X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, chodzi Ci o ten podgrzewacz/sterylizator Happy Family?

bo jeśli tak to opinie o nim są tutaj:

http://www.bangla.pl/opinie/p33033/happyfamily-podgrzewacz-samochodowo-domowy

http://www.swiat-recenzji.pl/2013/04/podgrzewacz-do-butelek-happy-family.html

na święta był w strefie okazji allegro i kupiło go ponad 200 osób.

haybeauti lubi tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki bardzo za linki poczytam bo kurde jednak podgrzewacz do auta to fajna sprawa a my często jeździmy i o tym zakupie nie pomyślałam :) szkoda tylko ze podgrzewacz i sterylizator ma już do domu na zwykła wtyczkę no ale taki mobilny tez sie przyda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 15:22

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaasiaczek rzeczywiście ciekawie wygląda i ma super rzeczy ten podgrzewacz. Cena wręcz śmieszna za takie cudo i jakie dobre ma opinie. Na początku nie brałam pod uwagę tak niskiej ceny za takie urządzenie, ale jak widać, nie zawsze co drogie i znanej marki daje gwarancję, że jest dobre, a to tanie już nie.
    Przemyslę jego zakup, dzięki wielkie ;-)

kaaasiaczek_ lubi tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu mam linka do tej aukcji ze świąt, dot. podgrzewacza/sterylizatora Happy Family, i kupiło go nie 200, a 380 osób. także chyba musi coś w nim być ;)

http://allegro.pl/happy-family-oryg-podgrzewacz-do-butelek-auto-dom-i3760191699.html

Miriam, Matylda36, pasia27 lubią tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • koala82 Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam nadzieję że mogę się wprosić na Wasze forum.
    Mam pytanko czy któraś z Was zakupiła, kupuje lub ma już jakieś doświadczenie z nosidełkiem. Zastanawiam się na kupnem używanego Babybjorn Active:

http://allegro.pl/babybjorn-active-nosidelko-3-5-12kg-ergonomiczne-i3848720697.html

Z tego co się doczytałam jest bardzo dobre zarówno dla dziecka jak i mamy, zwłaszcza ze względów na kręgosłup. Niestety ja od urodzenia mam z nim problemy, a po pierwszej ciąży jest jeszcze gorzej. Zanim jednak coś kupię szukam opinii kogoś kto już z tego korzystał.

p19uugpjmxse1q13.png
    3jvzpx9iv6zlovc6.png
    atdcj48aatau4j6i.png

• kotek Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby Bjorn jest super! polecam bardzo! jest bardzo dobrze wykonany, solidny i dobry dla dziecka. nie możesz jednak nosic tam b malego dziecka, dla malenstwa lepsza jest ponoc chusta. W BB może nosic dziecko chyba od 3 miesiaca gdy juz solidnie trzyma główke.

78de0dd404ba84e12a056e9c239d99c7.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zwolenniczką chustonoszenia i sama zamiast nosidelka kupiłam chuste

nutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do nosideł... dziewczyny, już załatwiłam szóstce z was po cenie hurtowej nosidła ergonomiczne słynnej TULI (w sklpeach minimalna cena detaliczna to 420 zł) http://www.babytula.pl/collections/nosideka-ergonomiczne

Z racji tej, że parę dziewczyn się namyśłiło widząc zachwyt koleżanek, które dostały, idzie druga runda, ale tym razem juz nie mogę oferować ceny hurtowej, bo mam sklep a nie hurtownie. jednak mysle ze 375 zł to i tak atrakcyjan propozycja zważywaszy na fakt, że za tyle nowej nie ma szans dostać. Są już 3 dziewczyny pewniaki, być może jeszcze są 2... minimum musi być 5. Płatność na dniach, bo dziewzynom zależy na czasie.

Moją punktualność i rzetelnosc może potwierdzić, Lalita, Lilka, Kleopatra, Nienormalna i parę innych, któe dostały już swoje nosidła, bądź zamawiają teraz, lub widziały na Facebooku jak prowadziłam informowanie was na jakim etapie jest zamowienie i ze inne dostały potem nosidła szybko i sa achwycone, wrzucają foteczki na fbz maluszkiem na sobie.

Nosidło jest o tyle lepsze od chusty, że po prostu wkładasz do niego dziecko siup - i już. a TULe sa ergonomiczne i zachowuja prawidlowa postawe nozek dziecka prawidlowo rozkladajac ciezar i napiecia na kregoslupie i nie szkodza biodrom. Ponad to nic nie odgradza dziecka od naszego ciała jak na przykład w moim poprzednim nosidle fisher price'a ( czyli jak w chuscie- dziecko jest przytulone bezposrednio do naszeg oiała). No i mozna nosic na plecach jak i z prodzu.

POLECAM I ZAPRASZAM CHĘTNE ALBO DO MNIE ALBO DO LILKI, którą znajdzieie myślę już prędzej w PO NARODZINACH na głównej rozmowie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 17:35

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaasiaczek_ wrote:
    a tu mam linka do tej aukcji ze świąt, dot. podgrzewacza/sterylizatora Happy Family, i kupiło go nie 200, a 380 osób. także chyba musi coś w nim być ;)

http://allegro.pl/happy-family-oryg-podgrzewacz-do-butelek-auto-dom-i3760191699.html

WOW, rzeczywiście dużo osób kupiło ten podgrzewacz/sterylizator, w dodatku sprzedawca ma nie najgorsze opinie. Muszę się zastanowić czy nie kupić tego urządzenia, zamiast wyrzucać pieniądze na jakiś inny markowy ;-)

• eg Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, a ja zastanawiam się nad kupnem wózka 3w1, mam na oku trzy modele, ale nie wiem który z nich wybrać, może któraś mi podpowie coś na ich temat albo zasugeruje wybór:

http://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-2013-3w1-fotel-x-car-zestaw-xxl-i3882121568.html

http://allegro.pl/elipso-baby-active-2014-hit-fotelik-3w1-i3878481667.html

http://allegro.pl/3w1-navington-cadet-wozek-fotelik-maxi-cosi-gratis-i3850874556.html

Z góry dziękuję :)

eg
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedawno kupiłam używany X lander XA. Jest polecanym i sprawdzonym wózkiem od lat. Dodatkowo zwróć uwagę na koła, są duże, pompowane, nadają się na spacery w terenie, nawet do lasu :)

Suzy Lee lubi tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez słyszałam dużo dobrych opini o x landerze sama zastanawiałam sie nad x move a quinny moodd zdecydowaliśmy sie jednak na quinny moodd głownie dlatego ze po złożeniu zajmuje mniej miejsca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również zakupiłam xlandera xa. I jestem zadowolona z zakupu :) Ja kupiłam używany 3w1 za 1100zł w IDEALNYM stanie. Dodatkowo dostałam gratis: parasolkę, dwie torby do wózka oryginalne z xlandera tą mniejszą i dużą torbe, moskietere, przeciwdeszczówkę, wkładke dla niemowląt do fotelika itd. :) Cały, że tak powiem komplet. A wózek nigdzie nie zarysowany itd.
    Polecam naprawde ALE poszukaj lepiej używanych choćby ze względu na cene. Zawsze można pojechać obejrzeć wózek przed zakupem (choć ja brałam w ciemno) a zaoszczędzisz sporo. :) A xlander ma stabilne wózki z dużymi, zwrotnymi kołami i bardzo leciutko się prowadzi :)

• koral Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 10:06

• Matylda36 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jeszcze szukałam wózka wielofunkcyjnego trafiłam na informację, że X-Lander X-Move jest połączeniem modeli XA i XQ, także może tego X move'a powinnaś eg wziąć też pod uwagę.

• eg Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za opinie :)

eg
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaaasiaczek_ wrote:

Kasiaczek ja sobie zamówię też ten podgrzewacz jest super. A ta wtyczka do samochodu super sprawa.
    dzięki

kaaasiaczek_, pasia27 lubią tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    WOW, rzeczywiście dużo osób kupiło ten podgrzewacz/sterylizator, w dodatku sprzedawca ma nie najgorsze opinie. Muszę się zastanowić czy nie kupić tego urządzenia, zamiast wyrzucać pieniądze na jakiś inny markowy ;-)
    Ja mam ten podgrzewacz i jestem zadowolona.jest szerszy niz inne bo mam butelki tome tippe a one sa szersze i nie wchodza do kazdego podgrzewacza .polecam

Matylda36, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam kupiłyście ostatnio ciekawego? Jakieś hity albo super obniżki w sieciówkach?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • BiB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda36 wrote:
    Jak jeszcze szukałam wózka wielofunkcyjnego trafiłam na informację, że X-Lander X-Move jest połączeniem modeli XA i XQ, także może tego X move'a powinnaś eg wziąć też pod uwagę.

Owszem X- move jest połączeniem XA i XQ, ale osobiście uważam, że nie wyszło im to najlepiej. Gorzej wygląda, gorzej się prowadzi, cena też nie najniższa.

Ja osobiście też zastanawiam się nad XA, ale nie wiem czy ta gondola nie będzie za mała (ja rodzę w lipcu, więc np w grudniu, czy styczniu może być ciężko upchnąć do niej dziecko, a na dodatek ani ja, ani mój mąż do małych ludzi nie należymy, więc nie ma się co nastawiać, że dziecko też będzie małe) :P

Oprócz XA bierzemy pod uwagę jeszcze Jedo Fyn oraz ABC Viper...

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ