X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w pracy jest taki Franek użytkownik tego wózka i mama była zadowolona nic o awariach nie mówiła po kostce chodnikowej fajnie sie go prowadzi ale jak po innym podłożu to nie wiem bo tule co prowadziłem to co przed przedszkolem po kostce :) no i ładny kolor miał zielony ;) mi sie bardzo podobają wozki zielone chociaż my kupiliśmy czarno biały quinny moodd ale gdyby był dostępny zielony to kto wie :D

NataliaK lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bądź człowieku mądry, z różnych stron różne opinie. Chyba jednak zostanę przy x-landerze. Wydaje mi się, że to taki "pewniak". Mam na myśli dokładnie ten model z fotelikiem maxi-cosi:

http://allegro.pl/x-lander-x-move-3w1-fotelik-maxi-cosi-gratisy-i3944997602.html

Słyszałyście jakieś negatywy na jego temat? Bo ja właśnie jak do tej pory spotykam się głównie z pozytywnymi opiniami i ma wszystko, czego oczekuję.

• BiB Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    I bądź człowieku mądry, z różnych stron różne opinie. Chyba jednak zostanę przy x-landerze. Wydaje mi się, że to taki "pewniak". Mam na myśli dokładnie ten model z fotelikiem maxi-cosi:

http://allegro.pl/x-lander-x-move-3w1-fotelik-maxi-cosi-gratisy-i3944997602.html

Słyszałyście jakieś negatywy na jego temat? Bo ja właśnie jak do tej pory spotykam się głównie z pozytywnymi opiniami i ma wszystko, czego oczekuję.

Osobiście bardziej podoba mi się XA i miałam wrażanie że lepiej się go prowadzi (ale porównywałam tylko w sklepie, nie wiem jak jest w rzeczywistości). Na początku sama chciałam xlandera, co drugi wózek na ulicy to xlander, ale jak dla mnie to on ma za małą gondolę- w sensie za krótką, dlatego z niego zrezygnowałam.

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wolę w stylu retro - Roan Marita Prestige 3w1 :)
    Podoba mi się również Tutek Turran biała ekoskóra, no ale kuzynka ma, więc nie bardzo...

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się bardzo Xlandery podobają, ale na moją kieszeń niestety za drogie wózki.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze zależy gdzie się kupi :). Można trafić na naprawdę świetne okazje. Ja na tablicy widziałam takiego xlandera jak chcę z całym wyposażeniem i fotelikiem za niecałe 1000zł bodajże, albo nieco ponad. Na zdjęciach wyglądał dobrze, używany, ale w przyzwoitym stanie, oczywiście można pójść i obejrzeć.

A i na allegro można ustrzelić nowego w niezłej cenie, jeżeli bez dodatków typu torba, parasolka, itd.

Zdecydowałabym się na obejrzenie tego z tablicy, ale jeszcze czuję, że to za wcześnie na wózek, kupię w okolicach kwietnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:

My zastanawialiśmy sie nad x movem napoczatku zielonym piękny kolor ale muchy przyciąga pózniej nad różowym sąsiadka ma używa go od 3 miesięcy póki co gondoli jest zadowolona tylko raz odpadlo jej koło ale uznali szybko gwarancje ma właśnie zielony i pajaki przyciąga w domu :D ale dla niej to plus bo ich sie pozbywa z domu :D

Martynika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i podobno te z 2013 roku są mniej wadliwe niz te z 2012 roku tez to trzeba brać pod uwagę

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhahahaha, zielony przyciąga robaki <3. Szkoda, że tego nie piszą w opisach :D. Ja chciałam niebieski, albo brązowy.

NataliaK, nezumi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieski bardzo ładny :) no nie piszą a powinni :D w sumie ten zielony z kolekcji 2013 to taki oczojebny to przyciąga ten z kolekcji 2014 już taki bardziej oliwkowy wiec może nie przyciąga robactwa :D

• Makcza Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Hej jak myślicie kiedy powinno się kupić już wózek i łóżeczko?? kończe 30tydz i boje síę co by było gdybym już rodziła a nic nie kupione :-( a mój facet mówi,że panikuje i że mamy czas:-S

Facet niech sobie gada, bo nie kierują nim tak jak nami hormony, które nakazują kobiecie być przygotowaną zawczasu i już. Czujemy się dzięki temu bezpiecznie - a brak stresu w ciąży najważniejszy.

Miriam, Martynika lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Jeszcze zależy gdzie się kupi :). Można trafić na naprawdę świetne okazje. Ja na tablicy widziałam takiego xlandera jak chcę z całym wyposażeniem i fotelikiem za niecałe 1000zł bodajże

Ja kupiłam XA w doskonałym stanie za 700zł wraz z przesyłką. Wózek 3w1 z wyposażeniem - śpiworek, torba, parasolka, folia, coś tam jeszcze. warto śledzić aukcje, bo można naprawdę coś super ustrzelić.

A tak w ogóle to o wózkach jest osobny wątek

https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/jaki-wozek-wybrac,440.html

warto tam zajrzeć, bo wypowiadają się dziewczyny, które już wózki użytkują :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam parę fajnych buteleczek i nie tylko. Polecam bo np tych nowych z aplikacją Dr Brown's mam tylko dwie na wydanie a dwie sobie zostawiam. Aventy są używane ale smoczki do nich też nowe a same takie smoczki są drogie (znalazłam 2 szt za 14zł na allegro) a ja mam na wydanie 6 sztuk w 3 rozmiarach i jeszcze te butelki. Tu macie zestaw cały bo też mam ich sporo jeszcze więc resztę sobie zostawiam :-)
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13618031

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam często używane xlandery, niestety zawsze mi ich kolor nie odpowiada :D na szczęście mam mnóstwo czasu więc może coś znajdę ;)

• Oleńka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam X-trall 3w1 zapłaciłam 799 zł na allegro i jestem bardzoooo zadowolona. Cena minimalna a mam śliczny, lekki wózek czarno-kremowy spacerówke, gondole, fotelik, folie przeciwdeszczową oraz moskitiere :)

4afcc1255b.png
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już ostatnie aukcje wystawiam póki co bo zaraz sama się rozpakuję. Troszkę się sprzedało, zwłaszcza butelek a to jeszcze z dziś:

Właściwie prawie wszystko jest ze Stanów (oprócz kurtek) bo mamy tam rodzinkę i nam przysłali sporo rzeczy a jest tego tyle że musiałam się zacząc dzielic. Wokół nie mam nalutkich dzieci co by nawet coś komuś sprezentowac to tak sobie wystawiam. Wszystko jest jakościowo naprawdę dobre, w USA mają te swoje sieciówki typu Gymboree czy munchin, Toys'r'us czy jakoś tak i widzę po tych rzeczach materiałowych że się nie spierają a zabawki to tam preferują fischer price i też wszystko mamy super sprawne pomimo że używane już było przez siostrzeńca męża. Oczywiście to co napisane że nowe jest nowe :-) Poprostu dostaliśmy w większej ilości

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • maja89waw Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:
    A ja już ostatnie aukcje wystawiam póki co bo zaraz sama się rozpakuję. Troszkę się sprzedało, zwłaszcza butelek a to jeszcze z dziś:

Właściwie prawie wszystko jest ze Stanów (oprócz kurtek) bo mamy tam rodzinkę i nam przysłali sporo rzeczy a jest tego tyle że musiałam się zacząc dzielic. Wokół nie mam nalutkich dzieci co by nawet coś komuś sprezentowac to tak sobie wystawiam. Wszystko jest jakościowo naprawdę dobre, w USA mają te swoje sieciówki typu Gymboree czy munchin, Toys'r'us czy jakoś tak i widzę po tych rzeczach materiałowych że się nie spierają a zabawki to tam preferują fischer price i też wszystko mamy super sprawne pomimo że używane już było przez siostrzeńca męża. Oczywiście to co napisane że nowe jest nowe :-) Poprostu dostaliśmy w większej ilości

Kupiłam u Ciebie dwie buteleczki Dr Brown's :)

3i49y2v4dzux5b7r.pngimg5-100_ertysd_4_x_x.jpg
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB a Ty jaki wózek wybrałas?? Bo fakt gondola troszke krótka w XA.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    BiB a Ty jaki wózek wybrałas?? Bo fakt gondola troszke krótka w XA.

Na 99% kupię jedo fyn wersja memo

nutka lubi tę wiadomość

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jest fajna stronką bangla.pl i tam są opinie o wózkach, widać, że użytkownicy piszą a nie jakaś reklama.
    Wystarczy wpisać nazwę wózką i poszukać na tej stronie a sporo można się dowiedzieć, też chciałam bebetto ale jest mnóstwo złych opinii i zrezygnowałam, i tez tak jak BiB słyszałam,że Panie w sklepach niektórych odradzają, że mnóstwo reklamacji.
    Któraś z Was myślała może o maxi cosi mura albo baby design lupo comfort?albo słyszała coś?

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ