X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Bardzo późna owulacja...
Odpowiedz

Bardzo późna owulacja...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justysia 88 wrote:
    Dziewczyny jeżeli będzie test pozytywny owulacyjny to kiedy zaczynacie się przytulać po otrzymaniu dwóch kreseczek

od razu działajcie :)

• asiula1990 Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, kilka dni wcześniej bolał mnie jajnik czułam się pełna. Śluz tak jak przy płodnych czyli ślizgo no i temperatura zwykle mam bardzo niska a tu podwyższona nie wiem co będzie obecnie czekam na spóźniony okres ale chyba idzie mi na słonia dziś 34 dzień

• Monalisar Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dlaczego nie skorzystacie z testów owulacyjnych? Uważam ze są bardziej pomocne, sama korzystam i raczej ich wyniki pokrywają się z tym co na USG widziała ginekolog( pęcherzyki owulacyjne)

atdchdgexzsa3c7x.png

AMH 1,11-grudzien 2018
    AMH 0,67-pazdziernik 2019
    Mutacja MTHFR heterozygota
    04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
    10.2019 ciąża naturalna
    21.11.2019 bije serduszko ♥️
    04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm
  • asiula1990 Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2019, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Korzystałam :-) ale po 56 dniach @
    Okazuje się ze mam nieregularne miesiączki i dostałam duphaston.
    Teraz zagadka kiedy mam owulacje bo testy clearblue w tamtym miesiącu wskazały 26 dc wiec w tym wybieram się na monitoring.
    Macie jakieś informacje o monitoringu? Podzielcie się :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ!
    Czy ktoś doświadczony może zerknąć na mój wykres? jak myślicie czy dobrze wyznaczyło owu?

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ