Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam z hurtowni Kubus
http://allegro.pl/wozek-2014-camarelo-carera-3w1-xxl-8xgratis-i4126017542.html
Odrazu z dodatkami, pierdołkami, żeby później nie latac;P
Mirka my też sie długo wstrzymywaliśmy, ale mieliśmy już kaske odłożona, a później nie wiem czy byłby czas na dostarczenie, to wolałam nie ryzykować
Szary też widziałam i też się nad nim zastanawialiśmy, jednak małż sobie wybrał ten, a ja nie miałam nic przeciwko -
Hej dziewczyny
zastanawiam się nad materacykiem do łóżeczka
Rodzajów materacy jest mnóstwo a na każdej stronie inne opinie
Czy macie swoje typy albo może sprawdzone materace ( jeśli ktoś już ma dzieciątko)
Bardzo proszę o opinie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevas wrote:A może mi ktoś napisać czym różnią się białe pampersy od tych zielonych. ja kupiłam białe, ale nie otwierałam paczki, żeby się nie kurzyły.
więc też pewnie będę sprzedawać, ale dwójek jeszcze nie mam więc chętnie nabędę.
-
Paula55 wrote:Kurcze widze ze camarel robia furrore
Ja tez mam go w glownych
AISAK a moge wiedziec gdzie kupilas 3 w 1 w takiej cenie????
Jak nie za pozno to hurtownia Madar w Siedlcach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 18:48
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
zastanawiam się nad materacykiem do łóżeczka
Rodzajów materacy jest mnóstwo a na każdej stronie inne opinie
Czy macie swoje typy albo może sprawdzone materace ( jeśli ktoś już ma dzieciątko)
Bardzo proszę o opinie:)
Z tego co czytam i słyszę to odradza się kupowania piankowych materacy.weronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevas wrote:A może mi ktoś napisać czym różnią się białe pampersy od tych zielonych. ja kupiłam białe, ale nie otwierałam paczki, żeby się nie kurzyły.
-
nick nieaktualny