz to we wrzatku wyparzali :p wiec dla mnie to bylo takie oczywiste
Ale ja tam nie wiemPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Nie no we wrzątku tak, ale do tego nie trzeba było sterylizatora:) także o to mi chodziło:)
Co do urządzeń 2 w 1 szczerze to nawet nie wiedziałam że takie są, a kupiłam go już jakiś czas temu na promocji także wtedy nawet nie oglądałam innych ani takich rzeczy na allegro. Jakbym teraz miała kupić to pewnie bym poczytała, ale wtedy pracowałam to jeszcze czasu nie miałam na to:) teraz to jest czas poczytać o wszystkim:) -
Aaa no to sie dogadalysmy hahah
No ja teraz mam wiecej czasu jak siedze w domu to analizuje wszytsko dlatego tez sie troche wstrzymalam z zakupami
Po 1 ze wzgledu na to zeby na spokojnie wybrac a 2 zebym wiedziala jaka plec i wogole
A tu sie okazalo ze z ubranek NIC nie musze kupic jedynie posciel, reczniczki i te drozsze zeczy typu podgrzewacze i sterylizatory
A ty juz na wolnym???
-
Nie mam pojęcia Paula, niestety nie słyszałam, szczerze nawet nie widziałam tych wózków, może po prostu nie zwróciłam uwagi. jakby mi się coś obiło o uszy to dam znać
Karola ja myślę, że za taką cenę to się w sumie nie ma co zastanawiać tylko brać -
Dziewczyny chcialam napisac, jako ze juz ostro uzywamy wozka, nawet jestem juz po przeprawie samotnej samochodem, ze jestem zachwycona wozkiem camarelo carera. Bardzo latwo i lekko sie go prowadzi, super zwrotny, w obsludze prosty ze az jestem w szoku, lekki! A duza gondola miesci Maluszka i wszystkie bibeloty ktore zabieram ze soba gdziekolwiek. Takze szczerze polecam, jesli ktos poszukuje a ma okazje go zobaczyc to zachecam:)
Magda2013, misiaa lubią tę wiadomość
-
Bea_tina wrote:Dziewczyny chcialam napisac, jako ze juz ostro uzywamy wozka, nawet jestem juz po przeprawie samotnej samochodem, ze jestem zachwycona wozkiem camarelo carera. Bardzo latwo i lekko sie go prowadzi, super zwrotny, w obsludze prosty ze az jestem w szoku, lekki! A duza gondola miesci Maluszka i wszystkie bibeloty ktore zabieram ze soba gdziekolwiek. Takze szczerze polecam, jesli ktos poszukuje a ma okazje go zobaczyc to zachecam:)
-
Ja mam baby merc q8 deluxe i tez jestem mega zadowolona
Cżekam tylko az mi przyjdzie z Pl i bedziemy na spacerki chodzic...
Zastanawialam sie miedzy nim a camarella i zwyciezyl baby merc bo to samo maja a cena mniejsza merca stwierdzilam ze po co przeplacac
Ale dobrze wiedziec
-
też używamy camarelo carera i nie zamienilabym go na żaden inny, świetny wózek, tak lekko się prowadzi. jedynie co mogę poradzić to warto zobaczyc probniki materialow na zywo bo mysmy na internecie ogladali to kolor byl o wiele jasniejszy a przyszedl bardziej karmelowy ale tez ladny
-
nick nieaktualnyTo ja jeszcze napisze o quinny moodd jest naprawdę fajny w użytkowaniu minus jest taki ze budka jest dosyć mała i słońce razi ale parasolka i jest git ogromnym plusem jest składanie gondoli dzieki temu mieści sie nawet uwaga cały wozek do bagażnika forda ka prowadzi sie lekko super szybko i lekko składa i rozkłada automatycznie wpinanie gondoli spacerówki czy fotelika jedna ręka wiec serio gorąco polecam u mnie jest tylko jeden problem moja córka nie nawidzi jezdzic w wózku wyje jak opetana wiec spacery kończą sie zazwyczaj max 10 minutach i ja trzymam ja na rękach i wozek pcham pusty mam ogromna nadzieje ze jednak polubi spacery w wózku nie na rękach bo chusta tez juz jej sie znudziła i jest to trochę uciążliwe hehe
-
Miriam powiedz mi tylko...bo widzialam quinny mood na zywo... Wszystko ok. Lekki, latwo sie sklada itp... Choc totalnie nie w moim typie
Ale.. Chodzi o spacerowke. Zastanawiam sie jak bedzie sie dziecku jezdzic w spacerowce... Ona wg mnie wyglada na wybitnie nie wygodna miejsce na dupke jest tak male ze mam wrazenie ze dziecko niemal wisi w niej trzymajac sie wylacznie w pasach
I jak sprawa z rozkladaniem jej do poz lezacej??? Jest wogole takowa?
Jesli sie myle prosze wyprowadz mnie z bledu
P.s, u nas gondolka tez sklada sie na plasko