X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w pracy jest taki Franek użytkownik tego wózka i mama była zadowolona nic o awariach nie mówiła po kostce chodnikowej fajnie sie go prowadzi ale jak po innym podłożu to nie wiem bo tule co prowadziłem to co przed przedszkolem po kostce :) no i ładny kolor miał zielony ;) mi sie bardzo podobają wozki zielone chociaż my kupiliśmy czarno biały quinny moodd ale gdyby był dostępny zielony to kto wie :D

NataliaK lubi tę wiadomość

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bądź człowieku mądry, z różnych stron różne opinie. Chyba jednak zostanę przy x-landerze. Wydaje mi się, że to taki "pewniak". Mam na myśli dokładnie ten model z fotelikiem maxi-cosi:

http://allegro.pl/x-lander-x-move-3w1-fotelik-maxi-cosi-gratisy-i3944997602.html

Słyszałyście jakieś negatywy na jego temat? Bo ja właśnie jak do tej pory spotykam się głównie z pozytywnymi opiniami i ma wszystko, czego oczekuję.

• BiB Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    I bądź człowieku mądry, z różnych stron różne opinie. Chyba jednak zostanę przy x-landerze. Wydaje mi się, że to taki "pewniak". Mam na myśli dokładnie ten model z fotelikiem maxi-cosi:

http://allegro.pl/x-lander-x-move-3w1-fotelik-maxi-cosi-gratisy-i3944997602.html

Słyszałyście jakieś negatywy na jego temat? Bo ja właśnie jak do tej pory spotykam się głównie z pozytywnymi opiniami i ma wszystko, czego oczekuję.

Osobiście bardziej podoba mi się XA i miałam wrażanie że lepiej się go prowadzi (ale porównywałam tylko w sklepie, nie wiem jak jest w rzeczywistości). Na początku sama chciałam xlandera, co drugi wózek na ulicy to xlander, ale jak dla mnie to on ma za małą gondolę- w sensie za krótką, dlatego z niego zrezygnowałam.

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Karola:) Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wolę w stylu retro - Roan Marita Prestige 3w1 :)
    Podoba mi się również Tutek Turran biała ekoskóra, no ale kuzynka ma, więc nie bardzo...

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się bardzo Xlandery podobają, ale na moją kieszeń niestety za drogie wózki.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze zależy gdzie się kupi :). Można trafić na naprawdę świetne okazje. Ja na tablicy widziałam takiego xlandera jak chcę z całym wyposażeniem i fotelikiem za niecałe 1000zł bodajże, albo nieco ponad. Na zdjęciach wyglądał dobrze, używany, ale w przyzwoitym stanie, oczywiście można pójść i obejrzeć.

A i na allegro można ustrzelić nowego w niezłej cenie, jeżeli bez dodatków typu torba, parasolka, itd.

Zdecydowałabym się na obejrzenie tego z tablicy, ale jeszcze czuję, że to za wcześnie na wózek, kupię w okolicach kwietnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:

My zastanawialiśmy sie nad x movem napoczatku zielonym piękny kolor ale muchy przyciąga pózniej nad różowym sąsiadka ma używa go od 3 miesięcy póki co gondoli jest zadowolona tylko raz odpadlo jej koło ale uznali szybko gwarancje ma właśnie zielony i pajaki przyciąga w domu :D ale dla niej to plus bo ich sie pozbywa z domu :D

Martynika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i podobno te z 2013 roku są mniej wadliwe niz te z 2012 roku tez to trzeba brać pod uwagę

• Martynika Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buhahahaha, zielony przyciąga robaki <3. Szkoda, że tego nie piszą w opisach :D. Ja chciałam niebieski, albo brązowy.

NataliaK, nezumi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieski bardzo ładny :) no nie piszą a powinni :D w sumie ten zielony z kolekcji 2013 to taki oczojebny to przyciąga ten z kolekcji 2014 już taki bardziej oliwkowy wiec może nie przyciąga robactwa :D

• Makcza Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Hej jak myślicie kiedy powinno się kupić już wózek i łóżeczko?? kończe 30tydz i boje síę co by było gdybym już rodziła a nic nie kupione :-( a mój facet mówi,że panikuje i że mamy czas:-S

Facet niech sobie gada, bo nie kierują nim tak jak nami hormony, które nakazują kobiecie być przygotowaną zawczasu i już. Czujemy się dzięki temu bezpiecznie - a brak stresu w ciąży najważniejszy.

Miriam, Martynika lubią tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Jeszcze zależy gdzie się kupi :). Można trafić na naprawdę świetne okazje. Ja na tablicy widziałam takiego xlandera jak chcę z całym wyposażeniem i fotelikiem za niecałe 1000zł bodajże

Ja kupiłam XA w doskonałym stanie za 700zł wraz z przesyłką. Wózek 3w1 z wyposażeniem - śpiworek, torba, parasolka, folia, coś tam jeszcze. warto śledzić aukcje, bo można naprawdę coś super ustrzelić.

A tak w ogóle to o wózkach jest osobny wątek

https://bellybestfriend.pl/forum/po-narodzinach/jaki-wozek-wybrac,440.html

warto tam zajrzeć, bo wypowiadają się dziewczyny, które już wózki użytkują :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam parę fajnych buteleczek i nie tylko. Polecam bo np tych nowych z aplikacją Dr Brown's mam tylko dwie na wydanie a dwie sobie zostawiam. Aventy są używane ale smoczki do nich też nowe a same takie smoczki są drogie (znalazłam 2 szt za 14zł na allegro) a ja mam na wydanie 6 sztuk w 3 rozmiarach i jeszcze te butelki. Tu macie zestaw cały bo też mam ich sporo jeszcze więc resztę sobie zostawiam :-)
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13618031

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam często używane xlandery, niestety zawsze mi ich kolor nie odpowiada :D na szczęście mam mnóstwo czasu więc może coś znajdę ;)

• Oleńka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam X-trall 3w1 zapłaciłam 799 zł na allegro i jestem bardzoooo zadowolona. Cena minimalna a mam śliczny, lekki wózek czarno-kremowy spacerówke, gondole, fotelik, folie przeciwdeszczową oraz moskitiere :)

4afcc1255b.png
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już ostatnie aukcje wystawiam póki co bo zaraz sama się rozpakuję. Troszkę się sprzedało, zwłaszcza butelek a to jeszcze z dziś:

Właściwie prawie wszystko jest ze Stanów (oprócz kurtek) bo mamy tam rodzinkę i nam przysłali sporo rzeczy a jest tego tyle że musiałam się zacząc dzielic. Wokół nie mam nalutkich dzieci co by nawet coś komuś sprezentowac to tak sobie wystawiam. Wszystko jest jakościowo naprawdę dobre, w USA mają te swoje sieciówki typu Gymboree czy munchin, Toys'r'us czy jakoś tak i widzę po tych rzeczach materiałowych że się nie spierają a zabawki to tam preferują fischer price i też wszystko mamy super sprawne pomimo że używane już było przez siostrzeńca męża. Oczywiście to co napisane że nowe jest nowe :-) Poprostu dostaliśmy w większej ilości

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • maja89waw Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaraM wrote:
    A ja już ostatnie aukcje wystawiam póki co bo zaraz sama się rozpakuję. Troszkę się sprzedało, zwłaszcza butelek a to jeszcze z dziś:

Właściwie prawie wszystko jest ze Stanów (oprócz kurtek) bo mamy tam rodzinkę i nam przysłali sporo rzeczy a jest tego tyle że musiałam się zacząc dzielic. Wokół nie mam nalutkich dzieci co by nawet coś komuś sprezentowac to tak sobie wystawiam. Wszystko jest jakościowo naprawdę dobre, w USA mają te swoje sieciówki typu Gymboree czy munchin, Toys'r'us czy jakoś tak i widzę po tych rzeczach materiałowych że się nie spierają a zabawki to tam preferują fischer price i też wszystko mamy super sprawne pomimo że używane już było przez siostrzeńca męża. Oczywiście to co napisane że nowe jest nowe :-) Poprostu dostaliśmy w większej ilości

Kupiłam u Ciebie dwie buteleczki Dr Brown's :)

3i49y2v4dzux5b7r.pngimg5-100_ertysd_4_x_x.jpg
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB a Ty jaki wózek wybrałas?? Bo fakt gondola troszke krótka w XA.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 wrote:
    BiB a Ty jaki wózek wybrałas?? Bo fakt gondola troszke krótka w XA.

Na 99% kupię jedo fyn wersja memo

nutka lubi tę wiadomość

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jest fajna stronką bangla.pl i tam są opinie o wózkach, widać, że użytkownicy piszą a nie jakaś reklama.
    Wystarczy wpisać nazwę wózką i poszukać na tej stronie a sporo można się dowiedzieć, też chciałam bebetto ale jest mnóstwo złych opinii i zrezygnowałam, i tez tak jak BiB słyszałam,że Panie w sklepach niektórych odradzają, że mnóstwo reklamacji.
    Któraś z Was myślała może o maxi cosi mura albo baby design lupo comfort?albo słyszała coś?

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ