Jak to jest z tym śluzem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja od ok 2lat podczas dni plodnych mam malo sluzu niestety siemie lniane nie pomoglo.
a po owu zawsze mialam kremowy sluz a zaraz przed @ mialam wodnisty czasem rozciagliwy bardziej niz w dni plodne. A od 2cs nie mam sluzu w ogole po owu susza straszna nie wiem dlaczegoTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba mam nadzieję, że już niedługo i się Wam uda. Sama poczytałam dziś na internecie o żelu wspomagającym zajście w ciąże.. żel Conceive Plus, tak się nazywa. Poczytałam o tym same plusy ale ile jest w tym prawdy to nie wiem. Dziewczyny opisywały tutaj na ovufriend, że niektórym pomógł zajść w ciążę, więc sama nie wiem.
zonaboba lubi tę wiadomość
❤❤ -
Kochane, możecie pomóc mi lajkując moje pytanie do eksperta? Bo już dość długo się z tym męczę a nikt nie potrafi odpowiedzieć na moje pytanie. z góry dziękuję wam wszystkim
Oto link:
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/brak-sluzu-czym-sie-wspomagac,5847.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 12:54
❤❤ -
Dziś byłam w aptece i koszt troszkę jest duży 60zł..(wieksza tubka) jest też mniejsza na 3 razy (30zł).. hmm.. Ja byłam dziś u endokrynologa.. Dał mi Euthyrox N88. bo TSH miałam 3.28). Mówi, że mam schudnąć. Dał mi skierowanie do Poradni Endokrynologiczno-Ginekologicznej z PCOS i niepłodnością. W poniedziałek zadzwonię i umówię się na wizytę..❤❤
-
hej ja teżbiorę Euthyrox, tyle że 75.. Staramy się już pół roku i nic. Dodatkowo pije Inofolic i biorę wit d. Taki zestaw dostałam od endokrynologa. Mam też podejrzenie PCOS i gin przepisał mi luteinę..
Felicity a robiłaś wszystkie badania? bo euthyrox raczej nie spowoduje zaniku śluzu. Tylko, jeśli masz problemy z tarczycą to samo wystarczy żeby śluzu było mało lub wcale. Mam dokładnie tak samo..
Myszusia ja mam 7,41 a po ostatnim badaniu spadło do 4,99. U ciebie nie jest tak źle. Ale faktycznie lepiej przy staraniach mieć w okolicach1. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja mam takie pytanie... Bo mam kremowy śluz i mnóstwo go jest a w nim jest dużo rozciągliwego czy to nie koliduje ze sobą? W końcu kremowy chroni pochwe i zabija plemniki a rozciągliwy pomaga im to bez sensu... Czy któraś może mi pomóc?
-
nick nieaktualny
-
natalka189 wrote:Hej dziewczyny ja mam takie pytanie... Bo mam kremowy śluz i mnóstwo go jest a w nim jest dużo rozciągliwego czy to nie koliduje ze sobą? W końcu kremowy chroni pochwe i zabija plemniki a rozciągliwy pomaga im to bez sensu... Czy któraś może mi pomóc?
To pewnie niedługo u Ciebie będzie śluz płodny Powodzenia!❤❤ -