X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zakupy dla naszych maluszkow.
Odpowiedz

Zakupy dla naszych maluszkow.

Oceń ten wątek:
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie dziewczyny ;-)
    No to teraz pozostała mi tylko decyzja, który zestaw wybrać :-D

;oniqa, Miriam lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia kochana duzo ładnych łóżóeczek jest mi się ostatnio zaczęłoto bardzo podobać :)
    http://allegro.pl/arus-15el-lozeczko-szufl-dumbo-gryka-posciel-rozek-i3830795687.html
    http://allegro.pl/arus-22-el-lozeczko-z-szuflada-gryka-posciel-rozek-i3864823567.html

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle rzeczy dla dzidziusiów jest mnóstwo fajnych, tylko w tym gąszczu trzeba jeszcze wybrać dobre i najlepiej już przez kogoś sprawdzone. Żebym jeszcze mogła po sklepach pobiegać dotknąć, pooglądać, a ja calutką ciążę leżę i mogę tylko na mężu polegać by pojechał do sklepu i coś obejrzał;-), więc co mogę to pytam na forum i kupuję przez neta :-D

A z tych łóżeczek oniqa bardziej podoba mi się to co kupiłaś i to co ma Lalita :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 11:38

Miriam, ;oniqa lubią tę wiadomość

• lusia22 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się podobają te trzy i któreś z nich napewno kupie tylko musze się dobrze zastanowić, to pierwsze chyba podobne do tego co kupiła ;oniqa tylko nie ma poscieli i tych innych dodatków a teżv bym chciała wszystko naraz, najbardziej podoba mi sie drugie ale nie ma szuflady, ale jak wszystko uda mi sie zmiescić w szafke to chyba zostane przy nim.

http://allegro.pl/lozeczko-dumbo-szuflada-misie-na-hustawce-gratis-i3833275410.html?source=mlt

http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-140x70-haft-szyfon-darland-i3841933617.html?source=mlt

http://allegro.pl/arus-lozeczko-z-szuflada-9-kol-posciel-materac-gpk-i3830547357.html

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matyldo wysłałam ci to bo ja lubie prostote :) nie są dla mnie te zestawy przesadzone itd...;) A wybierzesz to co tobie i mężowi będzie się podobać;)))

Matylda36 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem zdecydowana na łóżeczko które rośnie wraz z maluchem i jest w pełni wyposażone.

http://allegro.pl/17cz-lozeczko-tapczanik-materac-posciel-haft-s-i3862193771.html

Ładnie się prezentuje i kolorki pościeli też efektowne. :)

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładne, właśnie ja dlatego chciałam to drugie z tych co podałam bo tam też można tapczanik zrobić.

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Matyldo wysłałam ci to bo ja lubie prostote :) nie są dla mnie te zestawy przesadzone itd...;) A wybierzesz to co tobie i mężowi będzie się podobać;)))

To już wiem dlaczego mi się ten zestaw spodobał :-) też lubię prostotę, mój mąż również ;-)

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znajoma poleciła mi ten termometr bezdotykowy:

http://allegro.pl/termometr-na-podczerwien-dla-dzieci-1-sek-i3832965673.html

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Iwo123 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy kupiłyście już może śpiworki do spania?
    Mi podoba się:
    http://allegro.pl/welurowy-spiworek-do-spania-ewa-klucze-pastels-i3852174422.html
    Wygląda na solidne wykonanie.

Moni& lubi tę wiadomość

relg3e5ejn8hl19k.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doświadczone dziewczyny, doradźcie mi, bo nie mogę sobie wyrobić poglądu.

Z jednej strony czytałam, że maluszkowi nie daje się ani poduszki (ze względów fizjonomicznych), ani pościeli (ze względów bezpieczeństwa), tylko właśnie wrzuca się maluchy do spania w takie śpiworki.

Przejrzałam jednak te oferty z łóżeczkami i tam w komplecie są poduszki, najnormalniejsze w świecie kołderki, itd. Jak to w końcu jest? Kiedy się dziecko przykrywa kołdrą/kocykiem, kiedy wprowadza się poduszkę?

Domyślam się, że jest to też kwestia temperatury, ja będę rodzić na przełomie maja/czerwca, więc w takim śpiworze dziecku może być za gorąco (?).

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam już taki śpiworek, fajna rzecz na chłodniejsze wieczory:)

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam nat takimi naklejkami przy łóżeczku. Maluszek będzoe miał mało przestrzeni, a to zawsze doda uroku:)

http://allegro.pl/naklejki-dla-dzieci-dzieciece-na-sciane-100x50cm-i3869364177.html

1usapiqvs8bdmaac.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina super sa te naklejki :) ja chciałam sobie kupic takie w 3D tez mi sie bardzo podobają :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne te śpiworki! Ja tez słyszałam o tym, ze niemowle powinno spac w śpiworku bo nie nakryje sobie główki kocem wiec ja znając moje schizy i histerie kupie mojemu malenstwu taki własnie spiworek:) bo jak nie to stane sie nocnym zombie i bede non stop czuwac przy Maluszku :P

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bea_tina ja też kupiłam naklejki i część chce dać nad łóżeczkiem a część nad przewijakiem:)

Też nie wiem jak z tym śpiworkiem część znajomych sobie chwali, drudzy mówią, że to zbędne.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak z poduszką? Takiemu malcowi w ogóle daje się poduszkę do spania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powinno sie dawać już prędzej klin pod materac :) te poduszki w zesrawach to raczej są takie płaskie i dla ozdoby takiej odnoszę wrażenie :)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Doświadczone dziewczyny, doradźcie mi, bo nie mogę sobie wyrobić poglądu.

Z jednej strony czytałam, że maluszkowi nie daje się ani poduszki (ze względów fizjonomicznych), ani pościeli (ze względów bezpieczeństwa), tylko właśnie wrzuca się maluchy do spania w takie śpiworki.

Przejrzałam jednak te oferty z łóżeczkami i tam w komplecie są poduszki, najnormalniejsze w świecie kołderki, itd. Jak to w końcu jest? Kiedy się dziecko przykrywa kołdrą/kocykiem, kiedy wprowadza się poduszkę?

Domyślam się, że jest to też kwestia temperatury, ja będę rodzić na przełomie maja/czerwca, więc w takim śpiworze dziecku może być za gorąco (?).
    ja synka przykrywlam kolderka albo kocykiem od poczatku i tak zawsze sie odkopywal he. a poduszeczke mialam taka na ktorej caly sie miiescil taka plaska i podluzna .

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Nie powinno sie dawać już prędzej klin pod materac :) te poduszki w zesrawach to raczej są takie płaskie i dla ozdoby takiej odnoszę wrażenie :)
    ja synka na takiej poduszce nosilam ;)

Miriam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ