Blade paski na teście owulacyjnym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Drogie Dziewczyny,
zawsze jak robię test owulacyjny to albo nie mam żadnego paska, albo w tych dniach, kiedy mam mieć owulację, to pojawia się blady pasek. W instrukcji jest napisane, że powinien być tak samo albo nawet bardziej intensywny niż pasek kontrolny. Mówiłam o tym mojemu gin, ale on stwierdził, że nie warto się tym przejmować, bo to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto i ważny jest monitor. Czy któraś z Was też tak miała? PozdrawiamAniołek 28.08.2015 - 30.10.2015 [*] -
Dziewczyny ja sie przekonałam, że te testy z allegro to badziewne. Nigdy nie wyszły mi pozytywne. Kupiłam testy w rossmanie ,,domowe laboratorium" i teraz juz wiem, że z tymi z allegro jest cos nie tak.
Oto testy z dzoś . Górny z allegro dolny z rossmana.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8f8fc1d5cc9.jpg
Uważacie, że ten dolny jest pozytywny, czy już nie?dobuska lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj wydaje mi się, że testy wyszły słabiej niż wczoraj. Zastanawiam się, czy rzeczywiście nie jest tak, że z testami jest coś nie w porządku. Brzuch mnie zaczął dzisiaj boleć, więc może owu jeszcze przede mną. Na wszelki wypadek dzisiejsze testy schowałam do porównania na póżniej. Czy waszym zdaniem 17 to za wcześnie na robienie testów?
-
Test jest pozytywny wtedy gdy obie kreski są jednakowo ciemne lub ta z lewej jest ciemniejsza. Laila więc według tych testów owu jeszcze nie było. Ale jak już pisałam ja tym testom nie wierzę.
-
nick nieaktualnylaila_25 ja miałam do tej pory testy z allegro - różowe i niebieskie oraz z Rossmana (domowe laboratorium). Byłam zadowolona z tych z allegro: Moje testy pozytywne
laila_25 Może trafiłaś na złą partię lub miałaś rozcieńczony mocz przy sprawdzaniu...
borsuk moim zdaniem oba twoje testy (zamieszczone powyżej) są negatywne. Kreska testowa jest słabsza od kontrolnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 00:28
-
nick nieaktualnyBasha a który masz dzień cyklu i jak długie masz cykle?
ja mam cykle 29-32 dni, a testy pozytywne wychodzą u mnie dokładnie na 16 dni przed miesiączką. Następnego dnia po teście mam spadek temperatury, a dwa dni po teście skok temperatury... U mnie faza lutealna jest stała, wynosi 14 dni i wszystko z testem ładnie się zgrywa ja testy robię o 12/13 i 17 h.
channach jak długie masz cykle? Może za wcześnie robisz te testy jak na długość swojego cyklu? U mnie przy cyklu 29 dniowym, pozytywny test był dopiero 14 dc.