Dziewczyny jak odczuwacie owulacje?
-
WIADOMOŚĆ
-
Unlike wrote:Zwykle mnie pobolewa i mam częste wizyty w toalecie na dłuższe posiedzenia.
Znak charakterystyczny - masa śluzu, ilości takie, że nie idzie przegapić
Ja niestety ze sluzem mialam zawsze problem, dopiero soki ze swiezych owocow do owulacji i picie duzej ilosci wody z niskim ph i zalewa mnie plodnym przez kilka dni przed owu...normalnie nie mialam takiego typowego rozciagliwego sluzu nigdy. Probowalam wiesiolek i siemie lniane w roznej postaci i nic nie dalo takiego efektu jak woda z ph 6.0-6.2Fasia lubi tę wiadomość
-
u mnie ból w dole brzucha bolą oby dwa jajniki razem z pachwiną i szyjką macicy ledwo wtedy chodzę czasem nie mogę usiąść uczucie jakby ktoś wbijał mi szpilkę czasem jest tak cały dzień czasem dosłownie pół godz i przechodzi na drugi dzień lekko jakby poświt raz w prawym raz w lewym jajniku i przeważnie jestem po owulacji już teraz się okaże czy znowu moje bóle okazały się trafne bo czekam na wyznaczenie owulki
weronika86 lubi tę wiadomość
udało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
ja mam bardziej takie bolesne wzdecie calego brzucha, gazy pikajace jajniki, przy siusi czuje nabrzmiale jajniki i zauwazylam rowniez ze przetluszczaj mi sie strasznie wlosy od 3 dni przed do owulacji ( moglabym myc klika razy dziennie) i wraca to podczas miesiaczki.
Unlike lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi 4-5 lat temu jak miałam owulacje to z bólu kładłam się na kilka minut na podłodze i widziałam gwiazdy, koleżanki powiedziały, że to owulka, bo już do lekarza byłam umówiona. Przed ślubem lekarka na usg stwierdziła tzw bliznę poowulacyjną na jajniku i nie kazała się martwić wiekiem, tylko działać. Kiedyś też miałam tyle śluzu, że nosiłam wkładki, bo aż ciekło, teraz tak mało, że coś chyba w diecie zmienię, kupiłam concevit plus, no zobaczymy.
Potwierdzam, że w trakcie owu lubię na siebie patrzeć, kłuje mnie w dole.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Unlike tez tego nienawidze, bo czuje sie jakbym sie nie myla wogola, taka brudna...masakra.
dojrzala ja tez sie zastanawiam nad zakupem tego zelu, jak sie nie uda w tym cyklu to kupie od nastepnego. jakie wrazenia po uzywaniu? lepszy seksik :
Malutka widzialam u ciebie, pieknie potrafisz wyczuc owulacje, tylko pozazdroscic
Anitko ja nigdy nie czulam boli owulacyjnych, wogole nie czulam ani jajnikow ani piersi...na szczescie zmienilo sie to po soi, ktora dziala jak clo...dodam ze clo u mnie nie podzialalo, a soja jest delikatniejsza. Wiele dziewczyn twierdzi, ze jak byly mlodsze to czuly owulacje zawsze i mocno...czyli powinnysmy rodzic duzo wczesniej, ale niestety spoleczenstwo potepia wczesne ciaze...jak zaszlam w ciaze w wieku 16 lat to musialam z moim wyjechac do innego miasta bo ludzie plauchami wytykali! a jakby nie ta wczesna ciaza to teraz bym wogole dzieci nie miala, jestem nadal z tym samym partnerem...nasze babcie rodzily w wieku 12/16 lat i nie mialy problemow z plodnoscia.malutka1989571, Unlike lubią tę wiadomość
-
Tak to prawda Weroniczko..ja znow nie znalam swojej milosci jeszcze jak mialam normalna owulacje wiec i tak mi sie nie przydala ....chodzmoze jakbysmy sie zdecydowali na dziecko wczesniej taqk z 5 lat temu to moze by jeszcze nie bylo problemu kto wie.
Gdzie ta soje mozna kupic i jak ten specyfik sie dokladnie nazywa moze sproboje ta soje uzywac od nastepnego cyklu.. -
weronika86 może i ładnie trafiam z owulką ale jak widac efektów nie ma bo fasolki brak... co do żelu ja miałam pre seed ale jak narazie nie zadziałał wystarczy dosłownie groszek do środka a jest wilgotno moim zdaniem za no i mój mąż też tak stwierdził było za ślisko i nie aż tak przyjemnie ile nas tyle opini więc każda ma inne zdanie na ten temat:) mąż ma 2 stycznia urodzinki tak bym chciała zrobić mu prezent:) pewnie znowu nic z tegoudało się 13cykl starań okazał się szczęśliwy
-
malutka1989571 wrote:weronika86 może i ładnie trafiam z owulką ale jak widac efektów nie ma bo fasolki brak... co do żelu ja miałam pre seed ale jak narazie nie zadziałał wystarczy dosłownie groszek do środka a jest wilgotno moim zdaniem za no i mój mąż też tak stwierdził było za ślisko i nie aż tak przyjemnie ile nas tyle opini więc każda ma inne zdanie na ten temat:) mąż ma 2 stycznia urodzinki tak bym chciała zrobić mu prezent:) pewnie znowu nic z tego
Nie poddawaj sie, choc lepiej sie fajnie rozczarowac pozytywnym testem niz sie napalac..ja niestety sie zawsze napalam ja dopiero w tym cyklu mam jakies ilosci rozciagliwego sluzu, a zawsze susza, wiec i plemiory nie maja jak przetrwac...musze sprawdzic, nie zaszkodzi -
U mnie przez 4 do 5 dni boli pod brzusze w tym dwa ostatnie dni tak kłuje i boli że czasami zgina mnie w pół nawet jak za przeproszeniem chce bąka puścić czuje napięcie potem odpuszcza
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:Unlike tez tego nienawidze, bo czuje sie jakbym sie nie myla wogola, taka brudna...masakra.
dojrzala ja tez sie zastanawiam nad zakupem tego zelu, jak sie nie uda w tym cyklu to kupie od nastepnego. jakie wrazenia po uzywaniu? lepszy seksik :
Malutka widzialam u ciebie, pieknie potrafisz wyczuc owulacje, tylko pozazdroscic
Anitko ja nigdy nie czulam boli owulacyjnych, wogole nie czulam ani jajnikow ani piersi...na szczescie zmienilo sie to po soi, ktora dziala jak clo...dodam ze clo u mnie nie podzialalo, a soja jest delikatniejsza. Wiele dziewczyn twierdzi, ze jak byly mlodsze to czuly owulacje zawsze i mocno...czyli powinnysmy rodzic duzo wczesniej, ale niestety spoleczenstwo potepia wczesne ciaze...jak zaszlam w ciaze w wieku 16 lat to musialam z moim wyjechac do innego miasta bo ludzie plauchami wytykali! a jakby nie ta wczesna ciaza to teraz bym wogole dzieci nie miala, jestem nadal z tym samym partnerem...nasze babcie rodzily w wieku 12/16 lat i nie mialy problemow z plodnoscia.
tak, lepszy sex, jest też preparat tylko do przyjemności i chyba go zakupię, bo tańszy i można wyciskać wg uznania, dziwna sprawa, po serduszkowaniu niewiele ze mnie wypłynęło, po drugim numerku (mniej nasionek) nic...może odwodniona byłam?