Interpretacja wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz to lepiej wygląda Moim zdaniem owu lada chwila, rób dalej testy Czytałam kiedyś, że skok temperatury to nie musi być o jeden stopień i nieraz odczytuje się go jako 0,2 różnicy, a u Ciebie taka jestKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczy plis zerknijcie na wykres, wg testów oraz śluzu owulacje juz miałam a of dalej jej nie wyznacza bo nie było skoku temp. jest powolny wzrost, na moje oko owu była 18 lub 19 dc wtedy tez kuł mnie lewy jajnik i miałam bóle brzucha.
Kurdeee -
Nie martw sie, bo niby na jakiej podstawie powinnas sie denerwowac? Tempka sobie spokojnie rosnie, wykres interpretuj SAMA i nie patrz na detektor OF,on rzadko kiedy pokazuje owulacje we wlasciwym terminie. Mierz tempke i czekaj..tylko SPOKOJNIE, bo taki stres na serio moze Ci owulacje zablokowac lub orzesunac i objawy plodnosci wrocą. Czekaj na kolejne pomiary.
kittykate lubi tę wiadomość
-
Inka dziękuję Ci uspokoiłaś mnie, wiesz mi także od początku się wydawało że jest ok i wszystko idzie w super stronę. Faktycznie muszę olać ten detektor i się tak nie przejmować - wszystko ładnie idzie w górę
A powinnam jeszcze współżyć czy już mogę dać odetchnąc mojemu S ?? -
Ok dziekuje Ci, sprawdzałam śluz w szyjce, jest go baaardzo niewiele
jest już bardzo metny serkowaty suchy i lepki... więc nie sadze bym miała okres płodny...
We wtorek śluz miałam po prostu morky rozciągliwy i czułam to, dziś czuję suchość. -
Kazda powyzsza od 36,67 bedzie wg mnie potwierdzala owulacje, wiec czekaj na te 3 wyzsze.
Na przyszlosc bym radzila, ale to nie jest konieczne zebys zaokraglala tempki np. 36,67 to 36,7
36,66 to 36,65
36,63 to 36,6
Czyli zaokraglasz do 0,05
Czasem mocno to potrafi wyklarowac obraz wykresuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 21:31
kittykate lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przeczytalam wszystko no i mam pytani
Po co sa te termometry z 2ma miejscami po przecinku skoro lepiej jest zaokraglac do 0.1. Ja mierzylam kiedys 0.1 a specjalnie kupilam 0.01 i to jeszcze podswietlany zeby lampki nie palic!
Pozdrawiam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 19:53
-
Daisy wrote:Dziewczyny przeczytalam wszystko no i mam pytani
Po co sa te termometry z 2ma miejscami po przecinku skoro lepiej jest zaokraglac do 0.1. Ja mierzylam kiedys 0.1 a specjalnie kupilam 0.01 i to jeszcze podswietlany zeby lampki nie palic!
Pozdrawiam :*
Wiadomo na wykresie można sobie zaznaczyć zaokrągloną wartość ale trzeba wiedzieć kiedy jest minimalny skok, bo w przeciwnym razie można źle zinterpretować wykres.inka84 lubi tę wiadomość
-