X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jedo fyn i gondola jest duża :) wczoraj kupiłam podgrzewacz baby ono :)

• BiB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczessciara wrote:
    ja mam jedo fyn i gondola jest duża :) wczoraj kupiłam podgrzewacz baby ono :)

No właśnie wiem, że w jedo jest duża, ale po złożeniu wózek mały nie jest... Aczkolwiek puki co najbardziej obstawiam właśnie Jedo fyn

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • fizjo Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej....mozecie mi polecic jakis fajny podwójny wózeczek???dla dzieci rok po roku??? :-)

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne? Taki bajerek od kuzynki mamy dostać w prezencie dla naszego maleństwa:
    http://www.bloomingbath.com/blooming-bath-baby-bath.html

Lissa lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:43

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda super bajer, ale czy będziesz to prać po każdej kąpieli, żeby miliony zarazków się w tym nie trzymało. Gąbki nie są polecane do kąpieli. Ale bajer super:)

Matylda36 lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama bym tego nie kupiła, chociaż pomysł bardzo mi się podoba. A że ma byc prezentem, to chyba nie odmówię, jeśli dziecku to sprawi radość, a kąpielą i sprzątaniem po kąpieli będzie się zajmował mój mąż - już mi to zakomunikował, że to jego zadanie będzie ;-)

Podejrzewam, że ten kwiatek starcza na kilka miesięcy tylko i pewnie każdego dnia nie będzie używany. Sprawa do przemyślenia jeszcze, zawsze możemy wybrać inny prezent, jeszcze jest trochę czasu. Kuzynka ten kwiatek zaproponowała ;-)

• Makcza Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę patrzeć, jak na tym filmiku z kwiatkiem matka ubrana w bluzkę i sweter spokojnie nalewa wody do zlewu, a dziecko czeka golutkie...

nutka lubi tę wiadomość

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowaliśmy się kupić podgrzewacz sterylizator do auto-dom, ten, ktory tutaj dziewczyny polecałyście, dokładnie ten:
    http://allegro.pl/happy-family-oryg-podgrzewacz-do-butelek-auto-dom-i3848163895.html

Weszłam go zamówić, a widzę, że ten sprzedawca oferuje jeszcze taki:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=3842701066

Któraś z Was ma, użytkuje ten drugi? Coś możecie o nim powiedzieć? Zastanawiam się, który będzie fajniejszy i praktyczniejszy w obsłudze.

• agi88 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się zastanawiam i na razie jestem za tym cyfrowym ze względu na możliwość dokładnego ustawienia temperatury. Ciężko o nim znaleźć opinie w internecie, przewertowałam już chyba tam i z powrotem. Przyłączam sie do pytania Matyldy36.

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agi88 ciężko cokolwiek znaleźć na jego temat, bo to podobno nowość jest. Zadałam pytanie sprzedawcy, ale nie odpowiada jak na razie.

agi88 lubi tę wiadomość

• fizjo Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudny ten kwiatek :-)

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam odpowiedź od sprzedawcy tych podgrzewaczy. Różnią się tylko ustawianiem temperatury. Ten tańszy ma ręczne pokrętełko, ten droższy ma to ustawienie i ekran LCD.
    Ten z ekranem LCD ma kilka opcji tempek ustawionych fabrycznie na stałe, ale nie zapamiętuje ostatniego ustawienia, trzeba klikać za każdym razem od początku, aż do pożądanej opcji.

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak juz pisalam to ja mam ten pierwszy na pokretlo i jestem zadowolona.mysle ze jedyna roznica jest tylko bajer wyswietlacza w drugim podgrzewaczu.na poczatku w ogole go nie uzywalam a teraz stoi na stoliku w pokoiku i sluzy nam dobrze.zawsze ustawiam na 100st to sie szybciej nagrzewa a zupke dla malego i tak mieszam i probuje.zupki deserki dla nas jogurty z lodowki zimne picie wode itp wszystko szybciutko grzeje :-) jest ok.w trasie jeszcze nie uzywalam bo maly pije cycusia ale w domu jest elegancki sprzet :-)

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roznica 20zl wiec jak kto chce ale mozna za te 20kupic sobie juz wit D dla maluszka bo jest promocja w superpfarm w galeriach hehe a wiadomo ze wit d uzywa sie dluzej jak nie ma slonka ;-)

Miriam lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a odnośnie witaminy D, jak już pasia ją tu wspomniałaś, dowiedziałam się, że jest też taka w aerozolu dla maluszków, łatwiej się ją podaje niż taką w płynie. Słyszałyście, widziałyście, a może używałyście takiej?

• moni_c Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Zdecydowaliśmy się kupić podgrzewacz sterylizator do auto-dom, ten, ktory tutaj dziewczyny polecałyście, dokładnie ten:
    http://allegro.pl/happy-family-oryg-podgrzewacz-do-butelek-auto-dom-i3848163895.html

Weszłam go zamówić, a widzę, że ten sprzedawca oferuje jeszcze taki:
    http://allegro.pl/show_item.php?item=3842701066

Któraś z Was ma, użytkuje ten drugi? Coś możecie o nim powiedzieć? Zastanawiam się, który będzie fajniejszy i praktyczniejszy w obsłudze.

my mamy podgrzewacz/sterylizator sisi (niebieski) i bardzo go polecam :)

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    a odnośnie witaminy D, jak już pasia ją tu wspomniałaś, dowiedziałam się, że jest też taka w aerozolu dla maluszków, łatwiej się ją podaje niż taką w płynie. Słyszałyście, widziałyście, a może używałyście takiej?[/QUOTE

Suzy lee wlasnie kiedys taka wkleila rurka z pompka ze wciska sie do buzki maluszka porcje i nke ma strachu ze kapsulka wyleci albo cos.mysle ze to dobrze ulatwia sprawe :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

pasia27, Lissa, Iwo123, Limerikowo lubią tę wiadomość

‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ