Jak to jest z tym śluzem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny spòjrzcie na mój wykres powiedzcie mi proszę czy mogę się jeszcze spodziewać owulacji skoro nie obserwuję u siebie już śluzu płodnego a temperatura mimo to też jeszcze nie skoczyła i nie wiem co o tym myśleć. Czy mimo braku śluzu może być owu?bòl owulacyjny też już miałam dwa dni temu. Może pęcherzyk znowu nie pękł bo mam pcos
-
Widzę że nie badasz szyjki, patrząc na wykres to ciężko mi stwierdzić czy będzie, jeśli masz rozciągliwy śluz i w dodatku miałaś ból owulacyjny to mogę powiedzieć że owulacja była w tym dniu co skończył ci się śluz o najlepszej jakości czyli 14 dc tak mi się wydaje, wiele się naczytałam i piszą że śluz jest bardzo ważny, ja z kolei mam dziwny teraz cykl bo nie miałam śluzu rozciągliwego a temperatura mi skoczyła,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:18
-
Dziewczyny pomóżcie ... Mój sluz od paru dni jest rozciągliwy tylko wczorajszy dzień czyli 16 dzien cyklu był kremowo grudkowaty a dzisiaj znów mega pełno śluzu jak jajo kurze ... 15,16 dzien cyklu miałam bardzo bolący myślałam , że mi rozerwie jajniki i pochwe ... i jak mam to interpretować ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzasami sluz jest tylko przy szyjce i jak chcesz zobaczyc jaki masz to np wieczorem codziennie o tej samej porze ale nie po siku tylko przed mozna sie podetrzec lekko papierem toaletowym i zobaczyc jaki sluz na papierze lub tez po prostu wlozyc sobie palucha i pogmerac. U niektorych kobiet sluz tylko po gmeraniu wychodzi -jak u mnie
agniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agnieszka, juz Ci to chyba gdzieś poradziła, ale napisze jeszcze raz dla pewności, weź Ty pij ziółka - założymy taki klub zielarek, ale on chyba jest już tu na forum, nie? I będziemy piły razem, bo ja już mam swoje na Płodność i pije teraz fazę pierwszą. Dobre są i szybko przyszły, tylko trochę moczopędne skubańce...
-
nick nieaktualnyJa właśnie w tym cyklu zaczęłam pić, ale mieszankę nr 3 ojca Sroki. Zobaczymy jak tym razem będzie to wyglądało. Jestem pełna nadziei także po wynikach hormonów, bo stosunek LH/FSH bardzo się poprawił. Jeszcze tylko czeka mnie usg i mam nadzieję, że torbieli nie będzie, bo nie chcę wracać do tabletek anty:(
-
Agnieszaka - na pewno sie ułoży. Tylko wiesz z ziołami to trzeba regularnie i najlepiej kilka razy dziennie - zależy ile tam piszą u Ciebie, ale też nie trzeba sie spodziewać szybkich efektów, chociaż ja po baby i mama med - tych moich ziołach na ciążę, to sie az nie spodziewałam, bo chyba ze trzy tygodnie dopiero piję i już mi np łatwiej obserwować śluz, ale to chyba zasługa tych egzotycznych ziół - no sroka takich nie ma - tam tylko lokalne polskie z naszej ziemi, a te egzotyczne mają silniejsze własciwości
Baś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiję regularnie, pod tym względem jestem bardzo zdeterminowana i zdescyplinowana. Mówisz, że Twoje zioła silniejsze. Mam nadzieję, że Tobie też pomogą. Ja też zauważyłam, że śluz się poprawił. Każde zioła pewnie w jakimś stopniu pomagają. Jedni muszą poczekać na efekty dłużej, a inni zauważają pierwsze zmiany bardzo szybko. Najważniejsze, żeby efektem ostatecznym była ciąża:)
Kisieńka, Baś lubią tę wiadomość
-
Zauważyłam, że niektóre z was do owulacji biorą olejek z wiesiołka... powiecie coś więcej? Jaki, Jak, Kiedy, Ile
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 23:32
-
no właśnie miałam brać, ale gdzies wyczytała, ze to jednak ściema i lepiej vitex- czyli niepokalanek i damiana i pochrzyn i one razem dają bardzo dobre efekty - lepsze niz wiesiołek, ale od wiesiołka można zacząć i jak nie pomoże to potem taką mieszanke wypróbować jak ja z baby mama med