Jak to jest z tym śluzem
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze się z nią umawiam, że np za miesiąc
A o tym jajniku teraz mi się przypomniało, mówiła,że plemnikom będzie ciężej dotrzeć do niego..
Mandi a myślisz, że jak wczoraj test owulacyjny był pozytywny a dziś negatywny (a na monitoringu dziś wyszło, że pęcherzyk nie pękł) to że w ciągu 2-3 h mógł pęknąć? Albo nie doszło do zapłodnienia i nici w tym cyklu?❤❤ -
Sądzę,że mógł,ale każda z nas ma inny organizm nie chce ci robić nadzieii ,ale ty tez jej nie trać bo może się udało i pękł i dojdzie do zapłodnienia . Każdy cykl starań bardziej przybliża cie do dzidziusia i trzeba się starać. A ile razy w dni płodne robisz test ma owu?
-
Powiem Ci szczerze, że ja robię testy jak mam śluz płodny. Choć czasami się zdarza, że zrobię też prędzej, ale nigdy nie miałam testu owulacyjnego pozytywnego, może raz w jakimś cyklu. W tym cyklu jak wzięłam donga to miałam pozytywny. No ale się zobaczy co z tego wyjdzie. Jak nie to trudno.❤❤
-
Acha no bo w sumie wcześniej nie ma Sensu. Ja muszę kupić ze dwa te testy i zrobić ale to gdzieś za 10 dni dopiero... Bo niby jeszcze 12 dni do owulacji. Juz nie mam siły się starać tak Bardzo chce być mama,ale teraz będzie co ma być. Uda się.zobaczysz niedługo dodany post obydwie ze jesteśmy zafasolkowane . Musimy nie zamartwiac się i co drugi.dzień i będzie dzidzia.
Myszusia lubi tę wiadomość