WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • KlaraM Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ofercie są jeszcze butelki po niskiej cenie Dr Brown's i Avent. Jeśli któraś z Was kompletuje wyprawkę to polecam, najtaniej jak się dało a butelki Dr Brown są nowe, Aventa używane ale do nich nowe smoczki:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3967482768
    http://allegro.pl/show_item.php?item=3967824251

9ewnqqmz9x52roeb.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z przyszłych mam słyszała coś o tym wózku? : http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-wersja-memo-2w1-kolekcja-2014-i3948145888.html

nadzieja!!!, misiulka2000 lubią tę wiadomość

• BiB Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    czy któraś z przyszłych mam słyszała coś o tym wózku? : http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-wersja-memo-2w1-kolekcja-2014-i3948145888.html

w necie jest bardzo dużo opinii o wózkach jedo fyn (głównie pozytywnych). W temacie wózkowym tu na forum jedna z koleżanek go ma i ogólnie polecała- ja sama się na niego zdecydowałam tylko jeszcze nie wiem jaki kolor, bo w sumie żaden mnie nie powalił (choć najprawdopodobniej będzie to 262) :P

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ten jedo fyn :) zacznę go dopiero użytkować w marcu :)

• dba Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB 262 ładny kolorek, ja znowu szukam czegoś ciemniejszego, termin na wrzesień, więc najwięcej będę chodzić w jesień i zimę ;)
    Już nie wiem czy ufać innym forom w opiniach bo wiem, że tam też są posty sponsorowane ;)
    Podobał mi się X-trall, ale podejrzewam, że za tą cenę nie może być jakość dobra ;)

• nutka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę kupować Jedo fyn, dwa w jednym bo fotelik chcę osobno porządny. A kolor wstępnie Memo 340.:)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • BiB Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    BiB 262 ładny kolorek, ja znowu szukam czegoś ciemniejszego, termin na wrzesień, więc najwięcej będę chodzić w jesień i zimę ;)
    Już nie wiem czy ufać innym forom w opiniach bo wiem, że tam też są posty sponsorowane ;)
    Podobał mi się X-trall, ale podejrzewam, że za tą cenę nie może być jakość dobra ;)

No wiem, że ten jedo fyn wersja 2013 miał kilka wad, dotyczących głównie budki (podobno, sama nie sprawdzałam), które w tej wersji 2014 poprawili, ale sama ocenię to dopiero najwcześniej w lipcu. Jeśli zdecydujesz się na jedo fyn memo to odradzam czarną wersję, ostatnio widziałam w entliczku i był bardzo brzydki (taki jakiś sprany czy coś :P )

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Ja będę kupować Jedo fyn, dwa w jednym bo fotelik chcę osobno porządny. A kolor wstępnie Memo 340.:)

a słyszałam ostatnio, że nie ma sensu wydawać na ten pierwszy fotelik kupę kasy bo one się od siebie niewiele różnią, natomiast warto zainwestować w te późniejsze foteliki, ale sama się jeszcze w ten temat nie zagłębiałam

pasia27 lubi tę wiadomość

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB- ja chcę kupić fotelik z bazą isofix, z firmy Recaro. Teraz kupimy bazę i fotelik, a później po 13 kg tylko wymieniamy fotelik, baza zostaje. Wolę zainwestować więcej, bo mamy kawałek do rodziców i teściów, więc chcę mieć pewność, że będzie dziecko bezpieczne. Baza 500zł, fotelik drugie 500(w promocji można kupić zestaw za 800). Więc na wózku zaoszczędzę bo 3w1 są ok 500zł droższe i dołożę troszkę i będzie git.:)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    BiB- ja chcę kupić fotelik z bazą isofix, z firmy Recaro. Teraz kupimy bazę i fotelik, a później po 13 kg tylko wymieniamy fotelik, baza zostaje. Wolę zainwestować więcej, bo mamy kawałek do rodziców i teściów, więc chcę mieć pewność, że będzie dziecko bezpieczne. Baza 500zł, fotelik drugie 500(w promocji można kupić zestaw za 800). Więc na wózku zaoszczędzę bo 3w1 są ok 500zł droższe i dołożę troszkę i będzie git.:)

A mnie się wydawało, że te Recaro to są tańsze...eh, same wydatki przed nami

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • nutka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz tu stronę producenta http://www.recaro-polska.pl/foteliki-dzieciece/0-13kg/fotelik-young-profi-plus

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:

moja sąsiadka ma nawet identyczny kolor :) chodzi z nim po osiedlu raczej z miny zadowolona :D jak ją zobaczę to zapytam jak się sprawdza :)

dba, Makcza lubią tę wiadomość

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja ostatnio duzo zerkalam na wozki i tak się zastanawiam czy warto kupowac raki wielofunkcyjny. Chodzi mi oto, ze w większości modelach na forach mamusie narzekaja na spacerowki, a jak wiadomo w spacerowkach Dzidzie najdluzej beda jezdzic. Nie wiem czy są takie komplety 2 w 1 gondola i nosidełko-fotelik.?
    Moze macie sprawdzony wozek 3 w 1 z dosc duzawygodna spacerowka i gondola..?ja ma termin na poczatku lipca.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 oczywiście, że możesz kupić gondolę i nosidełko (każde osobno, nie spotkałam się z takim zestawem), a potem dokupić spacerówkę, ale jeśli masz zamiar kupować nowe to chyba finansowo to się nie opłaca. Ja tam dobrze ogłądałam swoją spacerówkę i wydaje mi się, że dobrze się się będzie sprawować w moich wiejskich terenach.
    Myślę, że wiele zależy od tego co kto potrzebuje i nie można tak uogólniać, że wózki 3w1 są do kitu

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • misia_k1 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie, nie mówię ze do kitu, ja też bardzo chciałam 3 w 1, ze względu finansowych. chce kupić nowy wozek aby na drugie dziecko się również przydało. Z tego co czytałam to np.jak podoba mi sie wózek to gondola ma 70 cm a to jest za mało wg mnie. Szukam czegos ok 80 ale wówczas mamusie marudza na spacerówke ze za krotka, ze dziecko elci w dół itd....eh masakra jakas.
    A Ty jaki model masz lub możesz polecic??:)Ja chciałam wydać max 2500 zl za 3 w 1.

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia_k1 ja również długo rozglądam się za wózkiem 3w1 tak żeby spacerówka była mało awaryjna i wygodna. Zdecydowaliśmy z mężem, że kupimy wózek bebetto nico 3w1 na allegro gdzie cena ok 1500, już z fotelikiem maxi cosi, dopiero go kupimy.

Poczytaj opinie o tym wózku na forach bardzo sobie chwalą mamuśki i cena przystępna. Oglądałam go w smyku i Pani ekspedientka przedstawiła nam jego funkcje, na żywo wygląda rewelacyjnie. Lekki, zwinny, fajnie się prowadzi.

Poczytaj więcej, a może moja rada Ci pomoże w wyborze :)

misia_k1 lubi tę wiadomość

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak myślicie kiedy powinno się kupić już wózek i łóżeczko?? kończe 30tydz i boje síę co by było gdybym już rodziła a nic nie kupione :-( a mój facet mówi,że panikuje i że mamy czas:-S

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niunia wrote:
    Hej jak myślicie kiedy powinno się kupić już wózek i łóżeczko?? kończe 30tydz i boje síę co by było gdybym już rodziła a nic nie kupione :-( a mój facet mówi,że panikuje i że mamy czas:-S

No ja już zamierzam zacząć zakupy, ale to dlatego, że nie bardzo mnie stać na kupienie wszystkiego razem za jakiś czas, a z odkładaniem kasy też u mnie krucho. Więc w tym miesiącu kupujemy wózek + fotelik i bazę do samochodu, a w kolejnych mies resztę

niunia lubi tę wiadomość

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agi88 wrote:
    misia_k1 ja również długo rozglądam się za wózkiem 3w1 tak żeby spacerówka była mało awaryjna i wygodna. Zdecydowaliśmy z mężem, że kupimy wózek bebetto nico 3w1 na allegro gdzie cena ok 1500, już z fotelikiem maxi cosi, dopiero go kupimy.

Poczytaj opinie o tym wózku na forach bardzo sobie chwalą mamuśki i cena przystępna. Oglądałam go w smyku i Pani ekspedientka przedstawiła nam jego funkcje, na żywo wygląda rewelacyjnie. Lekki, zwinny, fajnie się prowadzi.

Poczytaj więcej, a może moja rada Ci pomoże w wyborze :)
    Rewelacyjny wózek z tego co widzę i cena mi się bardzo podoba :) dodałam do ulubionych, żebym nie zapomniała jego nazwy :) zakochałam się w tym wózku.

agi88 lubi tę wiadomość

• BiB Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    Rewelacyjny wózek z tego co widzę i cena mi się bardzo podoba :) dodałam do ulubionych, żebym nie zapomniała jego nazwy :) zakochałam się w tym wózku.

No ja na początku też myślałam o tym wózku, ale byłam w 3 sklepach i w każdym go odradzali, że chińszczyzna, że bardzo awaryjny i że dużo reklamacji jest na nie. Sama go nie mam i nie ma go nikt z moich znajomych, więc nie wiem czy to prawda, ale bardzo mnie tym zniechęcili.

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ