X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tym mura cos mi sie odbiło o uszy ale co to kurde nie pamietam sprawdź na wątku po narodzinach tak jest topik jaki wozek wybrać chyba tam cos czytałam

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wzięłam się za czytanie, może się dowiem czegoś:)

Miriam lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • adakarola Koleżanka

Wysłany: 23 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Jestem na etapie szukania zestawu mebelków dla Małej. Czy któraś z Was mogłaby polecić? Na zestaw chciałabym, aby składało się min łóżeczko, komoda i szafa. Będę wdzięczna za Wasze podpowiedzi i opinie.

uwo9s65gmo9u27eh.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja tez się decyduje na baby design lupo comfort - kolor emerald. Ma dobre opinie, tyle że cięzki.

Paula_29 lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    O ja tez się decyduje na baby design lupo comfort - kolor emerald. Ma dobre opinie, tyle że cięzki.
    Powiem Ci Doris że ja chciałam wstępnie maxi cosi mura i babby design jest kilka kg lżejszy więc nie jest źle:)za to super się składa

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adakarola wrote:
    Cześć. Jestem na etapie szukania zestawu mebelków dla Małej. Czy któraś z Was mogłaby polecić? Na zestaw chciałabym, aby składało się min łóżeczko, komoda i szafa. Będę wdzięczna za Wasze podpowiedzi i opinie.
    Adakarola ja polecam z Ikei, możesz dobrać z serii Hensvick albo sundvick, fajne i tanie
    A jak chcesz coś droższego to fajne są w Agacie
    http://www.agatameble.pl/produkty/aranzacje/pokoj-dzieciecy-i-mlodziezowy

nutka lubi tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris nie wiem jaki to kolor bo w lupo comfort podają już numerami

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola:) wrote:
    Ja wolę w stylu retro - Roan Marita Prestige 3w1 :)
    Podoba mi się również Tutek Turran biała ekoskóra, no ale kuzynka ma, więc nie bardzo...
    Marita jest cudna!! Woziłam w nim rodzeństwo i muszę powiedz że to mercedes wśród wózków! Prowadzi się ekstra. A co najważniejsze dziecku jest mega wygodnie bo gondola jest duża a resory tak dopracowane że można wjeżdżać na krawężniki bez podnoszenia! Polecam.

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie kupiłam kilka bodziaków, spodenek i kaftaników, no i jedne urocze tenisówki. Wszystko uniwersalne bo nie znamy jeszcze płci. W spadku odziedziczyłam nieużywane: laktator ręczny AVENT z buteleczką, podkłady, majtki poporodowe, wkąłdki laktacyjne i jeden malutki smoczuś. Poza tym mamy też wózki - gondole (2 szt - po moim rodzeństwie), leżaczek Fisher Price, stertę ciuchów dla dziewczynki :D, nosidełko. Wszystko jest w super stanie jak nowe. Na najbliższe dni/tygodnie planuję zakup pościeli do łóżeczka i koszuli nocnej dla mnie :)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp - bardzo oryginalny i nowoczesny design wózka :) nie mój styl ale kolor mi się podoba :D najważniejsze żeby się dobrze prowadził :)
    ja mebelki sobie upatrzyłam w IKEI.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • OlaMnaola Debiutantka

Wysłany: 2 marca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla półtorarocznego synka kopiliśmy mebelki z Ikei - szafę z kolekcji dziecięcej Stuva oraz dwa regały z serii expedit http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20135300/#/20135300 Do regałów dokupiliśmy pudełka i wszystko elegancko jest posegregowane i pochowane. Komody do przewijanie nie używaliśmy, ale teraz dla drugiego dziecka chyba dokupimy coś tego typuhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10224660/. Przy pierwszym dziecku używaliśmy przewijaka w formie nakładki na łóżeczko i to było mało funkcjonalne.

• nutka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola my wzięliśmy komódkę z tej serii z Ikea- dwie szuflady i dwie półki z koszyczkami(muszę dokupić jeszcze 2 koszyczki na drugą półkę bo w sklepie myślałam, że na jedną wystarczy, ale wygodniej z nimi będzie).

Ja właśnie taką nakładkę planuję do przewijania, bo nie mamy miejsca na przewijak stojący.:(

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam kolejną ciekawą rzecz http://allegro.pl/nuby-gryzak-do-podawania-pokarmu-wymienne-wklady-i3956786262.html
    może komuś się przyda - ja kupię:)

le'nutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam w smyku je i w Rossmanie tez :) Marysia a czy to nie za wcześnie na ten zakup :) rozeznanie diety to ok 6 miesiąca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt:) ale myślę że szybko zleci ten czas i lada chwilą i tak będę musiała kupić. Także lepiej jak w szafie bedzie czekał zakup dla synka.

Miriam lubi tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie moge się doczekać zakupów! :D Szczególnie jak się tak czyta o tym.
    My wózek mamy już wybrany, jest to Jané Muum 3w1 w kolorze brązowym. Jest to jedyny wózek, który odpowiadał nam pod każdym względem. Nawet taka ' głupota' jak rączka, która jest z niby skorki, a nie z gąbki i jest zginana, a nie wydłużana. Czytaliśmy opinie na internecie i w zeszłym tygodniu widzieliśmy go na żywo i jest nam idealny :)
    A mebelki do pokoiku dla dziecka to napewno bedzie Ikea w bieli. Tak właśnie sobie urzadzilismy sypialnie i się zakochalismy w niej :D

• saszka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy meble z ikei, komoda z rzeczami Tomka, stolik i półka białe, nasze łóżko i łóżeczko jasne drewno, sosna bodajże i przy błękicie na ścianach wygląda to wszystko bosko! Polecam takie połączenie :)

https://www.maluchy.pl/ci-71283.png
    https://www.maluchy.pl/li-71282.png
  • monaaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny, jest fajna stronką bangla.pl i tam są opinie o wózkach, widać, że użytkownicy piszą a nie jakaś reklama.
    Wystarczy wpisać nazwę wózką i poszukać na tej stronie a sporo można się dowiedzieć, też chciałam bebetto ale jest mnóstwo złych opinii i zrezygnowałam, i tez tak jak BiB słyszałam,że Panie w sklepach niektórych odradzają, że mnóstwo reklamacji.
    Któraś z Was myślała może o maxi cosi mura albo baby design lupo comfort?albo słyszała coś?
    My kupujemy lupo comfort. "przetestowaliśmy" w sklepach naprawdę wiele wózków, ten po prostu nam lezy ze względu na wygląd jak i funkcjonalność (super amortyzacja, nie za ciężki, duża gondola i spacerówka (spośród tych, które braliśmy pod uwagę ten miał najdłuższe siedzisko w spacerówce), super się składa, prowadzi itp.

Dziś widzieliśmy jakiś wózek maxi cosi-wersję spacerową, maluch, który w niej siedział, ledwo się tam mieścił, ale to tylko takie moje spostrzeżenia ;)

81clk9i.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupiliśmy lupo comfort jednak i jestem zadowolona, zobaczymy jak się zacznie użytkowanie

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    My kupiliśmy lupo comfort jednak i jestem zadowolona, zobaczymy jak się zacznie użytkowanie

My też. Kolorek szmaragdowy jest super. Super zwrotny. Zobaczymy jak się będzie sprawował.

Paula_29 lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ