Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kropla do 4 łyżek to chyba jakaś różnica jest co nie ? to ile jej brać żeby organy zatrzymać bo cholera chyba się jeszcze przydadza
-
KAsia to masz tak jak ja, wkurfia mnie niesamowicie ale jak juz cos zrobi to wiem ze mnie kocha;)
ja pierdziele dynie Ci przytarga, no niesamowity:) niech jedną zrzuci nad brzeskiem jak bedzie przelotem:P
Asiek mi na problemy z cerą pomogły maści z antybiotykiem, a potem kupiłam normaclin i żel do mycia z apteki i jest okej do puki się nie zdrapię -
to ja se kupię ocet i będę piła bo cos w tym cyklu mi wszystko tak cholernie smakuje, ze zaczynam dokładki wciągać a to efekty ma w moich bocznych bunkrach ss hehe do nazwiska odnoszę a co do tej dyni to na prawdę musi Cię kochać pewnie największą kupi
-
Joanna0071 wrote:to ja se kupię ocet i będę piła bo cos w tym cyklu mi wszystko tak cholernie smakuje, ze zaczynam dokładki wciągać a to efekty ma w moich bocznych bunkrach ss hehe do nazwiska odnoszę a co do tej dyni to na prawdę musi Cię kochać pewnie największą kupi
-
mam już listę od dermatologa na efekty muszę poczekać ja mam fajnie bo do centrum miasta mam ze 3 klocki ale brat zaraz na kawę wpadnie to z nim podjadę
-
Robotka1 wrote:Aśka po dwie łyżki na szklankę wody:) rano i wieczorem sobie piję duszkiem żeby ten smak przełknąć
KAśka idź na zakupy żebyś szybko wróciła:D -
Joanna0071 wrote:mam już listę od dermatologa na efekty muszę poczekać ja mam fajnie bo do centrum miasta mam ze 3 klocki ale brat zaraz na kawę wpadnie to z nim podjadę
-
Joanna0071 wrote:i zakupy zrobię dziś piekę kurczaka tylko nie wiem jaką suruwkę do niego zrobić
Ja pieke tylko jak moj jest bo co zrbobie z calym kurakiem ja i mlldy jak my tylko cycki zjemy ihhiih.Moj to znow opietoli wszystko nad niczym nie focha sie je co jest -
nieeee ja jak go natrze przyprawami ponakluwam skore i wsadze tam czosnek duzzooo bo uwielbiam,..to jak uloze go to podlewam tylko tym co sie wytopi...i przez pierwsza45 minut mam przykryte zeby nie wysechl potem odkrywam i co chwile polewam..wtedy jest soczysty...i nie wysycha
-
Asik ocet jabłkowy dobry jest też na śluzik Ponoć.
Najlepszy z rossmana
Kasik ostatnio czytałam o dongu na jakimś forum medycznym i tam dr nauk medycznych go polecała od 5-14 dc 3x2 dziennie. Dawka jak dla byka chyba za dużo jednak. Tak czy siak w przyszłym cyklu nadal go próbuję. I potem jak coś CLo.
A Ty już zdecydowana, że jak coś nie bierzesz Clo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 10:19
-
Joanna0071 wrote:ja prawka nie mam boję się o innych hehehe
Tez sie balam jezdzic na poczattku ale powiem ci ze niezaleznosc jest dzieki temu i polecam ci gorraco!!