Zakupy dla naszych maluszkow.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane na w 1 ciąży używałam oliwki kremy na rozstępy i wiecie co przy samym końcu i tak się pojawiły na brzuchu a jak rodziłam i parlam to dochodziły dalsze rozstępy a jak karmiłam piersią to i na piersiach się zrobiły więc według mnie każda ma ma inne ciało i jak będzie się stosować kremy czy nie to mogą wystąpić albo i nie
-
Lalita2710 wrote:Matyldo na początku możesz zobaczyć czy twoje dziecko będzie np alergikiem.
Bo może mieć taką skórę jak mój synuś idealną bez żadnych zaczerwienień+
.
I nie muszę go kąpać w takich preparatach ,które tanie nie są.Lalita2710, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
Matyldo ja na przyklad teraz jak ide do apteki to sie pytam czy maja jakies probli oilatum albo emolionow i mam juz oliwki do kapieli i na buzke ale od 6tego miesiaca.a co tam pokorzystam za darmoche haha no bo to droge te kosmetyki i dziewczyny maja racje ze jak skorka nie jest wymagajaca to nie ma co uzywac specjalnych kosmetykow
Kurde lezysz kochana ja na poczatku 1,5mies w wyrku z nogami u gory a w 35tyg tez mega wypoczynek do 37tyg bo maly byl gotowy a w 39tyg wyskoczyl po umyciu podlogi hahaha
No i moj latal z kartecxkami po sklepach,aptekach bo ja ciagle wyrko cycus,synus,cycus ,synusMatylda36 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za rady. Jesteście nieocenione!
Pasiu ja leżę od 5 tygodnia ciąży przez cały czas, trochę w domu, trochę w szpitalu, także już się przyzwyczaiłam. No, ale czego nie zrobi się dla swojego wyczekiwanego maluszka
Na szczęście na męża mogę liczyć i biega po sklepach, załatwia wszystko, czego nie kupię lub nie chcę kupować w necie.pasia27 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Paula ja mam tą: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcChjE7Ncxmtjgxu1rvg96m35uhWJvuHk8mIBO4UiE0SNcmwCvaw
Są też z bobika czy jakoś tak.
Ja mam taki zwykły : http://slonsklep.pl/999-1593-thickbox/aspirator-do-nosa-baby-ono.jpg Ładnie odsącza jak miał taki lekki katar. -
Matylda36 wrote:Dzięki dziewczyny za rady. Jesteście nieocenione!
Pasiu ja leżę od 5 tygodnia ciąży przez cały czas, trochę w domu, trochę w szpitalu, także już się przyzwyczaiłam. No, ale czego nie zrobi się dla swojego wyczekiwanego maluszka
Na szczęście na męża mogę liczyć i biega po sklepach, załatwia wszystko, czego nie kupię lub nie chcę kupować w necie. -
nick nieaktualny
-
Paula ja pralam w platkach mydlanych bo sie balam uczulen ale jednak maly jest twardy i nic go nie uczula.moglam uprac w lovelli bo platki to gowniany biznes hehe
Od 3ciego miesiaca piore pol na pol z naszym proszkiem bo lovella nie dopiera kupek musztsrdowek..dobre jest tez mydelko z rossmana dr.beckham za 6zl na plamy a biale rzeczy zalewam normalnie ace i nawet gowienka nie musze zapierac bo w momencie zanika hepaula22 lubi tę wiadomość
-
dostałam kilka rzeczy białych i chciałam je wybielić i dopiero wyprać, ace będzie ok czy coś innego?
co do proszku mam dzidziusia i plyn do płukania lovela ale po płukaniu w płynie robiłam dziś ponowne płukanie bez płynu żeby dokładnie wyczyścić z detergentów.
Pasia po Twoim maluchu to widac, że taki śmieszek:D -
nick nieaktualny