Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Natalia to zdasz nam relacje jak zaczniesz używać
Co do Medeli Mini to słyszałam, że często zalewa silniczek mleko, nie wiem czy później to już idzie ten laktator do wyrzucenia czy o co chodzi, bo część osób chwali a część pisze o tym zalewaniuPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Natalia to zdasz nam relacje jak zaczniesz używać
Co do Medeli Mini to słyszałam, że często zalewa silniczek mleko, nie wiem czy później to już idzie ten laktator do wyrzucenia czy o co chodzi, bo część osób chwali a część pisze o tym zalewaniuPaula_29 lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Z tego co słyszałam od moich klientek, to zdarza się własnie zalewanie silniczka, ale podobno jak jest na gwarancji to wymieniają.
O fajnie, dzięki za info
Też się nad nim zastanawiałam na początku ale bałam się o to zalewanie
Evas a masz jeszcze jakieś sprawdzone opinie o innych laktatorach, bo prawda taka, że internet przyjmie wszystko -
Kasieńka:) wrote:Niestety kazdy ma i dobre i zle opinie... wiec trzeba samemu przetestowac
Pewnie, że tak tylko jak już kupię to będzie za późno, a niestety na drugi elektryczny mnie nie stać
W sumie ta strona bangla wydaje mi się w miarę obiektywna bo już różne rzeczy kupiłam sugerując się opiniami z niej. Wiadomo że opinie różne, nie ma takiego co by każdemu dogodził, ale staram się wybierać zawsze te które tych opinii złych mają najmniej:) -
A ja chyba zdecyduje sie na Canpol easy start
Stwierdzilam ze nie ma co wariowac bo moze sie okazac ze uzyje go kolka razy albo wcale
Co do opini...kazdy ma swoja i jak mowisz internet wszystko przyjmie wiec ja i bangle traktuje z przymrozeniem oka
O lovi czytalam opińie poloznej i sobie go chwalila
Wiec kazdy ma cos innego do powiedzenia
-
Paula55 wrote:A ja chyba zdecyduje sie na Canpol easy start
Stwierdzilam ze nie ma co wariowac bo moze sie okazac ze uzyje go kolka razy albo wcale
Co do opini...kazdy ma swoja i jak mowisz internet wszystko przyjmie wiec ja i bangle traktuje z przymrozeniem oka
O lovi czytalam opińie poloznej i sobie go chwalila
Wiec kazdy ma cos innego do powiedzenia
Jeszcze rozważam ten najnowszy baby one bo też kilka dobrych opinii widziałam ale mało. -
Oo to teraz mnie podbudowalas
I na 80% go zamowie bo ostatnio mam juz kisiel w glowie od tego szukania siedze na allegro, ebayu i tych wszystkich forach...spisuje i porownuje ceny, opinie i leb mnie juz boli
A mam jeszcze pytanie... Bo na 80% tez zdecydowana jestem na wozek baby merc zippy Q i szukam o nim opini... Slyszal ktos cos? Ma wszystkie funkcje ktore wymagam, wyglada spoko...tylko na zywo chce go zobaczyc i jakas opinie uslyszec
-
nick nieaktualny
-
weronikabp wrote:Dziewczyny czy któraś ma ten sterylizator? a jesli tak jesteście zadowolone?
http://allegro.pl/avent-philips-elektryczny-sterylizator-nowy-model-i4181445580.html -
nick nieaktualnyweronikabp wrote:Dziewczyny czy któraś ma ten sterylizator? a jesli tak jesteście zadowolone?
http://allegro.pl/avent-philips-elektryczny-sterylizator-nowy-model-i4181445580.html -
nick nieaktualnyMiriam wrote:Mam ja kupiłam go bo był u mnie w pracy w żłobku i powiem tak jeżeli karmi sie piersia i nie odciąga pokarmu tylko chce sie wyparzac smoczki to jest za duży jeżeli odciągacz pokarm wrazie wu jak ja to jest spoko bo i pojemniki i laktator tam wyparzam i wszystko ładnie sie mieści podróżny dwa w jednym tez mamy ale póki co go nie uzywalam bo jest mały i laktator sie nie mieści razem z pojwmnikami a póki co karmię Zoje piersia wiec tylko do laktatora mi potrzeby
-
nick nieaktualny