Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kacha ja lubię varnę
ale to ostatnie mi jakoś posmakowało.
własnie napisałam do męża gdzie woli mieć badanie ale na razie ciszaaaa......
ja sie Kasia nie wypowiadam na temat leczenia w naszym kraju, nie można nikomu na 100% wierzyć.
mój po niewielkiej wojnie sam przyszedł i powiedział że się przebada....
po tym jak wypomniałam że ja co miesiąc 4 razy daję sobie grzebać między nogami;) -
No ja wlasnie kuva tego nie rozumeim chlop se zwali do kubeczka i po sprawie a my rozkladamy nogi i pokazujemy lekarzowi co chwile i wtedy jest ok?!!!
No jak moj przyjedzie zrobie mu testa na temat badania nasienia jaka bedzie reakcja czy tajfun czy pomysli i powie ze zrobi heheh...Ale na teraz wiem ze zrobi tylko jak znam zycie gdzie jak i co wszystko ja bede musiala zalatwoc ..obawiam sie ze i [robke do badania dowiesc do miasta hyhyhy na szcescie w10minut mozna byc na miejscu od labolatorium...Chyba sie potem nawet ta, [rzejde i popytam co i jak tam badaja i za ileWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 12:12
-
Kacha popytaj:) ale macie fajnie że możecie dowieźć
my niestety daleko mamy i dowiezienie nie wchodzi w grę....
ehh ci faceci.....
ja czekam cały czas na odzew:) akurat dziś jestem sama w biurze to mogę śmiało podzwonić -
Kasik jasne, że Clo to ostateczność. Ja już wypróbowałam ziół, teraz dong i jak to nie podziała to już się zdaję na Clo.
Z tym braniem na własną rękę to nie wiem czy to dobry pomysł. Może na kumpelę podziałało, bo nigdy nie brała. Ale skoro Ty już brałaś pełną dawkę to bym nie kombinowała, tym bardziej, że teraz czeka Cię wizyta u dobrego lekarza. -
no dzwonił ale taki niechętny że amen.....za pół roku najlepiej....
wybrał tarnów więc zaraz dzwonię na mostową i umawiam go na ten seminogram.
AGUŚ ja tak teraz gadam ale jak przyjdzie co do czego to nic nie zrobię bez lekarza szczególnie jak obierze jakiś punkt i tego się bedziemy trzymać, dobra laski dzwonię.
-
Robotka1 wrote:no dzwonił ale taki niechętny że amen.....za pół roku najlepiej....
wybrał tarnów więc zaraz dzwonię na mostową i umawiam go na ten seminogram.
AGUŚ ja tak teraz gadam ale jak przyjdzie co do czego to nic nie zrobię bez lekarza szczególnie jak obierze jakiś punkt i tego się bedziemy trzymać, dobra laski dzwonię. -
dzwoniłam:) ale mam zadzwonić w przyszłym tygodniu bo ja chcę na 3 marca, okres wypada mi w weekend więc na poniedziałek go umówię.
niech stracę ten cykl z clo....nie chcę żeby wszystko na wariackich papierach było....wezmę donga w końcu:) pójdę na monitoring z wynikami to będę widziała jak na mnie działa:)
EEE Aguś to pijemy podobnie:) Ty też masz ten rossmanowski:) wczoraj butlę kupiłam, myślę że na długo mi starczy:)
Kaśka nie wymiga sięjuż mu powiem że ma termin na trzeciego;) a co mi tam;)
badanie szczegółowe w tarnowie speriogramu u nas 132zł.
-
oo to cenowo wcale nie za drogo..myslalam ze to badanie duzo drozsze....ciekawe ile to szczegolowe w saczu..na razie starego i wolami bym nie zaciagnela na badania bo wiadome jest ze po mojej stronie w uj przeciwnosci....wiec daje czas mu do konca roku tego a potem fruwa na badania
Chociaz czuje tak po kosciach ze po mojej stronie bedzie najwiecej problemow...kurcze poczytalam o spermie i ze jesli po wytrysku sperma jest zbyt jasna i przezroczyta to mozezawierac malo zdrowych plemnikow , a taka metna i zoltawa jest zdrowa...chyba zaczne obserwowac ihihihihi
Dziewczyny ale wam juz rok staran minal??/kurde tyle tych ludzi ze ciezko spamietacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 12:45
-
kuv ja nawet morskic ryb nie moge ehh..przejebane jedym slowem kobitki...A co na obiad??mlody ma zupe jarzynowa z wczoraj..a ja??cholera nie mam pojecia co ...cos by pasowalo wymyslic ale glowa pusta jak kapusta...pojde po knige mlodemu do biblioteki to moze cos kupie sobie na szybko...DZis mlody pol nocy nie spal bo mu wieczorem powiedzialam ze jedziemy po komputer nowy dzis...tamten jego to juz kuvica mnie bierze zlomek jednym slowem mimo ze ma wsio wymienione..uzbieral sobie 1500 druga polowe tatunio dorzucil i sprzet dzis do odebrania.Nie kupuje gotowych bo problem z wysylkami i gwarancja..chlopaki z komputerowego skladaja nowki i na czesciach sie oszczedza...Takze radocha wielka